Takodje Mts i Yettel Zemun-centar-Zvezdara nikad nisam ni ja uhvatio 5GImam mts i yettel kartice u telefonu, na relaciji sam Zemun-centar Bg i još uvek nigde nisam uhvatio 5g disconnected
Kad mu zalepi jedan dan čuka na malim ekranima ima bude haos. 😉Debeli se opet nacvrcao.😂
4G je promenio svet vise nego 3G, samo sto sada, deset godina nakon uvodjenja 4G mreze, sve to uzimamo zdravo za gotovo. Postavio je temelje da maltene nema razlike izmedju koriscenja mobilnog interneta i adsl-a, a to je sa sobom povuklo striming i cloud servise, i sve ove aplikacije koje imamo danas, online gaming preko mobilne mreze je postao moguc, mobilni tv i ostalo. Prva prava all-IP mreza.4g nije doneo nista novo, osim brzeg neta, ali i to je islo postepeno. kada su uveli 4g, na telenor mrezi je bilo ogranicenje na 50 mbps. kasnije su se te brzine povecale.
To je samo dokaz o psihologiji mase, potrebna je decenija da se popravi los prvi utisak, i nije vezano samo za pokrivenost, ljudi pricaju iste price vec decenijama i za druge stvari ("nije isto da li je bosch masina 'made in germany' ili 'made in china'"; ili ono klasicno poredjenje premium brenda sa noname brandom - "ma sve je i onako proizvedeno u kini").S obzirom da opet slično rade i da "popravljaju" reputaciju, stiče se zaključak da baš i ne urade posao do kraja iako "jako" krenu![]()
Drago mi je da vidim ovaj tekst.4G je promenio svet vise nego 3G, samo sto sada, deset godina nakon uvodjenja 4G mreze, sve to uzimamo zdravo za gotovo. Postavio je temelje da maltene nema razlike izmedju koriscenja mobilnog interneta i adsl-a, a to je sa sobom povuklo striming i cloud servise, i sve ove aplikacije koje imamo danas, online gaming preko mobilne mreze je postao moguc, mobilni tv i ostalo. Prva prava all-IP mreza.
To je samo dokaz o psihologiji mase, potrebna je decenija da se popravi los prvi utisak, i nije vezano samo za pokrivenost, ljudi pricaju iste price vec decenijama i za druge stvari ("nije isto da li je bosch masina 'made in germany' ili 'made in china'"; ili ono klasicno poredjenje premium brenda sa noname brandom - "ma sve je i onako proizvedeno u kini").
A1 je znacajno popravio reputaciju sa 4G mrezom (prve neogranicene tarife, prvi kucni internet itd), ali niko ne zna jel to bila slucajnost ili su zaista "ravnopravna" kompanija. Ako to urade i sa 5G onda ce to vec biti potpuno druga prica.
Iskreno, trenutno mi je yettel "najsumnjiviji", skuplji su od ostalih, a na leru su vec poprilicno dugo. Ali u mojoj glavi je i dalje ona reputacija od pre 25 godina. Meni i dalje 063 negde u malom mozgu jace trza od drugih brojeva, i ako je cetvrtina veka prosla od tada.
Mislim da 5.5G moze da znaci i 5G Advanced (kolokvijalno), i da se u poslednje vreme sve vise koristi u tom kontekstu.etisalat by e& plans to focus on 5.5G to gain a business edge | Total Telecom
VIEWPOINT A growing number of telcos have started to move towards 5.5G to further improve the customer experience and provide new and innovative use cases to increase their revenue. e& in the Middle East region is at the forefront of adopting new-age 5.5G technology to provide a superior user...totaltele.com
Evo moj podrzava, Xiaomi 13T Pro ali nigde bukvalno u celom BG cak i u samom srcu BG, u Knezu, kod Skupstine, Kosovska, Takovska nigde, da ne pricam ceo NBG, centar Zemuna i Zvezdara ni u ludilu. Kako nekima u nekim selima pokazuje a u centru BG nema?Povodom toga što su neki kačili snimke ekrana NetMonster-a, mora li da telefon podržava 5G da bi se prikazalo da ga bazna stanica ima ili aplikacija to prosto prikazuje kao mogućnost stanice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari