Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Nakon podnetog zahteva za A1, juce u roku od par sati sam dobio poziv iz Yettela i dobio sam prvu ponudu 50% popust, ali sam trazio i 6m po dinar.
Pre toga sam napravio za sebe kalkulaciju sta mi odgovara i bio sam apsolutno spreman da predjem u A1 da nije odobreno, jer mi je i A1 ponuda odgovarala. Odmah su odobrili i 6m po dinar i dogovorili smo nastavak saradnje vrlo brzo.

Nema tu nikakvog popuštanja, lepih oci, manira. Najjednostavnije , samo brojke i cifre. Posle 4-5 uzastopnih kvartala uspeli su da stopiraju pad korisnika tj odlazak-minus. U 3 kvartalu ove godine imaju opet minus ali samo 121 korisnika su u minusu. Sto vise ljudi ode iz Yettela pre ce davati ostalima 9 meseci po 1 dinar a javilo se par kolega da je to dobilo. A1 daje odavno za ostanak 12 meseci , Mts čak 15 meseci po dinar ali za nove korisnike. Sta bi davao Yettel da ima minus 10000 po kvartalu zamislite . 😁

Prilozi

• Screenshot_20251013_154501_Drive.jpg
    Screenshot_20251013_154501_Drive.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 77
Nakon podnetog zahteva za A1, juce u roku od par sati sam dobio poziv iz Yettela i dobio sam prvu ponudu 50% popust, ali sam trazio i 6m po dinar.
Pre toga sam napravio za sebe kalkulaciju sta mi odgovara i bio sam apsolutno spreman da predjem u A1 da nije odobreno, jer mi je i A1 ponuda odgovarala. Odmah su odobrili i 6m po dinar i dogovorili smo nastavak saradnje vrlo brzo.
6m po dinar, a ostalih 18? Mada bi meni najviše značilo da ostanem na -50%, ali da mi povećaju roaming, tu značajno kasne za A1

@boban01 pa sta je to nego popustanje. Prvo 50%, pa 6m po 1 din, pa 9m po 1 din, dociceno i na 12m po 1 din. Samo neka oni tako nastave...

Da samo prvi put aktiviras freepaid paket od 999 dinara ,posle pozoves col sentar da ti aktiviraju 200 gb
Danas sam ih opet pitao evo njihovog odgovora:
"Poštovani, Freepaid Easy paket košta 999 dinara i plaća se kreditom sa računa, dakle nije mesečna pretplata već se iznos naplaćuje samo kada aktivirate ili obnovite paket.Paket traje 30 dana, a kredit koji uplatite važi 90 dana od poslednje dopune.Kada istekne period od 30 dana, paket se može obnoviti novom uplatom ili automatski, ukoliko imate dovoljno kredita na računu.Kao prepaid korisnik, uplate vršite po potrebi — nema mesečnih računa ni ugovorne obaveze, već sami određujete kada i koliko želite da dopunite račun."
Ja - "Znaci svakih 30 dana placam 999din?"
"Upravo tako ukoliko želite taj paket od 999rsd."

Jel uspeo neko skorije da dobije paket 20, 50 ili 100 sa popustom i koliko izadje mesecno u odnosu na punu cenu?

Radi ali u tomu slučaju se više natežu, nude 30-40% inicijalno - tek uz natezanje 50. Bolje varijanta a1.

Mozda sam sad vec mao dosadan sa pitanjima, ne zamerite.
Posto mi ugovor istice 29.11, a 50% popusta 29.10. kad onda mogu traziti prenos broja kod drugog operatera?

Mozda sam sad vec mao dosadan sa pitanjima, ne zamerite.
Posto mi ugovor istice 29.11, a 50% popusta 29.10. kad onda mogu traziti prenos broja kod drugog operatera?
Zahtev za prenos broja se ( nažalost ) mora uraditi posle isteka ugovorene obaveze, u vašem slučaju, tek od 30.11.2025. možete podneti zahtev za premeštaj broja.

Ako želite ( odmah / sada ) da prenesete broj drugde, proverite koliki je otkup ugovorne obaveze u Yettel aplikaciji, uz ( priloženu ) ličnu kartu u poslovnici, otkupiti ugovorenu obavezu telefonskog broja i onda možete da radite šta želite.

Da li kod za popust sa Yettel aplikacije važi za sve artikle u Gigatronu, ili ne važi za one sa šok cenom? Nije mi kod za webshop, već za maloprodaju (makar mi tako deluje).

Jel uspeo neko skorije da dobije paket 20, 50 ili 100 sa popustom i koliko izadje mesecno u odnosu na punu cenu?
Da. Kolega sa foruma je skoro pisao. Dobio je popust za ostanak u Yettelu. Za Yettel 100, kad se preračuna oko 900 din mesečno.

Ja sam dobio Mobile M za 9 meseci 1 din i 15 meseci po 2149 din.

Ima li opcija da se pri potpisivanju takvog ugovora dobiju podjednaki racuni za placanje od prvog meseca do kraja ugovora?

Aktivirao sam Bookmate na telefonu i sve radi okej. Nakon toga pokušavam već 2h sigurno da aktiviram i na tabletu i nema šanse, uopšte ne nudi da se aktivira preko Yettel-a kao na fonu. Jel neko aktivirao skoro pa da zna i čemu je fazon...?

Kad jednom aktiviraš i povežeš nalog, na drugom uređaju se samo uloguješ i to je to.

Ima li opcija da se pri potpisivanju takvog ugovora dobiju podjednaki racuni za placanje od prvog meseca do kraja ugovora?
Ne, kako su meni rekli. Ali mozes da uplacujes po 1343 din mesečno i da budes u pretplati kad krene ono po 2150.

Mada sto kaze kolega, inflacija ce sa pojede to

Kad jednom aktiviraš i povežeš nalog, na drugom uređaju se samo uloguješ i to je to.
Na telefonu sam se ulogovao preko Yettel-a preko broja telefona a na tabletu nemam opciju da se tako ulogujem nego mejl i šifra.

Na aplikaciji na telefonu vidi postoji li opcija da pored br tel dodaš i mejl i kreiraš šifru za nalog kako bi mogao da se loguješ na drugim uređajima.

Dodam mejl i šifru i posle mi stigne mejl za potvrdu, kada kliknem na link izbaci grešku. Kada se na tabletu logujem s tim mejlom i šifrom, uloguje me ali kao da nije isti profil, nema mi zapamćenih, pročitanih knjiga (nisam siguran ni da li mi se vodi tad da je plaćena verzija aplikacije, nisam sad pri tabletu).

Pokušaj opet da generišeš taj link. Možda mu treba malo vremena da se sastavi. Znam da sam imao sličan (ako ne i identičan) problem ali se rešilo.

Dok sam koristio Bookmate preko Yettel, sve je prošlo straight forward, uopšte se ne sećam komplikacija usput.

Sad, kad plaćam mesečnu pretplatu, dešava mi se da tablet (na kome je aplikacija) kaže da nemam aktivnu pretplatu. Pre neko veče sam odustao od rešavanja te situacije i sutradan sve ok radi.

Mene je tako zezao bookmate. Na kraju pisala supportu, oni mi povezali mejl sa yettel nalogom.

Vrh Dno