Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

je l' prisutan ovde yettel agent?
Hocu da mi proveri za jednu adresu da li nude uslugu, opticni znam da nema.

Potrebna je ponuda samo za internet u NS, A1 ili Yettel, ima optika u zgradi. Hvala!

Potrebna ponuda za A1 ili Yettel opticki internet...Jos 6 meseci ugovor u SBB imam

Potrebna ponuda za Yetel optiku u zgradi postoji MTS optika. Trenutno nemamo nista jer smo u fazi renoviranja. U pitanju je Miljakovac 1.

Potrebna ponuda za A1 opticki net ugovor, dobio 9 meseci, ako moze 12 meseci po dinar da se poveca

Potrebna ponuda A1 za kućni net, ističe ugovor uskoro.

Neka mi se javi agent sa ponudom za A1 kućni optički internet. Preko sajta je proverena dostupnost optičkog interneta.
Neka mi se javi agent sa ponudom za A1 kućni optički internet. Preko sajta je proverena dostupnost optičkog interneta u Novom Sadu.

Potrebna ponuda za A1 opticki net ugovor NET300 (12 meseci 1 dinar).Hipernet Yettel ugovor ističe 18.10.
Jagodina

Poslednja izmena:
Potrebna ponuda za A1 opticki net ugovor NET300 (12 meseci 1 dinar). Backa Palanka, MTS optika u zgradi

Potrebna ponuda za A1 optički internet sa tv-om lokacija Sombor.

Poslednja izmena:
Tražim najbolju ponudu za kućni internet i televiziju u Beogradu. Postoje uslovi za optiku.

Potrebna ponuda kao zamena za box4 od mts-a. Uvedena optika. Cacak

Istice mi ugovor sa SBB-om u januaru. Potrebna ponuda za produzenje ugovora ili prelazak na A1 net+tv. Zvezdara. Hvala

Uskoro mi istice mi ugovor sa SBB-om.
Tražim ponudu za produzenje ili prelazak na A1 net+tv ili MTS.

Potrebna ponuda za A1 opticki internet ili Duo paket. Ugovor sa SBBom istice sredinom novembra. Beograd

Potrebna ponuda Yetela umesto box4 od mts-a. Uvedena optika. Cacak

Trazim najbolju ponudu za opticki internet u Novom Sadu, na lokaciji je prosla optika od mts, yettela i A1. Zanimaju me ponude sa 50% popusta na cijeli ugovor ili dio.

Tražim najbolju ponudu za optički internet i televiziju. Yettel ili mts

trazim najbolju ponudu za mts internet i televiziju, istekao ugovor na yettelu pa prelazim na mts
hvala

Potrebna ponuda za opticki internet. Ugovor sa SBBom istice sredinom novembra. Novi Sad

Potrebna ponuda za A1 optiku, 600mb, 12 meseci 1 dinar, Zemun, targo i mts infrastruktura u zgradi.
Hvala

Potrebna ponuda za optički internet Yettel ili MTS, imamo oba u zgradi.
Beograd.

Potrebna mi je ponuda za A1 OptičkiNet i TV (12 meseci 1 dinar). Postoji MTS optika u zgradi, ugovor sa Yettelom ističe za mesec dana. Miljakovac. Hvala.

Trazim najbolju ponudu za TV/NET (A1 mreza 12 meseci po 1 dinar). Istekao mi je ugovor sa MTS-om, imam optiku u zgradi. Grad: Novi Sad.

Vrh Dno