Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Jesi siguran da ti je Bluetech uvoznik?
Pošto nije, što se lako proveri jer piše na kutiji telefona.
Uvoznik je Roaming, Bluetech je zastupnik. U ovom drugom slučaju, Comtrade je i jedno i drugo, pa čak i treće (prodavac). Svakako je pokriven. Ali s obzirom da se čovek ne javlja, verovatno je rešio

Imali nekog resenja za blurry slike, S25 je u pitanju? Da li je neko intsalirao GCam pa probao ?

Poslednja izmena:
Posle 13 ciklusa za oko 100% baterije izguram 8-10h SoT, 8h ako je 4G i mnogo GPS
Kuci na wifi lagano 10h SoT sto je meni odlično, isto sam imao na S23U kad sam ga uzeo i dok nisam krenuo instalirati system update, završio sam na 2h SoT na 4G i lošiji signal.

Moj savet po 100ti ne instalirajte nikakve system updates, umesto Instagram stavite MyInsta bez reklama i moze download svega (pazite gde skidate imaju 2 verzije, jedna navodno nije full legit), ubite sve Meta services.

Prilozi

• Screenshot_20251013_185122_Device care.jpg
    Screenshot_20251013_185122_Device care.jpg
    65 KB · Pregleda: 82
Gde vidiš broj ciklusa punjenja?

S25+ juče, ceo da na WiFi, veći deo vremena chrome ili browser look like aplikacije.

Već sam se navikao da ne ostavljam noću telefon na punjaču, već dopunim, po potrebi.

Prilozi

• Screenshot_20251013_185755_Device care.jpg
    Screenshot_20251013_185755_Device care.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 82
Gde vidiš broj ciklusa punjenja?

S25+ juče, ceo da na WiFi, veći deo vremena chrome ili browser look like aplikacije.

Već sam se navikao da ne ostavljam noću telefon na punjaču, već dopunim, po potrebi.

Prilozi

• Screenshot_20251013_191735_Settings.jpg
    Screenshot_20251013_191735_Settings.jpg
    64.9 KB · Pregleda: 97
🤔

Prilozi

• Screenshot_20251013_192024_Settings.jpg
    Screenshot_20251013_192024_Settings.jpg
    58.8 KB · Pregleda: 99
^De li ti je telefon kao i moj na OneUi 8 i Androidu 16, pa zato nemaš opciju da vidiš broj ciklusa punjenja.
Takođe i na mom S25 nema te opcije, a dok je bio na OneUi 7 i Androidu 15 je postojala.

A možda je nemamo jer smo promenili CSC kod? Ja sam prvo ažurirao na OneUi 8 i onda promenio CSC kod.

Kakav blurry slike?
Daj malo vise detalja?
Npr. slikati dete u samo malo losijim uslovima je nemoguce, moras mu narediti da stoji mirno i da ne dise u suprotnom nista od neke upotrebljive slike, mutne u najavi.
Paralelno sam poredio slike od S25 sa Pixel 8 koga jos uvek imam i neverovatno mi koliko Pixel u tim situacijama bolje slika, ne mogu da se porede. Generalno sve sto je u pokretu je veliki problem za S25.
Ni jednu drugu primednu nemam za sad na S25.

Npr. slikati dete u samo malo losijim uslovima je nemoguce, moras mu narediti da stoji mirno i da ne dise u suprotnom nista od neke upotrebljive slike, mutne u najavi.
Paralelno sam poredio slike od S25 sa Pixel 8 koga jos uvek imam i neverovatno mi koliko Pixel u tim situacijama bolje slika, ne mogu da se porede. Generalno sve sto je u pokretu je veliki problem za S25.
To je tako na samsungovim telefonima odavna, neka polusolucija je pro mode koristit, al ne ocekuj ni tu neku srecu.

Sa Samsungom mora na manuelno da se slika u tim situacijama da bi ličilo na nešto..

Nemogu da verujem da to još nisu namestili da bude automatski.
Zato sam posle nekoliko dana prodao S23

^De li ti je telefon kao i moj na OneUi 8 i Androidu 16, pa zato nemaš opciju da vidiš broj ciklusa punjenja.
Takođe i na mom S25 nema te opcije, a dok je bio na OneUi 7 i Androidu 15 je postojala.

A možda je nemamo jer smo promenili CSC kod? Ja sam prvo ažurirao na OneUi 8 i onda promenio CSC kod.
Moj S25 ultra je na OneUi 7, promenjen csc(THL) i ima ove podatke o bateriji. Tako da promenom csc-a ne gubiš tu funkciju.

Sto se tice baterije i ciklusa punjenja, ja sam probao i isto dodje. Puniti od 20-100 % ili 50-70 % isto racuna kao jedan ciklus punjenja, pa mi je onda bolje za taj jedan da ide od nekog min do max. A ima i zastita bat gde npr. nocu opuni do oko 80% pa staje i nastavlja do 100% pred budjenje.

Користи у камери један снимак(мислим да је на енглеском single take), држиш 10 секунди камеру уперену па ће ти направити неколико фотки и снимака, као и гиф, тако да нешто мора ваљати.

Da, OneUi8/A16

Sto se tice baterije i ciklusa punjenja, ja sam probao i isto dodje. Puniti od 20-100 % ili 50-70 % isto racuna kao jedan ciklus punjenja, pa mi je onda bolje za taj jedan da ide od nekog min do max. A ima i zastita bat gde npr. nocu opuni do oko 80% pa staje i nastavlja do 100% pred budjenje.
U tom slučaju to nije brojač ciklusa, već broja kačenja USB kabla.

Mislim da sam do sada jednom ili dva puta telefon punio duže od pola sata.
Uglavnom maks 15-20 min.

Da imam brojač, verovatno bi bio bar 3x većiod broja dana koliko posedujem telefon.

Moj S25 ultra je na OneUi 7, promenjen csc(THL) i ima ove podatke o bateriji. Tako da promenom csc-a ne gubiš tu funkciju.
Onda je na OneUi 8 ta opcija uklonjena, pošto je i na mom S25 na OneUi 7 bila, a na OneUi 8 je nema. Ne znam šta bi drugo moglo da bude?

Jel moguće da Ultra ima a 25 i 25+ nemaju?

Kod mene na običnom S25(OneUi 8) je sada nema.
Dok kad sam ga prvi put upalio(kupljen nov) je bila ta opcija(OneUi 7).

Prilozi

• Screenshot_20251013_225257_Settings.jpg
    Screenshot_20251013_225257_Settings.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 56
  • Screenshot_20251005_181148_Settings.jpg
    Screenshot_20251005_181148_Settings.jpg
    68.4 KB · Pregleda: 38
8704-jpg.508821
8705.jpg8704.jpg
S25

Nije, kod mene na ultri je bilo, al sad gledam nema. Izgleda nestalo nakon promene csc-a.

Meni na plus ima. Mozda je vezano za to na koji csc je promenjeno, u smislu da nemaju svi regioni.

Ova opcija je samo za EU modele jer su uslovili proizvođače da je implementiraju.
Kako većina ubacuje azijske CSC gubi tu stavku.
Koja makar mene lično nervira i smatram da je bespotrebna.

23575.jpgdanas sam testirao opet, sve ovona light performance, power save mode uključen od starta, lokacije off 95% vremena, 4g umjesto 5g.. definitivno sam razočaran baterijom, da nisam sve pogasio/osakatio, kapiram dani 5h Sot ne bi bilo odje što je smijesno iskreno za ultru..
ako mi naleti povoljno 17pm definitivno ću da probam bar do s26 serije 🥲😭😄

Uzeo bi exy , ne odgovara ti snap ?
Bolje predji na Iphone , ali 16 PM
A ne, nikad više exy dok se ne dokaže da nije što je bio ranije, da ako bude s26 ultrz snap opet, takve su najave bar.. a ako budem prelazio u drugi tabor uzeo bi najnovije ipak, da se ne kajem poslije.. 🥲😅

Pogledajte prilog 508838danas sam testirao opet, sve ovona light performance, power save mode uključen od starta, lokacije off 95% vremena, 4g umjesto 5g.. definitivno sam razočaran baterijom, da nisam sve pogasio/osakatio, kapiram dani 5h Sot ne bi bilo odje što je smijesno iskreno za ultru..
ako mi naleti povoljno 17pm definitivno ću da probam bar do s26 serije 🥲😭😄
Cepi factory reset, umesto Instagram stavi MyInsta, ubi meta servise

Nazad
Vrh Dno