Na Tidal temi imas na zadnjih par strana link sa kog možeš preuzeti potvrdu. Stavi ime, prezime, datum rođenja da odgovaraju podacima sa Spotify naloga. Uploaduj potvrdu kada Spotify bude tražio kad izabereš student paket (prvo će te pitati da se prijaviš sa edu mailom, ali samo se vratiš unazad na prethodnu stranicu i onda će te pitati da staviš potvrdu). I onda njihov AI gleda poklapanje podataka sa potvrde i Spotify naloga.Da li moze neko da objasni ceo proces aktivacije i gde mozemo da nabavimo potvrdu cuvenog univerziteta Gdansk? 🧑🏻🎓
Ne radi link, pitah lika da mi posalje u PM al mi nije odgovorio jos uvek, pa ako neko ima nek upload ponovo.Na Tidal temi imas na zadnjih par strana link sa kog možeš preuzeti potvrdu. Stavi ime, prezime, datum rođenja da odgovaraju podacima sa Spotify naloga. Uploaduj potvrdu kada Spotify bude tražio kad izabereš student paket (prvo će te pitati da se prijaviš sa edu mailom, ali samo se vratiš unazad na prethodnu stranicu i onda će te pitati da staviš potvrdu). I onda njihov AI gleda poklapanje podataka sa potvrde i Spotify naloga.
Ako verifikaciju radis potvrdom, mail je nebitan.Jedno pitanje za studentski nalog... Pročitah da moze da se koristi tj. traje najvise 4 godine. Da li mora ac.rs mejl ili moze samo ova potvrda, ako mora mejl, da li moze taj nalog da se pridruzi postojecem koji nije studentski sa google nalogom, da mi budu tu liste i algoritmi...
Pečat u 2025 kad je sve elektronski. Ja nisam imao ni papirnati indeks kad sam studirao.Dok ne unaprede AI i traze pečat![]()
Pričamo o srpskoj studentskoj Pretplati. Ne mozes se pretplatiti na TR bez turske kartice.Hvala puno na potvrdi!
Koliko izadje turska pretplata za nas turske studente onda? Prolazi nasa kartica i da li moze da se uzme godisnja pretplata?
Gde si ti to studirao, ja koliko znam papirni indeks jos uvek se uveliko koristi bar kod nas...Pečat u 2025 kad je sve elektronski. Ja nisam imao ni papirnati indeks kad sam studirao.
Pisah ja neki dan u temi, jeste, ali da nisam usao i video radnom ne bih ni primetio da imam opciju.Jel nekome aktiviran lossless?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari