U bre. Pa da si AI imao bi više 😂Prelistah sada nekoliko sednica, 39 najčešće, a šeta 37-41.
RHR nije sporan, ni HRV, neka meri kad treba (noću i rano ujutru). Tahikardiju ne može da izmeri u svakom slučaju samo sa optičkog senzora. Gledam i ja RHR i HRV, ali puls preko dana mi ne daje nikakvu informaciju koju bih mogao da iskoristim, dok mi je unutar treninga poprilično bitan.Mozda za tzv 'zdravog' coveka.
Mada nije ni 'zdravom' na odmet da zna da li mu je rhr ispod 50 ili ispod 60.
Nije na odmet ni ispuniti dnevni cilj sa koracima.
Meni je i stres prilicno korisan podatak na poslu da znam kada treba da stanem/usporim.
S druge strane ko nije 'zdrav' i jos ima aritimiju, npr ko je imao vt tahikardiju i slicno dosta bitno da zna da li mu je trenutni puls 50, 100, 150 ili 200.
53Kad smo već kod pulsa, koliki vam je RHR u poslednjih 7 dana? Meni trenutno 47 al ide ponekad i niže. Koji god sat da koristim svi se vrte tu negde.

To je otvor sa desne strane ispod narandzastog tastera za pokretanje treninga?Nema zasebne zemlje, samo po regionima.
Možda neka 3rd varijanta.
Taj sat visinu meri promenom vazdušnog pritiska. Operi mu otvor barometra.
Meni je prennekoliko godina pranje pod mlazom vode rešilo taj problem na 945.
Tada sam negde našao: ako ne pomogne pranje pod mlazom vode, potopiti sat u vodu sa deterdžentom za sudove.
Nakon toga više nisam imao problem, ni od znoja, ni u slanoj, ni hlorisanoj vodi. Povremeno properem sat, posebno iz slane vode, ili ga ne skinem za tuširanje.

Ako koristiš mapu u okviru aktivnosti drži malo duže taster menu i dobiješ opciju za zumiranjeTo je otvor sa desne strane ispod narandzastog tastera za pokretanje treninga?
Citao sam da treba blago cetkicom senzor pozadi oprati pod mlazom tople vode ali to nije pomoglo.
Probacu da otvor procistim a ako ne stavicu u vodu sa deterdzentom za sudove,verovatno mislis na tecni deterdzent.
Mapu nisam nista zumirao,tako mi izadje kada ukljucim GPS za trening,mozda je nesto u postavkama.
Nedostaje samo quick release strap. Perem narukvice posle svakog trčanja. Može da se izimprovizuje pa će tako i biti.COROS APEX 4 | Mountain Sports GPS Watch for Training and Racing.
COROS APEX 4 delivers pure mountain performance with precise GPS, advanced training tools, fast and reliable mapping, and durable design.coros.com
Kog brenda? Garmin?Upravo nam upao CEO u fejs grupu i pokupiće fidbeka za narednih 5 godina da se igraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari