Kurttrasel
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2018
- Poena
- 185
Ima i toga, oko 2008 je Fejsbuk stupio na snagu i to je manje vise godina kada je mejnstrim ekipa krenula da koristi internet. Trebalo im je vremena da stignu do IMDBa.
Ovo je živa istina. Toliko puta sam se kanio da pomenem, ali rekoh sebi, možda je do mene... Zato ih manje-više izgebavam, fimove naravno.Plus što ja makar imam problem da em što imena nema teorije da im popamtim (Do Hyeon-soo vs Do Hae-soo vs Baek Hee-seong) em što su mi fizički maltene svi isti i treba mi bar 10 epizoda da počnem malo lakše sa ih razlikujem ko je ko i ko je kome šta 😁😁
Serija je na granici "gledljivo" / "negledljivo", izuzetno loš kvalitet pisanja. Taj tip serija koje zavise od toga da svaku epizodu imaju kao neki mini-tvist su generalno najniži rang serija i čista jeftina zabava za široke narodne mase.A ovo za Paradise. Meni je serija prijala, iako mi je početak bio na granici za gašenje, valjda iz razloga što se puno ne udubljjujem u sinopsis,
Vidi stvarnoKhmm tema je o serijama 😀
The terminal list Dark Wolf dobar prequel Terminal list . Početak eksplozivan sredina malo mlitava ali pitka i kraj kako dolikuje. Jaka 8ica.
Slažem se. To i meni jako smeta kada naletim na takav tip serije, ali ovo mi je na neki način bilo nešto "novo" za moj ukus i ispala mi fina zabava.Serija je na granici "gledljivo" / "negledljivo", izuzetno loš kvalitet pisanja. Taj tip serija koje zavise od toga da svaku epizodu imaju kao neki mini-tvist su generalno najniži rang serija i čista jeftina zabava za široke narodne mase
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari