Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Za sad ja prezadovoljan
Oko 30% se brže puni od S23U, mnogo se i manje greje dok je na punjaču.
Ekran solidno bolji ne peče oči ima dal 480 PWM, boje su dosta lepše podešene
Kamera kad slikam po sunčanom danu fenomenalno izgledaju slike.
Fluidnost OneUI 7 je fenomenalana.
Bukvalno mislim da posle 20 dana nemam zamerku na telefon, pu pu da ga ne ureknem.
Odlično, nadam se da si izvukao pouku ranije, sad uživaj u novom tel i da te služi tako uvek.
Za obican S25,koju boju uzeti po vama koji ga imate?Ima na stanju srebrni,plavi i crni. Pa me zanima koji izgleda najbolje i na kojoj boji otisci prstiju najmanje ostaju.
Odeš u radnju ili negde gde imaju izloženi, vidiš, probaš, kako bilo ko za tebe može da kaže koja je najbolja boja? Posebno super ako planiraš odma i neki case da kupiš!?!

Za obican S25,koju boju uzeti po vama koji ga imate?Ima na stanju srebrni,plavi i crni. Pa me zanima koji izgleda najbolje i na kojoj boji otisci prstiju najmanje ostaju.
Meni je u ovoj generaciji tamno plava (navy) ubedljivo nalepša, ali to je sve stvar ukusa.
Nažalost nisam uspeo da je na'vatam, pa sam uzeo nešto što se iz nekog razloga zove Icy Blue, a plavu videlo nije...

Poslednja izmena:
Posto ja ne vidim posebnu temu za S25 FE, moze li neko da mi potvrdi da li navedeni model ima ultrawide kameru na aplikacijama poput Snapchata, Instagrama i TikToka?

Od danas mi poludeo Google play services. Malopre odradio update na 1. septembar pa ću da vidim kako se ponaša.
Screenshot_20251015_194245_Device care.jpg

Tema je S25U, svaki naredni post koji nije o S25U biće obrisan i idu poeni.

Btw, ja u niti jednoj varijanti ne mogu da prebacim 6h SOT-a, imao sam i S24U, ne sjećam se da sam bolje i sa njom prolazio tako da sve zavisi kako ko koristi telefon, nisu svačije navike iste. Vjerujem da bih JA imao 6h SOT-a i na Ultrama sa kojima se kolege hvale da imaju 9-10h :)
Jesi li radio ti factory reset, je li šta pomoglo za bateriju ako jesi svega ti?

da li neko zna uslove za password , u smislu veličine slova, obaveznog broja slovnih karaktera i brojeva i slično. Uspeo sam nekako da zaboravim sifru

Šifru za šta?

šifru za telefon. Msm on radi, ali sam hteo da ukinem otiske, dok ne stavim staklo i traži mi šifru za to i ja zabagovao i potpuno je zaboravio. A tek sam ga namestio, nisam siguran ni da hard reset radi posao u tim slučajevima.

šifru za telefon. Msm on radi, ali sam hteo da ukinem otiske, dok ne stavim staklo i traži mi šifru za to i ja zabagovao i potpuno je zaboravio. A tek sam ga namestio, nisam siguran ni da hard reset radi posao u tim slučajevima.
Da bi pokrenuo hard reset, trazice ti prvo password.

Jesi li samo instalirao INS firmware ili si odradio i change csc nezavisno od instalacije?
Ovaaaaaj iskreno slabo se sećam (ima 6 meseci) procedure, pratio sam uputstvo od negde sa neta. Mislim da sam prvo promenio csc pa onda update na poslednji INS firmware. Ja sam bukvalno otvorio kutiju, upalio telefon, prošao ono sve tj setovao telefon, Google acc i prijavio za poklone preko Samsung app itd i onda uzeo da se bakćem sa tim.
Samfw sam koristio.

Jel na kraju izašla S Pen PRO olovka ili nije? Jurim, ali nikako da nađem kod nas da može da se kupi.

Код нас пријатељу нема ништа као рецимо у Хрватском самсунгу, овде углавном није на стању или продају три маскице и пуњаче, фокус им је на оним безобразно скупим вајрлес. Чекам и ја још мало и можда скокнем до комшија да покупујем све, у Србији је аматерски све организовано што се тиче самсунга.

Onda ću kod komšija i da uzmem, jer često idem poslom za HR. Hvala Dule :).

Stigao danas u porodicu pored ultre i mali s25... Jel bese ovo status da je prihvaćena prijava za promociju? Ovo mi je bukvalno posle sat vremena od prijave.

Prilozi

• Screenshot_20251016_170103_Chrome.jpg
    Screenshot_20251016_170103_Chrome.jpg
    41.7 KB · Pregleda: 42
Moze li se smanjiti izlazna veličina fotografija koje pravi kamera na telefonu? S25+ UI 8.0

Evo i ja sa se učlanim u klub kao vlasnik s25 ultre. Prešao sa s23 plus-a. Prerano je za bilo kakve utiske osim u ekranu, stvarno je fantazija. Baterija mi se čini jača, mada sam s23 plus koristio od njegovog izlaska tako da je malo i ona degradirala sigurno.

Evo i ja sa se učlanim u klub kao vlasnik s25 ultre. Prešao sa s23 plus-a. Prerano je za bilo kakve utiske osim u ekranu, stvarno je fantazija. Baterija mi se čini jača, mada sam s23 plus koristio od njegovog izlaska tako da je malo i ona degradirala sigurno.

Koja je tacno fantazija u ekranu posto spram s22 ultra deluje i losije 😅😶‍🌫️

Ekran na S25U je daleko bolji od S23U, lepše podešen boje, nisu onako Samsung nad*kane, PWM duplo veći malo manje peče oči zbog gledanja u tamnom okruženju.
Svetliji jeste ali realno ne mnogo, fora je što se na max brightness skoro uopšte ne greje bar sada ne kad je hladnije, S23U se i sad solidno greje.
Ovaj antiglare premaz je isto odlično unapređenje u odnosu na S23U
Verujem da skoro iste stvari važe i naspram S22U sa čuvenim Exynos.

Ja ne umijem da opišem razliku, ali je definitivno primećujem. I ekraj jeste na suncu svjetliji i jasniji.
P. S. Jedno pitanje. Koliko zapravo troši veća rezolucija ekrana, ili da spustim na fhd?

Jel koristite folije,stakla na Ultri ?Ja sam na S24+ stavljao al nije imao ovaj prelaz.
Jel imate neku preporuku ili se pomirim sa tim da gubim ako stavim staklo

Ja ne umijem da opišem razliku, ali je definitivno primećujem. I ekraj jeste na suncu svjetliji i jasniji.
P. S. Jedno pitanje. Koliko zapravo troši veća rezolucija ekrana, ili da spustim na fhd?
Mislim da to niko ne zna
Svakako ne primetiš okom razliku tako da ja uvek spustim na onu srednju rezoluciju

Nazad
Vrh Dno