Ja listam stranice unazad i ovu informaciju ne mogu da pronađem.. javi ako saznašKoja je ponuda za prelaz iz A1 u Yettel?
To nemoze niko tacno da ti kaze , racunaj 50% na sve pakete + mozda neki mesec po 1 dinarJa listam stranice unazad i ovu informaciju ne mogu da pronađem.. javi ako saznaš
Zvuci dobro A1 ponuda. Za mesec dana videti sta kazuYettel daje 50% uvek na višu cenu, M paket ispadne 2150 din sa e-računom.
Bolje ostani u A1, gde dobiješ prvih 12 meseci 100% popusta pa drugig 12 meseci 50% popusta bez uređaja
Hvala na objašnjenju. Platit ću im taj 1 mesec. Pa ću verovatno preneti br u A1 preko agenta. Stalno mi nude da produžim ugovo za neke tarife od 3/4 hiljade dinara. I ovih 2000din mi je puno. Sobzirom koliko koristim telefon. Pola godine sam u inostranstvu. Samo im plaćam bez veze. Ili možda pređem na pripejd.Popust je 24 obračunska perioda, tebi je 29.11-30.11.2023. bio prvi, pa ti je sad 1-31.10.2025. 24. obračunski period. Zato. Pisali su ljudi da su se žalili, pa su im produžili popust, pa ti vidi šta ti je najbolje činiti.

pripejd je mama ,za tebe.
Hvala obojici.@Tomiprunet A1 agent daje 50% na 24 meseca bez uređaja, MTS daje 15 meseci po 1 din pa 9 meseci cena paketa.
A na kraju možda su ti Globaltel ili A1 pripejd bolje opcije ako nećeš ugovor, kad već dug period nisi ovde.
Pogledajte prilog 508921
DaHvala obojici.
Da li moze pripejd da se uplacuje online bankovnim karticama? Mislim, trebalo bi da moze, nego da pitam, za svaki slucaj![]()
Pogledat cu globaltel, sta imaju od ponuda.Da
Globaltal ti naj bolje , i naj duze traje kredit
kredit traje tri meseca, kao i kod drugih, ali su jeftinji i imaju prenos saobracaja koji nisi iskoristio, best bang for your buck bukvalnoNe znam otkud vam to za globaltel?
Ja sam ih pre par dana pitao i rekose da freepaid paket traje 30 dana.
Ja mislim da i vise vazi kredit , na jednim broju imam 80 din a proslo vec dva meseca , pusticu da vidim dokle trajekredit traje tri meseca, kao i kod drugih, ali su jeftinji i imaju prenos saobracaja koji nisi iskoristio, best bang for your buck bukvalno

Vidim da promocija važi do kraja oktobra.Da i onda dobijes 200 Gb , samo moras da odrzavas svaki mesec sa 340 din ubacis malo vise novca i automatski obnavlja
Pogledajte prilog 508978
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari