Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Koliko je maksimalno moguće registrovati uređaja za tv uključujući i 2 stb? I koliko može istovremeno da se gleda?

3 strima ukupno, treci moze biti na telefonu/tabletu ili na laptopu nisam siguran za smart TV

Super sto ste se javili, kada cete izbaciti zakrpe za ovu nesrecnu novu tv aplikaciju koju ste najavili kao revolucionarnu?
Bolje da to direktno pitamo developere lično u Emiratima. Jedino oni to znaju...

Prilozi

• yettel stb uređaji.png
    yettel stb uređaji.png
    30.9 KB · Pregleda: 38
Opet WebOS aplikacija nema ton 😁😁😁
Peri čobaninu da tutnu laptop u ruke i pokažu mu neke kodove pa bi napravio aplikaciju bolju od postojeće

Maksimalan broj istovremenog gledanja na više uređaja sa dva STB-a je 3, a maksimalan broj registrovanih uređaja na kojima možeš biti prijavljen je 6.
Da li se i kod Yettela, kao npr kod SBB-a, razlikuju slotovi za TV aplikaciju i za ostale uređaje (mobilni telefon, tablet, web)?
Ako da, koliki je maksimalan broj TV aplikacija na kojima korisnik može da bude prijavljen?

Drugo pitanje, da li se ova dva STB računaju u ovo ograničenje od 6 uređaja na kojima korisnik može da bude prijavljen?

Tri strima maksimalno u isto vreme s tim sto njihova dva boxa racunaju u tih sest sto je po meni kurtonski, pored dva boxa koji rade istovremeno neces moci da koristis strim na recimo eon ili mi boxu vec na telefonu ili tabletu, ludilo mozga.

To sam i ja mislio da bi trebalo biti 3.strim ali oni tako ne misle i ne dozvoljavaju i ako na sajtu imaju spisak podrzanih uredjaja, pa sam se ganjao sa njima neki period i uspeo da dobijem od njih 3.njihov box na koriscenje jer je ispalo da lazu da se taj 3.strim moze koristiti na pobrojanim uredjajima.
Nisam probao na Smart Tv jer nemam takav tv, no ti mozes pa nam javi.

Imam LG TV sa WebOS, ali nikako ne mogu u Apps da pronađem Yettel aplikaciju... Koliko sam čitao na netu trebala bi da postoji, možda je negde i spomenuta u okviru foruma... Svaka pomoć bi dobro došla! Hvala

Imam LG TV sa WebOS, ali nikako ne mogu u Apps da pronađem Yettel aplikaciju... Koliko sam čitao na netu trebala bi da postoji, možda je negde i spomenuta u okviru foruma... Svaka pomoć bi dobro došla! Hvala
Možda su je privremeno povukli jer je aplikacija krš kršasti. Često ne ide dalje od početnog ekrana, a ako i krene kanali se menjaju po 50 sekundi, spora, koči se, a otkad ni zvuka više nema nisam je palio više. Prikopčao sam na LG android stik pa gledam preko android aplikacije

Probaj da nadješ Hipernet app.
Ali odmah isključi automatsko ažuriranje i nemoj sam da je ažuriraš.
Ja na boxu u dečjoj sobi koristim tu. Jeste da je verzija pre Yettel TV, ali vrši posao. Gledaš Arene, N1, Novu ili šta ti je volja.

Probaj da nadješ Hipernet app.
Ali odmah isključi automatsko ažuriranje i nemoj sam da je ažuriraš.
Ja na boxu u dečjoj sobi koristim tu. Jeste da je verzija pre Yettel TV, ali vrši posao. Gledaš Arene, N1, Novu ili šta ti je volja.
Definitivno ne postoji ni Yettel app ni Hipernet app

Evo uploadovao sam vam Hipernet TV pa probajte jel radi

Neki file manager pa direktno instalacija sa fleša, tako sam ja bar uvek radio kada bih instalirao na eon ili Mi box

Koliko vidim popravljen bag na novoj aplikaciji ono kada korisnik ugasi stb pa kasnije upali ide uživo normalno kako treba, ne nastavlja kao pre, još ostaje da ubace pretragu i snimanje

Jer i Prime Video ima svoju sertifikaciju, isto kao i Netflix.

Nazad
Vrh Dno