Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Pozdrav svima....imam jedan problem,kupio sam 08.10.2025. Samsung S25 preko sajta eplanete...i sve je ok...medjutim ne mogu da registrujem kupovinu u Samsung members da bi dobio poklon S25 FE zato sto nema u izboru prodavnica Eplaneta ili Planeta sport u padajucem meniju kad se popunjava gde sam kupio telefon i ne mogu da zavrsim registraciju...sta da radim??Unapred hvala...

Šta piše na računu?
Ja sam kupio u Dijaspora Shop, a na računu piše Tehnomanija.

Nije primer za uporedjivanje. DS je deo Tehnomanije, kao i WW, ovi iz ePlanete su deo Planete Sport (možda njih ima u listi). Ako nema, piši mail ovima iz promocije, ja sam tako dobio savet od njih za S24 FE promociju.

Da li može da se poveća veličina sata na notification bar-u? Smanjio se nakon update na One UI 8. I takođe neće da radi swipe back da izađem iz Messenger chat head-a, da li neko zna kako da popravim to?

Takođe pošto koristim tamni režim, pozadina bi trebala da se zatamni. Ali sada posle update stalno posvetli i onda opet potamni.

Možda je neispravno jer to baš nije normalno, bukvalno u milisekundi otključa preko Samsungove antireflect folije kod mene, bilo u po noći, po dana.. što se tiče otiska stvarno su napredovali osjetno u odnosu na prošle serije
Ja slicnz situaciju imam mada mi to nije primarni metod otkljucavanja.
Pretpostavljam da je do zastite jer nisam ispratio da li je kompatibilna sa ovim skenerom. Bas sam sad cackao i posle 3.puta mi otkljuca, doduse hladni su mi prsti.
11325.jpg

Takođe pošto koristim tamni režim, pozadina bi trebala da se zatamni. Ali sada posle update stalno posvetli i onda opet potamni.
Probaj prvo da ga restartuješ, pa ako se stanje ne popravi vrati ga na fabrička podešavanja.
Ili ga pusti još malo tako da radi, možda se stanje popravi samo od sebe

Koje su cene tih u Outfitersu? Oni imaju i one mat?
Traži Mobile Outfitters cenovnik.

Ja koristim Clear Coat original.
Nemam pojma o kakvim reflwksijama ljudi pričaju :)

Zavisi gde odeš, možda imaju da ti pokažu telefon sa svakom verzijom folije. Mat mi je delovala nekako mnogo tamna.

Pozdrav svima....imam jedan problem,kupio sam 08.10.2025. Samsung S25 preko sajta eplanete...i sve je ok...medjutim ne mogu da registrujem kupovinu u Samsung members da bi dobio poklon S25 FE zato sto nema u izboru prodavnica Eplaneta ili Planeta sport u padajucem meniju kad se popunjava gde sam kupio telefon i ne mogu da zavrsim registraciju...sta da radim??Unapred hvala...
Planete nema u listi ovlascenih prodavaca, ne znam da li potpadaju pod promociju:

3. Samsung prodajni partneriKupovina Uređaja može da se izvršiti isključivo kod sledećih Samsung prodajnih partnera:• Yettel• A1• Telekom Srbija• Bluetech• Belltel• BC Group• Beoecotel• Belotehna• Bosmark• BUS Copmputers• Copy Xerox• Comtrade Distribution d.o.o.• DUDI CO.• DOTONLINE DOO• DR Techno• DONIC doo• Ekupi.rs• GALERIJA DOO• GSM&PC Shop• GSM 3G COMPANY DOO BEOGRAD• Gigatron• ISCOM• Komparator• K OFFICE DOO• MS Data Nadežda Marjanović• Mobilnitelefoni.rs• METALAC• MICROHARD SZTR• MOBILLAND STKR• PositiveLine• ProMobi• Pavleri• PTUR Dora Sistem• Roaming Electronics• Spektar Plus• Shoppster• SZTR MOBILE ZONE• STR VANA VLADIMIR VUKIĆEVIĆ Preduzetnik Beograd• Tehnomanija• Telepak• Tehnomedia• TP TEMPO DOO• Trgo-Ban• Technic Trade• Tehnospot• Uspon• XLS• MS Data Nadežda Marjanović• KONDOR AS D.O.O.• TEHNOMARKET NINA DOO• OMEGA SR NOVICA MILOSEVIC PR• ZUKVE-KOMERC doo• Markoni media store• Jakov Sistem• Electronic& Cable shop• Net Kragujevac• Superfon doo• NIK SERVIS Zaječar• Repromarket• LAPTOP CENTAR DOO Beograd• Home Centar Vera doo• PC practic• GSM CENTAR SVILAJNAC• IMPULS + ZTR• LINKOM GROUP DOO• M.M. MOBIL SZTR• NIMAI SZTR• STR TANJA STANKOVIĆ TATIJANA PREDUZETNIK, BOR• VEKI SR• VODOSISTEM SD TZR SAŠA JOVANOVIĆ• SZR ETCOM-PLUS RACUNARI PR• ELEKTROTERM MC 022• Pixel Novi Sad• IMIKOM GROUP D.O.O.• SPARK

Mesas uvoznika i prodavca.

Kakva je razlika u bateriji kada se azurira na 8.0? Jos nisam azurirao a baterija je top pa reko dal ima neke razlika a stalno mi iskace da azuriram. Obican s25 je u pitanju

I ja mislim da bi proslo da se stavi comtrade, ali dok oni zvanicno ne odgovore ili neko ne proba ne znamo sigurno.

Super je sve to, nego ima spisak, a bolje po spisku kupiti, nego negde gde nije. Ja bih pre kupovine pitao Samsung, pa onda kupio, jer može da se izvisi za poklon, jer jelte mogu reći nisu na spisku prodavaca za promociju.

Ni to nije sigurica - kolega pitao za Dijasporu bas Samsung Srbija support, rekli ne moze ako nije na spisku

Pa i nije, jer Dijaspora i nije prodavac. Prodavac je Tehnomanija.
Tako piše na fiskalnom računu.

Ja sam uzeo proletos preko sbb, a dobavljac je shoppster koji je bio na listi, iako je racun na sbb. I vazila je promocija.

Razmisljam da zamenim iphone 14 pro max za s25 ultra u ovoj promociji u jetelu uz koju dobijes i s25 fe. Dosadio mi ios malo, pa razmisljam da se vratim na android. Znam da je to licna stvar , ali voleo bih da cujem misljenja o toj zameni, kako vi vidite i slicno. Hvala

U Pa to je ekstra onda. Izvinjavam se na logresnoj informaciji, bas sam danas negde video kad su mi neki gosti bili. Da li nekome brljavi youtube aplikacija sa automatskom promenom boje iz svetle u tamnu? I kako da apfejtujem googke play koji i dalje stoji da je verzija 1.7., bukvalno sam nov telefon aktivirao u avgustu sa sve folijama i nula ciklusa i bas mi je cudno 🤔

Kakva je razlika u bateriji kada se azurira na 8.0? Jos nisam azurirao a baterija je top pa reko dal ima neke razlika a stalno mi iskace da azuriram. Obican s25 je u pitanju
Čitav sistem kao i baterija na one ui 8 je odlična. Ozbiljno je Samsung odradio posao do kraja sa S25

Prilozi

• Screenshot_20251012_010219_Device care.jpg
    Screenshot_20251012_010219_Device care.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 32
Razmisljam da zamenim iphone 14 pro max za s25 ultra u ovoj promociji u jetelu uz koju dobijes i s25 fe. Dosadio mi ios malo, pa razmisljam da se vratim na android. Znam da je to licna stvar , ali voleo bih da cujem misljenja o toj zameni, kako vi vidite i slicno. Hvala
Ja sam pre 2 nedelje presao sa 14 Pro na S25U. S25U leti naspram 14ice, vec sam se navikao i na velicinu ekrana. Mislio sam da ce mi problem biti jer imam sve ostalo od Apple ali nije strasno, neke sinhronizacije sam nasao sa 3rd party aplikacijama (primer OneNote umesto klasicnog Notes-a, Blip za slanje fajlova).
Nisam jos kameru detaljno istestirao ali i ovo malo sto sam slikao, ja sam prezadovoljan. Pre neki dan sam uzeo i Watch 7, tako da se izgleda ja vracam na Android i to Samsung kojeg nisam voleo :D

Imate thread posvecen Samsung promocijama pa tamo pisite sve u vezi sa tim. Nema potrebe da o istim pisete i u ovom thread-u.

Vrh Dno