Ako povrh tih cena ne zele da dignu brzinu neta ima da ih batalim. Sutra ih cimam 📱@nes ja sam pod starim ugovorom, jos maloovaj paket placam 3900din (papirni rc), brine me cena koju bi placao, tako da cu otici sa Supernove
To zavisi od konkretnog grada ili ako je veći grad, od subnet-a u kom ste 109.198.29.65 i 2a06:5b07:8500::1Ima li ko sa statickom da podeli Gateway koji koriste?
Paket postoji, samo nije u zvaničnoj ponudi, to je Super Plan (bez slova, nekada je bio S), to je najeftiniji paket trenutno.@mirza82 nije imao iz nekog razloga 200/20. Prvo digli to pa duplirali download.
@onlysupernova nzm koji paket ima.
p.s pa ni moj ne postoji.. 80/8 .![]()
Hmm, ili ti upload nešto baguje ili si još uvek na nekom paketu koji je nakada postojao, koliko se sećam ti si beše AVcom ili neki drugi provajder bio pre spajanja?Pogledajte prilog 507175
Imam taj paket jos uvek ...migriracu na drugog provajdera najverovatnije, postali su previse skupi !
Iskreno, kod mene je postavlje na stari TV koji je HDredy i slika je skroz ok.@mirza82
Nema podesavanja rezolucije, preko stb postoji samo podesavanje slike 100% levo desno itd, tj podesiti da slika bude preko celog ekrana, a preko tv-a postoji samo podesavanje rezolucije tipa 16:9, 4:3, itd a koje ne utice na kvalitet prikaza slike. Inace tv je 4k, hisense.
Ne baguje nista, takav paket je i vazeci je jos malo, Radijus Vektor je ranije bio, 23 godine koristim coax ! red je da se prebacim na optikuHmm, ili ti upload nešto baguje ili si još uvek na nekom paketu koji je nakada postojao, koliko se sećam ti si beše AVcom ili neki drugi provajder bio pre spajanja?
Ako imaš alternative, naravno ako je cena bolja, prelazi.
Imaš li Move box?Kako se loguje na novu https://play.move.tv/ web aplikaciju?
Hoću da gledam TV preko web browser-a, međutim kada god pokušam da se ulogujem kao prijavljuje nekakav problem sa korisničkim imenom/lozinkom?
Ranije sam se na https://supernovaott.rs/ prijavljivao sa imejl adresom na koju mi stiže račun i brojem ugovora kao lozinkom.
Ni na jedan od dva pomenuta sajta ne mogu da se ulogujem.
Na telefonu sve radi bez problema.
Pisao sam podršci ništa mi nisu rekli sem da je sada a dostupan i taj play movie tv sajt i da lozinku mogu da restartujem na portalu mts.
Da li taj pokušaj logovanja računa kao dodatni TV pa me zbog toga ne pušta da se logujem?
Jedino mi to pada napamet pošto su bez ikakvog obaveštenja ograničili broj uređaja koji mogu da se koriste.
@mirza82
Nema podesavanja rezolucije, preko stb postoji samo podesavanje slike 100% levo desno itd, tj podesiti da slika bude preko celog ekrana, a preko tv-a postoji samo podesavanje rezolucije tipa 16:9, 4:3, itd a koje ne utice na kvalitet prikaza slike. Inace tv je 4k, hisense.
Koju aplikaciju koristis na telefon, novu MOVE?Kako se loguje na novu https://play.move.tv/ web aplikaciju?
Hoću da gledam TV preko web browser-a, međutim kada god pokušam da se ulogujem kao prijavljuje nekakav problem sa korisničkim imenom/lozinkom?
Ranije sam se na https://supernovaott.rs/ prijavljivao sa imejl adresom na koju mi stiže račun i brojem ugovora kao lozinkom.
Ni na jedan od dva pomenuta sajta ne mogu da se ulogujem.
Na telefonu sve radi bez problema.
Pisao sam podršci ništa mi nisu rekli sem da je sada a dostupan i taj play movie tv sajt i da lozinku mogu da restartujem na portalu mts.
Da li taj pokušaj logovanja računa kao dodatni TV pa me zbog toga ne pušta da se logujem?
Jedino mi to pada napamet pošto su bez ikakvog obaveštenja ograničili broj uređaja koji mogu da se koriste.
Aktivirali mi bridge mode i nisu dostavili nikakve podatke, samo me obavestili. Ovo vec postaje smesnoKonacno su mi dali staticku posle odlaska u poslovnicu. Rekli su mi da je zahtev realizovan vec danas, a na 5 razlicitih nacina sam im trazio to i svi su mi rekli da moram da idem u poslovnicu. Show.
Pitam tamo za bridge mode, kazu prvi put cuju, traze da objasnim. Objasnim ukratko, kazu da sam prvi koji to trazi i pitaju me sto to trazimObjasnim i to, oni proslede nalog, samo ne znam kome ce da ode.
Koja je procedura uopste sad za ovo, da uzmem da ih smaram telefonom, je l' dobijem pppoe ili dhcp po MACu?
I zasto sam dobio adresu iz Bora u BGu![]()
Теби и даље иде преко Београда мене директно повежеTako izgleda. Čak i IPv6 ruta od korisnika na statičkoj do korisnika koji je na cgnat ide kroz Beograd.
Postavi neki spliter na coax da malo smanjis signal, prejak jeKad je suvo Power oko 2,kisa i raspad coax mreze
Jel ovi vakcinisani, 5000 din. paket ?
Nema nista,dizem ruke,nemam snage da zovem teletabise kontakt centra-da li ste restartovali modem
Pogledajte prilog 507300
Što u prevodu barem za mene znači da kada mi istekne ugovor, otkažem komplet televiziju i uzmem samo bilo kod kog operatora internet, jer mi je više njihovih ucena dosta.Isto tako će biti i sa sportom, čim pripreme pakete i za Arena Sport kanale
Dzaba ces da ih pitas ja sam ih vec pitao oni kazu da ti planovi ne postoje. i da npr 600 mbps imaju samo opticki a ne coax. zvao skoro svaki dan i sve isto svaki operator prica drugacije, cak i oni agenti sto mozes da se dogovoris za 24 x 50% ni oni ne znaju za povecavanje brzina itd.jel to povecanje brzine negde ozvaniceno?
meni i dalje stoji ista brzina, ima li smisla uopste pitati ih za dizanje?
A kolika ti je cena a i brzina?jel to povecanje brzine negde ozvaniceno?
meni i dalje stoji ista brzina, ima li smisla uopste pitati ih za dizanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari