Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Lepio sam ga ja skoro, realno ima refleksije za sve pare...

Baš dosta prašine mi se skuplja sad na S25U sa Nillkin Super Frosted Shield
Kad bi stavio staklo došlo bi naravno plus mi se slika čini da je napravljeno da priđe maksimalno uz futrolu.
Bojim se da ne razbijem ekran nemam naviku da pazim previše kad jurcam negde plus trčanje, planinarenje, plivanje...
Inače evo baterije
No system updates = no problems

Prilozi

• Screenshot_20251002_234022_Device care.jpg
    Screenshot_20251002_234022_Device care.jpg
    75.5 KB · Pregleda: 161
Citam ovde i izvlacim zakljucke...Hajde neki koncenzus, prelaz sa S23U 12/256 na S25U 12/512.
Da li ga raditi ili ici na S24U? BT funkcionalnost S pen ne koristim, iako S pen koristim za crtanje po ekranu cesto.

Dva razloga prelaska su, nedostatak memorije je prvi, a drugi ovo sto i vi pisete. Kao da mi je posle tamo nekog azuriranja pre par meseci baterija preko noci degradirala bar 20%...
Ja sam prešao sa S23 ultra 512 na S25 ultra 1 terabajt.
Ako ti je memorija bitna, okej.
Lično, ja mislim da sam pogrešio, i to sam negde napisao. Nikakvu razliku ne vidim između ova dva telefona, osim što S23 ultra ima zaobljene ivice, što lično ne volim. Sve ostalo je isto, čak bih rekao (subjektivno) da je kamera bolja na 23.
Dobio sam više memorije i nov telefon, ali ne vredi novca.
Između 24 i 25 uvek bih se odlučio za 25 zbog čipa, tu nema sumnje.

Ja sam prešao sa S23 ultra 512 na S25 ultra 1 terabajt.
Ako ti je memorija bitna, okej.
Lično, ja mislim da sam pogrešio, i to sam negde napisao. Nikakvu razliku ne vidim između ova dva telefona, osim što S23 ultra ima zaobljene ivice, što lično ne volim. Sve ostalo je isto, čak bih rekao (subjektivno) da je kamera bolja na 23.
Dobio sam više memorije i nov telefon, ali ne vredi novca.
Između 24 i 25 uvek bih se odlučio za 25 zbog čipa, tu nema sumnje.
Sta fali cipu na 24?🫤

Uzeo sam telefon. Sad cu ga probati nedelju dana, da vidim kako sve to izgleda, pa ce onda neki ici na dobos.

Ono sto sam zaboravio je da mi neke aplikacije sada nece raditi. Od toga me najvise nervira Inteza bizmobi, jer zbog nje moram ici u banku na aktivaciju 😠

Ne mora se vise ići u banku zbog aktivacije, ne secam se procedure, ali ne mora u banku...

Može da se pozove call centar banke i poslaće ti aktivacioni kod za aplikaciju (barem je tako u Raiff-u).

Nazalost, za BizMobi je moralo stalno. I ja sam pomislio da se nesto promenilo za ove 2 godine, koliko nisam menjao telefon, ali mi je opet receno da mora...

Svaki put kad uzmem ovaj telefon bez maske budem u fazonu "kud od svih ljudi da ja budem od onih sto opsesivno brinu o stvarima", i vratim ga u masku...

Tako je meni juce skliznuo pored dzepa od torbice 😂😂😂 hvala spigenu pa je ziv 😂

I mene mami da ga nosim bez maske, al se setim da sam ga i kupio bas zato sto sam s23 nosio bez maske 😂

Sad već ozbiljno razmišljam da se vratim poslije 10 god na jabuku bar do s26 serije, pa i duže ako bude ovakva autonomija na 5g/4g.. sve ovo je bez aod, osvjetljenje 90% vremena na max 20% brat bratu, 30% vremena je bilo na light performance, 20ak% power on uključen, 4g(ne 5g) signal ili pun ili jedna crta manje...

Prilozi

• Screenshot_20251004_094418_One UI Home.jpg
    Screenshot_20251004_094418_One UI Home.jpg
    78 KB · Pregleda: 96
  • Screenshot_20251004_093648_Device care.jpg
    Screenshot_20251004_093648_Device care.jpg
    61.2 KB · Pregleda: 114
Sad već ozbiljno razmišljam da se vratim poslije 10 god na jabuku bar do s26 serije, pa i duže ako bude ovakva autonomija na 5g/4g.. sve ovo je bez aod, osvjetljenje 90% vremena na max 20% brat bratu, 30% vremena je bilo na light performance, 20ak% power on uključen, 4g(ne 5g) signal ili pun ili jedna crta manje...
Koji je to S25 model?
Pazi na S25U nula system updates
Za sada videćemo

Prilozi

• Screenshot_20251004_101212_Device care.jpg
    Screenshot_20251004_101212_Device care.jpg
    63.2 KB · Pregleda: 130
Jesam, jesam, nisam radio factory reset, ne vidim svrhu iskreno, previše cimanja za "može da pomogne a ne mora" soluciju, ako već moram od nule nešto prije bih zamjenio telefon nego radio sve na istom ispočetka..
na kraju ispada razlika u autonomiji s23u sa kojeg sam presao i ovoga, isti način korišćenja, sve isto, 30ak do 40ak min sot-a u korist s25u.. stoji da je fluidniji, da je ekran stvarno bomba, ali kad podvucem crtu - blago razočaran, sad sam u dilemi da li da čekam s26 seriju ili odmah da prelazim da vidim kakva je autonomija mog načina korišćenja na 17pm 🤷🏻‍♂️😭😅

Meni je baterija na s25u posle svih ovih updateova čak i bolja. Sve mi je uključeno 24h, Bluetooth, lokacija...

Prilozi

• Screenshot_20250929_205718_Device care.jpg
    Screenshot_20250929_205718_Device care.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 115
Jesam, jesam, nisam radio factory reset, ne vidim svrhu iskreno, previše cimanja za "može da pomogne a ne mora" soluciju, ako već moram od nule nešto prije bih zamjenio telefon nego radio sve na istom ispočetka..
na kraju ispada razlika u autonomiji s23u sa kojeg sam presao i ovoga, isti način korišćenja, sve isto, 30ak do 40ak min sot-a u korist s25u.. stoji da je fluidniji, da je ekran stvarno bomba, ali kad podvucem crtu - blago razočaran, sad sam u dilemi da li da čekam s26 seriju ili odmah da prelazim da vidim kakva je autonomija mog načina korišćenja na 17pm 🤷🏻‍♂️😭😅
Smart Switch backup svega na PC i udari factory da vidiš kako onda radi.
Ima valjda načina da se vrati i factory sistem

Odradio sam ja juče factory (prebacio sve prvo sa smart switchom na pc), u "learning usage patterns" je modu, vidjećemo...Prije nego odradih factory reset sam vratio na 5G umjesto na lte i činjelo mi se da manje curi baterija koliko god to zvučalo nelogično. Kod nas u PG je pokrivenost 5G signala dobra ali sam bio ubijeđen da ne može biti bolja od 4G pa 5G nisam ni razmatrao od starta. Možda tripujem, vidjećemo :)

Odradio sam ja juče factory (prebacio sve prvo sa smart switchom na pc), u "learning usage patterns" je modu, vidjećemo...Prije nego odradih factory reset sam vratio na 5G umjesto na lte i činjelo mi se da manje curi baterija koliko god to zvučalo nelogično. Kod nas u PG je pokrivenost 5G signala dobra ali sam bio ubijeđen da ne može biti bolja od 4G pa 5G nisam ni razmatrao od starta. Možda tripujem, vidjećemo :)
Javi utiske jer ja ne vjerujem nešto puno u factory I vraćanje Smart switch 🤷🏻‍♂️🤣 da ako bude dobro to😅
Skoro 2026 god ja pričam odje o sot-u od ni 6h u najboljem slučaju, treba da pravim od telefona Nokiu n90 da bi izvukao 6h Sot, a makse, ovo vidim ka moj lični poraz iskr.. 🤣🤣

Uzeo S25+ sad u ovoj promociji. E sad jedno pitanje i molba za pomoc, prilikom postavljanja telefona povukao mi je stari samsung account koji nisam dugo koristio a to je ujedno bila i stara email adresa. Uglavnom ne znam lozinku a kad idem da se prijavim na taj mail pise da nije dugo koristen i da napravim novi email. Ono sto je problem ne mogu da se odjavim sa samsung accounta na telefonu jer mi trazi potvrdu za taj mail. Sta raditi?

Factory reset i ne povlaciti taj nalog sa starog telefona, pa napraviti nov. Ili povratak lozinke preko mejla ili broja telefona.

OneUI 8, uvek redovno azuriram, standard mode, BT&GPS 24/7 zbog sata, factory reset nisam radio. 6h30min igranja 😂

Prilozi

• Screenshot_20251002_215747_Device care.jpg
    Screenshot_20251002_215747_Device care.jpg
    64.7 KB · Pregleda: 93
Nazad
Vrh Dno