Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Proradio EON u mreži na mts optici bez VPNa nekon jučerašnjeg prekida

Poz!
Nisam se dugo oglašavao na ovu temu,
Da, bio je problem tj. prekid u radu eon aplikacije, taj dan sam testirao pošto imam od drugara šifru za eon jer on koristi sbb, i radilo mi je.

Ako može neko da mi razjasni sledeće:
Potpisan je aneks ugovora za novi Premium paket NET TV Premium + u kome stoji stavka:
Dodatne opcije / EON MS 3/5

U podešavanjima u SBB aplikaciji postoje sledeće stavke:

Vaši aktivni dodaci / EON Mobilna aplikacija Besplatno
i
EON - mnogo više od televizije / EON aplikacija Registrovani uređaji 3/8

Šta je šta od ovoga?

Ako može neko da mi razjasni sledeće:
Potpisan je aneks ugovora za novi Premium paket NET TV Premium + u kome stoji stavka:
Dodatne opcije / EON MS 3/5

U podešavanjima u SBB aplikaciji postoje sledeće stavke:

Vaši aktivni dodaci / EON Mobilna aplikacija Besplatno
i
EON - mnogo više od televizije / EON aplikacija Registrovani uređaji 3/8

Šta je šta od ovoga?
Pa to je to eon aplikacija.
Štaaaaaaaaa, 8 uređaja možeš ga prijaviš?

Štaaaaaaaaa, 8 uređaja možeš ga prijaviš?
Jako puno bivših D3i korisnika ( preteča "Eon van mreže" usluge) je neposredno pre prelaska na nove Eon ugovore na MojSBB sajtu imala opciju da besplatno aktivira dodatak "Eon MS 3/5" ( MS = multiscreen), tako da kad sabereš to sa osnovnih "1/3" iz Eon OTT paketa dobiješ 4/8 ;)

D3i je imao 3/5 a "Eon van mreže" / "Eon OTT" paketi samo 1/3 pa su se ljudi masovno žalili i nisu hteli da pređu na nove pakete / nove ugovore... a SBB je želeo da ugasi staru OTT platformu.

Pa vuku taj benefit i kod potpisa novih ugovora i dan danas. Ko je stigao da aktivira dodatak pre nego što su ga sklonili. Bio je vidljiv za postpaid OTT korisnike i vaaaljda beše i za "u mreži" Eon pakete (to se već ne sećam 100% sigurno), a Eon OTT prepaid korisnicima nikad nije bilo to dostupno.

Poslednja izmena:
POzdrav... da li je moguce i kako instaliratu EON TV aplikaciju na novi Xiaomi TV Box S 3rd ? Hvala

Poz!
Kome mogu da pišem u vezi eon aplikacije kao što za mts postoji mts sistemi i integracije da li za sbb tj. eon aplikaciju tako nešto ima?

Evo ovako , posto je @furio potvrdio da mu radi na android tv-u a i barem jos 20-tak ljudi preko p.m. sa raznoraznim boxovima da ih sada ne nabrajam ( a nije se desilo ni jednom da se nije moglo instalirati ili ti da ne radi ) a ovde ljudi pisu da ne radi vise ( razlog zbog cega ne radi ja stvarno ne znam jer i nisam neki strucnjak ) ja sam tu staru modovanu Eon apk 1.8.140.....( koju su ovde iskusni forumasi vec dosta puta ovde postavljali ) samo provukao kroz clone app i promenio joj verziju i ona pokazuje kao 2.0.7 i verovatno sam slucajno ili sama app namestila to sto joj je smetalo da se instalira.
U svakom slucaju stara kljusina je jos ziva 😁😃i kome treba iz raznoraznih razloga i nije mu tesko da se " maltretira" sa nekim misom (airmausem) ja cu je ovde postaviti , uz ogradu da stvarno ne znam do kada ce davati znake zivota 😃😁👍

Znaci modovana Eon mobilna apk (sa user/pass ) koja moze da se instalira na android tv uredjajima
Da li je ovo još uvijek aktuelno? Ili ima neka novija verzija?
Dakle, treba mi modovana aplikacija za instalirati na xiaomi mi box s 3gen.

Vrh Dno