Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ok, hvala za info. Znači mora ove egzibcije da se rade. Kod njih (yettel/telenor/mobtel) sam oko 30 godina a nude 20% popusta na pretplatu pre koji dan kada sam bio u poslovnici kod njih.

Koja je ponuda za prelaz iz A1 u Yettel?

Pre desetak meseci sam produzio ugovor sa Yettelom. Uzeo sam Yettel 20 umesto slicnog paketa koji sam imao ranije.
Medjutim od tog trenutka u aplikaciji vise ne vidim raspolozivi internet saobracaj. Pisu samo minuti i sms poruke (neograniceno). Kartica (na glavnom ekranu) na kojoj pise kolicina interneta nije vise tu. Da li je neko imao slican problem?

Bio je to ranije problem i sa starim paketima, pa su u jednom trenutku promenili prikaz, a za nove ne znam zašto nisu. Rešenje je da stanje proveravaš preko USSD koda *311#.

Poslednja izmena:
Sad sam probao. Cak i preko USSD mi ne prikaze raspolozivu kolicinu podataka za internet.

A šta ti prikaže? Ja nemam nov paket, pa vidim dobro i u aplikaciji, ali na početku nije bilo tako, u aplikaciji je isto pisalo neograničeno, dok je USSD kod prikazivao pravo stanje za punu brzinu. Osim toga, pročešljao sam sad temu, i ovde je jedan član postavio snimak ekrana na kom mu piše kako treba, a inače koristi paket Mobile M, dakle aktuelan. Znači pozoveš taj kod, a onda odeš na opciju 2, koja je za internet. Opcija 1 je račun, tu prikazuje neograničeno za minute i poruke, kao i trenutno zaduženje van pretplate, ali ne i internet. Opcija 3 je za dodatni saobraćaj.

Kad ukucam USSD kod, opcija 2 i 3 mi obe prikazu informacije za dodatni saobracaj. Opcija 1 prikaze to sto si napisao - minute i poruke, bez interneta.
Zvao sam call centar, kazu sistemski problem za moj broj, napravili su nalog da tehnicka sluzba resi.

50% na onu full cenu ili sniženu?

Yettel mobile M mi je OK za 1800din, ali 2250din je previše za taj paket.

Yettel daje 50% uvek na višu cenu, M paket ispadne 2150 din sa e-računom.
Bolje ostani u A1, gde dobiješ prvih 12 meseci 100% popusta pa drugig 12 meseci 50% popusta bez uređaja

Prelazim u mts. 15 po 1rsd za Omoriku S. Kad se sve preracuna bude 975x24m. Sto je najpovoljnija opcija.

Iz a1 prelazim zbog mikrolokacije. Prostor gde provodim najvise vremena jedva da ima signala. U tom delu mts i Yettel imaju bolju pokrivenost. A1 je najbolji sa ponudama, nadam se da ce 5G promeniti situaciju pa da cu se vratiti.

Zvao sam call centar u Yettelu ponuda je 50% tokom trajanja ugovorne obaveze.

Danas sam prešao sa pripejda na postpejd tarifu Mobile M, ali i dalje u aplikaciji ne mogu da aktiviram Hbo, Skyshow itd. (piše mi "Ova usluga nije dostupna u okviru tvog paketa"). Da li neko zna zašto je ovako?

Stalno me zovu iz yettela zbog isteka ugovora. Ističe 29.11. poslao sam im poruku da sam u inostranstvu i da ću im se javiti početkom novembra kad se vratim u Srbiju. Evo odgovor :
Pozovite me slobodno da se dogovorimo kada da dodjete, samo da znate da vam se u poslednjem mesecu naplacuje pun iznos tarife
Zato vas i pozivamo.
Kako mi mogu u novembru naplatiti pun iznos tarife?

Popust je 24 obračunska perioda, tebi je 29.11-30.11.2023. bio prvi, pa ti je sad 1-31.10.2025. 24. obračunski period. Zato. Pisali su ljudi da su se žalili, pa su im produžili popust, pa ti vidi šta ti je najbolje činiti.

Popust je 24 obračunska perioda, tebi je 29.11-30.11.2023. bio prvi, pa ti je sad 1-31.10.2025. 24. obračunski period. Zato. Pisali su ljudi da su se žalili, pa su im produžili popust, pa ti vidi šta ti je najbolje činiti.
Hvala na objašnjenju. Platit ću im taj 1 mesec. Pa ću verovatno preneti br u A1 preko agenta. Stalno mi nude da produžim ugovo za neke tarife od 3/4 hiljade dinara. I ovih 2000din mi je puno. Sobzirom koliko koristim telefon. Pola godine sam u inostranstvu. Samo im plaćam bez veze. Ili možda pređem na pripejd.

pripejd je mama ,za tebe.

@Tomiprunet A1 agent daje 50% na 24 meseca bez uređaja, MTS daje 15 meseci po 1 din pa 9 meseci cena paketa.
A na kraju možda su ti Globaltel ili A1 pripejd bolje opcije ako nećeš ugovor, kad već dug period nisi ovde.

1760440081042.png

pripejd je mama ,za tebe.

@Tomiprunet A1 agent daje 50% na 24 meseca bez uređaja, MTS daje 15 meseci po 1 din pa 9 meseci cena paketa.
A na kraju možda su ti Globaltel ili A1 pripejd bolje opcije ako nećeš ugovor, kad već dug period nisi ovde.

Pogledajte prilog 508921
Hvala obojici.
Da li moze pripejd da se uplacuje online bankovnim karticama? Mislim, trebalo bi da moze, nego da pitam, za svaki slucaj :)

Ne znam otkud vam to za globaltel?
Ja sam ih pre par dana pitao i rekose da freepaid paket traje 30 dana.

Ne znam otkud vam to za globaltel?
Ja sam ih pre par dana pitao i rekose da freepaid paket traje 30 dana.
kredit traje tri meseca, kao i kod drugih, ali su jeftinji i imaju prenos saobracaja koji nisi iskoristio, best bang for your buck bukvalno

kredit traje tri meseca, kao i kod drugih, ali su jeftinji i imaju prenos saobracaja koji nisi iskoristio, best bang for your buck bukvalno
Ja mislim da i vise vazi kredit , na jednim broju imam 80 din a proslo vec dva meseca , pusticu da vidim dokle traje
Ja na jednom nalogu ( aplikaciju ) imam 7 broja koje pratim i odrzavam , dobro je sto mogu da delim kredit izmedju tih brojeva
Screenshot_20251014_172551.jpg

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: fiy
Vrh Dno