Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Da li moze neko da objasni ceo proces aktivacije i gde mozemo da nabavimo potvrdu cuvenog univerziteta Gdansk? 🧑🏻‍🎓

Da li moze neko da objasni ceo proces aktivacije i gde mozemo da nabavimo potvrdu cuvenog univerziteta Gdansk? 🧑🏻‍🎓
Na Tidal temi imas na zadnjih par strana link sa kog možeš preuzeti potvrdu. Stavi ime, prezime, datum rođenja da odgovaraju podacima sa Spotify naloga. Uploaduj potvrdu kada Spotify bude tražio kad izabereš student paket (prvo će te pitati da se prijaviš sa edu mailom, ali samo se vratiš unazad na prethodnu stranicu i onda će te pitati da staviš potvrdu). I onda njihov AI gleda poklapanje podataka sa potvrde i Spotify naloga.

Na Tidal temi imas na zadnjih par strana link sa kog možeš preuzeti potvrdu. Stavi ime, prezime, datum rođenja da odgovaraju podacima sa Spotify naloga. Uploaduj potvrdu kada Spotify bude tražio kad izabereš student paket (prvo će te pitati da se prijaviš sa edu mailom, ali samo se vratiš unazad na prethodnu stranicu i onda će te pitati da staviš potvrdu). I onda njihov AI gleda poklapanje podataka sa potvrde i Spotify naloga.
Ne radi link, pitah lika da mi posalje u PM al mi nije odgovorio jos uvek, pa ako neko ima nek upload ponovo.

Meni radi uprager.cc ali hocu bratu da posaljem da probamo i tako, jer su mu 2 puta u godinu dana deaktivirali pa ne moze vise u familije pa da probamo sa student nalogom. A hocu kod njega da probam i za youtube premium(ima ajfon pa ne moze ko ja revanced), rece neko da i kod njih pali.

Jedno pitanje za studentski nalog... Pročitah da moze da se koristi tj. traje najvise 4 godine. Da li mora ac.rs mejl ili moze samo ova potvrda, ako mora mejl, da li moze taj nalog da se pridruzi postojecem koji nije studentski sa google nalogom, da mi budu tu liste i algoritmi...

Jedno pitanje za studentski nalog... Pročitah da moze da se koristi tj. traje najvise 4 godine. Da li mora ac.rs mejl ili moze samo ova potvrda, ako mora mejl, da li moze taj nalog da se pridruzi postojecem koji nije studentski sa google nalogom, da mi budu tu liste i algoritmi...
Ako verifikaciju radis potvrdom, mail je nebitan.

Malo cudno onda da to tako prolazi, to mogu svi da rade jer potvrda izgleda bas obicno moze da se napravi za bilo koji univerzitet lako... Jedino ako ovaj Gdanjsk nema neku protekciju.

Prolazi jer primaju bilo koji dokument koji te moze povezati sa faksom, nije standardizovano pa njihov AI prati samo da li se poklapaju podaci sa potvrde sa podacima na nalogu. I to je to.

Hvala puno na potvrdi!
Koliko izadje turska pretplata za nas turske studente onda? Prolazi nasa kartica i da li moze da se uzme godisnja pretplata?

Pečat u 2025 kad je sve elektronski. Ja nisam imao ni papirnati indeks kad sam studirao.
Gde si ti to studirao, ja koliko znam papirni indeks jos uvek se uveliko koristi bar kod nas...
A pecat nikad umreti nece ;)
Ali da ne idemo u offtopic...

Pozdrav ljudi danas mi je istekao premium pa ako ima neko slobodno mesto u familiji javljajte

Nazad
Vrh Dno