Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

@nes ja sam pod starim ugovorom, jos malo:) ovaj paket placam 3900din (papirni rc), brine me cena koju bi placao, tako da cu otici sa Supernove

Poslednja izmena:
Ima li ko sa statickom da podeli Gateway koji koriste?

@nes ja sam pod starim ugovorom, jos malo:) ovaj paket placam 3900din (papirni rc), brine me cena koju bi placao, tako da cu otici sa Supernove
Ako povrh tih cena ne zele da dignu brzinu neta ima da ih batalim. Sutra ih cimam 📱

Да ли то значи да ви са статичком адресом и даље имате суперновине 2a06:5b0x адресе а ми на цгнат телекомове 2a06:63cx ?

Tako izgleda. Čak i IPv6 ruta od korisnika na statičkoj do korisnika koji je na cgnat ide kroz Beograd.

@mirza82 nije imao iz nekog razloga 200/20. Prvo digli to pa duplirali download.

@onlysupernova nzm koji paket ima.

p.s pa ni moj ne postoji.. 80/8 . :mad:
Paket postoji, samo nije u zvaničnoj ponudi, to je Super Plan (bez slova, nekada je bio S), to je najeftiniji paket trenutno.
Pogledajte prilog 507175

Imam taj paket jos uvek ...migriracu na drugog provajdera najverovatnije, postali su previse skupi !
Hmm, ili ti upload nešto baguje ili si još uvek na nekom paketu koji je nakada postojao, koliko se sećam ti si beše AVcom ili neki drugi provajder bio pre spajanja?
Ako imaš alternative, naravno ako je cena bolja, prelazi.

@mirza82
Nema podesavanja rezolucije, preko stb postoji samo podesavanje slike 100% levo desno itd, tj podesiti da slika bude preko celog ekrana, a preko tv-a postoji samo podesavanje rezolucije tipa 16:9, 4:3, itd a koje ne utice na kvalitet prikaza slike. Inace tv je 4k, hisense.
Iskreno, kod mene je postavlje na stari TV koji je HDredy i slika je skroz ok.

Kako se loguje na novu https://play.move.tv/ web aplikaciju?

Hoću da gledam TV preko web browser-a, međutim kada god pokušam da se ulogujem kao prijavljuje nekakav problem sa korisničkim imenom/lozinkom?

Ranije sam se na https://supernovaott.rs/ prijavljivao sa imejl adresom na koju mi stiže račun i brojem ugovora kao lozinkom.

Ni na jedan od dva pomenuta sajta ne mogu da se ulogujem.

Na telefonu sve radi bez problema.

Pisao sam podršci ništa mi nisu rekli sem da je sada a dostupan i taj play movie tv sajt i da lozinku mogu da restartujem na portalu mts.

Da li taj pokušaj logovanja računa kao dodatni TV pa me zbog toga ne pušta da se logujem?

Jedino mi to pada napamet pošto su bez ikakvog obaveštenja ograničili broj uređaja koji mogu da se koriste.

Hmm, ili ti upload nešto baguje ili si još uvek na nekom paketu koji je nakada postojao, koliko se sećam ti si beše AVcom ili neki drugi provajder bio pre spajanja?
Ako imaš alternative, naravno ako je cena bolja, prelazi.
Ne baguje nista, takav paket je i vazeci je jos malo, Radijus Vektor je ranije bio, 23 godine koristim coax ! red je da se prebacim na optiku :) Kod A1 imam ponudu, 600/300Mbps 167 kanala (HBO,Cinemax) prvih 12 meseci bez pretplate i posle 3500 din !!! ... i da se konacno oslobodim TC 7200 :p

Opera Snapshot_2025-10-02_174057_forum.benchmark.rs.png

Hoću da gledam TV preko web browser-a, međutim kada god pokušam da se ulogujem kao prijavljuje nekakav problem sa korisničkim imenom/lozinkom?

Ranije sam se na https://supernovaott.rs/ prijavljivao sa imejl adresom na koju mi stiže račun i brojem ugovora kao lozinkom.

Pisao sam podršci ništa mi nisu rekli sem da je sada a dostupan i taj play movie tv sajt i da lozinku mogu da restartujem na portalu mts.

Da li taj pokušaj logovanja računa kao dodatni TV pa me zbog toga ne pušta da se logujem?

Jedino mi to pada napamet pošto su bez ikakvog obaveštenja ograničili broj uređaja koji mogu da se koriste.
Imaš li Move box?
Ako nemaš zaboravi na Move aplikaciju.

@mirza82
Nema podesavanja rezolucije, preko stb postoji samo podesavanje slike 100% levo desno itd, tj podesiti da slika bude preko celog ekrana, a preko tv-a postoji samo podesavanje rezolucije tipa 16:9, 4:3, itd a koje ne utice na kvalitet prikaza slike. Inace tv je 4k, hisense.

Koju aplikaciju koristis na telefon, novu MOVE?
Ako nju koristis onda ce ti web raditi tako sto ces se ulogovati sa istim parametrima kao na tel sa novom aplikacijom, ukucas korisnicko a ne mail i naravno sifru koju si dobio.
Mada, ako ti radi stara aplikacija na tel onda mora da radi i https://supernovaott.rs/.

1759423582599.png

Konacno su mi dali staticku posle odlaska u poslovnicu. Rekli su mi da je zahtev realizovan vec danas, a na 5 razlicitih nacina sam im trazio to i svi su mi rekli da moram da idem u poslovnicu. Show.
Pitam tamo za bridge mode, kazu prvi put cuju, traze da objasnim. Objasnim ukratko, kazu da sam prvi koji to trazi i pitaju me sto to trazim :D Objasnim i to, oni proslede nalog, samo ne znam kome ce da ode.

Koja je procedura uopste sad za ovo, da uzmem da ih smaram telefonom, je l' dobijem pppoe ili dhcp po MACu?

I zasto sam dobio adresu iz Bora u BGu :D

Prva kisa i ode sn trash,znam s kim imam posla pa u rezervi antena za free tv

isekli Jotel mrezu,morao preci kod ovih sa 18m promo,to im je i realna cena

Koji crni 5k mesecno,za ovaj trash plafon crvena,mada je i ti mnogo

Kad je suvo Power oko 2,kisa i raspad coax mreze

Jel ovi vakcinisani, 5000 din. paket ?

Nema nista,dizem ruke,nemam snage da zovem teletabise kontakt centra-da li ste restartovali modem

Screenshot 2025-10-02 201809.png

Evo testiram novi move tj. pristupačnost veb okruženja i evo mojih utisaka:
1. Interface mi se sviđa, za razliku od supernovaott.rs, puno se bolje snalazim.
2. Bar ovde čita imena kanala puput rts1 rts2 i td, a na supernovaott je bilo samo šta se nalazi na kanalima.
3. Brisanje uređaja je preko veba moguće, podešavanja, pa o uređaju mobilni uređaji i izaberete uređaj koji bi ste obrisali, unesete pin i uređaj se obriše.. Kolko sam skontao i komp računa kao mobilni uređaj., jer ima mobilni uređaj i tv uređaji.
4. Sve je konačno za govorne softvere pristupačno.
E sad, kako ide sa vraćanjem u nazad jel preko programske šeme, ili kao na eonu nađe se vreme na primer ako je film bio u 4 pa onda se pusti ili kako?
I kako ide pojačavanje jačine na playeru kad pustite nešto i kako ide za fool screen?
Gore dole strelicom mi izbacuje onaj meni gde ima info, i omiljeno.
Sviđa mi se što na page up i page down se prebacuju kanali, ali ja ukucam u pretrazi recimo arena, pa idem na tv uživo i izbaci mi sve arene što ima.

Hvala vam još jednom za mts sistemi i integracije, jer sa njima mnogo bolje sarađujem nego sa supernova podrškom.
Drug mi reče da je i aplikacija za android nepristupačna pa rade na tome.

Konacno su mi dali staticku posle odlaska u poslovnicu. Rekli su mi da je zahtev realizovan vec danas, a na 5 razlicitih nacina sam im trazio to i svi su mi rekli da moram da idem u poslovnicu. Show.
Pitam tamo za bridge mode, kazu prvi put cuju, traze da objasnim. Objasnim ukratko, kazu da sam prvi koji to trazi i pitaju me sto to trazim :D Objasnim i to, oni proslede nalog, samo ne znam kome ce da ode.

Koja je procedura uopste sad za ovo, da uzmem da ih smaram telefonom, je l' dobijem pppoe ili dhcp po MACu?

I zasto sam dobio adresu iz Bora u BGu :D
Aktivirali mi bridge mode i nisu dostavili nikakve podatke, samo me obavestili. Ovo vec postaje smesno :) Bruteforce-ujem gateway i ne ide bas... radio sam pre bridga jedino traceroute, ali mi prvi hop izgleda nije gw... maska 255.255.255.255?

Izgleda je prvi hop gateway, maska .255 na kraju, sljaka sve sad :D sacekacu ipak i podrsku da se javi da potvrdim :D

Tako izgleda. Čak i IPv6 ruta od korisnika na statičkoj do korisnika koji je na cgnat ide kroz Beograd.
Теби и даље иде преко Београда мене директно повеже
traceroute 2a06:5b07:8500::1
traceroute to 2a06:5b07:8500::1 (2a06:5b07:8500::1), 30 hops max, 80 byte packets
1 2a06:63c1:9304:
2 2a06:63c1:9300::1 (2a06:63c1:9300::1) 14.866 ms 26.381 ms 26.294 ms
3 2a06:63c7::ffff:ffff:ffff:88 (2a06:63c7::ffff:ffff:ffff:88) 27.950 ms 27.880 ms 27.826 ms
4 pi-he-m-1-bv71.sn.co.rs (2a06:5b07:8500::1) 26.041 ms 25.978 ms 25.908 ms

Zna neko koji je pin u aplikaciji nije 0000 1234 probao sam svašta i ništa nisam uspeo

@dakistar5- Pogledaj u ugovoru. Kod mene postoji taj podatak.

Da li neko zna na koji email mogu jos da pisem osim [email protected], neka visa instanca ili sektor koji ima malo veci uticaj vezano za reklamacije u Telekomu (supernovi)?

Poslednja izmena:
Nece da podignu brzinu razlog mi je nejasan. Samo novi ugovor ili na otvoreno al bi tad bilo jos vise od 4750 din tacnije 5150 din 😇 a ispada da i konstatno placamo i treci risiver/karticu iako se ona ne koristi jos od 2019te (majka preminula)

Mada mislim da njake lik https://mojasupernova.mts.rs/Privatni/Paketi/Super-PLAN-2 bilo bi 4100 i plus 600 za dva modula. (koliko su bese kartice 300 ili 350 din? )

Svakako manje od 4750 din i to za 50 din 😄 ali mora da dodju na teren u vezi nekoriscenja tog treceg tv-a.

Tako da cu izgleda da ih iscimam za to inace to je bez uo na otvoreno.

Sta mislite da li moze da se trazi refund love za tih 6 godina gde su stalno naplacivali 300 din vise?

Poslednja izmena:
jel to povecanje brzine negde ozvaniceno?
meni i dalje stoji ista brzina, ima li smisla uopste pitati ih za dizanje?

jel to povecanje brzine negde ozvaniceno?
meni i dalje stoji ista brzina, ima li smisla uopste pitati ih za dizanje?
Dzaba ces da ih pitas ja sam ih vec pitao oni kazu da ti planovi ne postoje. i da npr 600 mbps imaju samo opticki a ne coax. zvao skoro svaki dan i sve isto svaki operator prica drugacije, cak i oni agenti sto mozes da se dogovoris za 24 x 50% ni oni ne znaju za povecavanje brzina itd.

Nazad
Vrh Dno