Još da dodam da se efekat ND filtra vidi kada se stvari na ekranu brzo menjaju, odnosno kada dron leti blizu tla. Sa velike visine, sve se sporo menja i ND filter nema uticaja.U kojim situacijama se koji filteri koriste?
Imas na Temu dronove sa "kamerom" za 15-20e, npr Xiaomi mini dronovi su odlicni za te pare. Iako su u sustini krs, odlicni su za probu da vidis kako ti ide i da li ti lezi.Uh, nisam ni sam siguran, zato i pitam ovde. FPV je kada imam naočari? Nisam takav planirao, čini mi se da su teži za letenje ali možda i grešim. Hteo sam nešto "običnije", da probam da li bilo šta mogu da izvedem, pa ako se primim ne bih bežao kasnije ni od FPV.
Ko je spominjao pro ili honorar 🙂Daleko sam od toga da bilo šta radim profesionalno ili honorarno
Realno ako hoces bas kvalitetne snimke mora Pro klasa. Ovako mozes i 4K da uzmes. Jeste Mini 3 bolji ali je toliko i skuplji.Planiram kupovinu prvog drona, izbor je pao na Mini 3 sa RC kontrolerom. Ima li bolji izbor do 500€?
Potensic Atom2 Fly More Combo je na KP oko 440€. Ne znam koji bi mu bio DJI pandan, Mini 3 (običan)?Mozda Potensic Atom 2?
Mini 3 sam zamenio Potensic Atom 4k,to je stari model.Oba su odlicna.
Atom 2 novi model oko 300e mislim da je jos bolji od statog Atoma 4k.
Neko stavlja manju cenu da bi ga kontaktirali, realno je ocekivati oko 500e, ali kakva je podrska u Srbiji za Atom, postoji li neki ovlasceni servis?Potensic Atom2 Fly More Combo je na KP oko 440€. Ne znam koji bi mu bio DJI pandan, Mini 3 (običan)?
Čestitam, čekamo utiske i neki video.Narucen Potensic atom 2 combo po povoljnoj ceni na KP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari