Odlično, nadam se da si izvukao pouku ranije, sad uživaj u novom tel i da te služi tako uvek.Za sad ja prezadovoljan
Oko 30% se brže puni od S23U, mnogo se i manje greje dok je na punjaču.
Ekran solidno bolji ne peče oči ima dal 480 PWM, boje su dosta lepše podešene
Kamera kad slikam po sunčanom danu fenomenalno izgledaju slike.
Fluidnost OneUI 7 je fenomenalana.
Bukvalno mislim da posle 20 dana nemam zamerku na telefon, pu pu da ga ne ureknem.
Odeš u radnju ili negde gde imaju izloženi, vidiš, probaš, kako bilo ko za tebe može da kaže koja je najbolja boja? Posebno super ako planiraš odma i neki case da kupiš!?!Za obican S25,koju boju uzeti po vama koji ga imate?Ima na stanju srebrni,plavi i crni. Pa me zanima koji izgleda najbolje i na kojoj boji otisci prstiju najmanje ostaju.
Meni je u ovoj generaciji tamno plava (navy) ubedljivo nalepša, ali to je sve stvar ukusa.Za obican S25,koju boju uzeti po vama koji ga imate?Ima na stanju srebrni,plavi i crni. Pa me zanima koji izgleda najbolje i na kojoj boji otisci prstiju najmanje ostaju.
Da li imaš opciju snimanja razgovora na tom INS kodu?
Jesi li samo instalirao INS firmware ili si odradio i change csc nezavisno od instalacije?Promenjen csc na INS, ultra je u pitanju, oneui 7, ima ovu info o cycle . Kad predjem na 8icu videćemo.
Jesi li radio ti factory reset, je li šta pomoglo za bateriju ako jesi svega ti?Tema je S25U, svaki naredni post koji nije o S25U biće obrisan i idu poeni.
Btw, ja u niti jednoj varijanti ne mogu da prebacim 6h SOT-a, imao sam i S24U, ne sjećam se da sam bolje i sa njom prolazio tako da sve zavisi kako ko koristi telefon, nisu svačije navike iste. Vjerujem da bih JA imao 6h SOT-a i na Ultrama sa kojima se kolege hvale da imaju 9-10h![]()
Da bi pokrenuo hard reset, trazice ti prvo password.šifru za telefon. Msm on radi, ali sam hteo da ukinem otiske, dok ne stavim staklo i traži mi šifru za to i ja zabagovao i potpuno je zaboravio. A tek sam ga namestio, nisam siguran ni da hard reset radi posao u tim slučajevima.
Ovaaaaaj iskreno slabo se sećam (ima 6 meseci) procedure, pratio sam uputstvo od negde sa neta. Mislim da sam prvo promenio csc pa onda update na poslednji INS firmware. Ja sam bukvalno otvorio kutiju, upalio telefon, prošao ono sve tj setovao telefon, Google acc i prijavio za poklone preko Samsung app itd i onda uzeo da se bakćem sa tim.Jesi li samo instalirao INS firmware ili si odradio i change csc nezavisno od instalacije?
U čemu je sve razlika?Jel na kraju izašla S Pen PRO olovka ili nije? Jurim, ali nikako da nađem kod nas da može da se kupi.
Confirmes je samo da su primili prijavu. Approved ce biti kad odobre, i onda cekas 😅Stigao danas u porodicu pored ultre i mali s25... Jel bese ovo status da je prihvaćena prijava za promociju? Ovo mi je bukvalno posle sat vremena od prijave.
Evo i ja sa se učlanim u klub kao vlasnik s25 ultre. Prešao sa s23 plus-a. Prerano je za bilo kakve utiske osim u ekranu, stvarno je fantazija. Baterija mi se čini jača, mada sam s23 plus koristio od njegovog izlaska tako da je malo i ona degradirala sigurno.
Samsungova antireflect folija, nije baš kao bez nje ali je i više nego dobraJel koristite folije,stakla na Ultri ?Ja sam na S24+ stavljao al nije imao ovaj prelaz.
Jel imate neku preporuku ili se pomirim sa tim da gubim ako stavim staklo
Air akcije i bluetooth. Našli su i na tome da zarade.U čemu je sve razlika?
Ima verovatno bluetooth koji su izbacili na ovom S25U pen?
Mislim da to niko ne znaJa ne umijem da opišem razliku, ali je definitivno primećujem. I ekraj jeste na suncu svjetliji i jasniji.
P. S. Jedno pitanje. Koliko zapravo troši veća rezolucija ekrana, ili da spustim na fhd?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari