Maksimalan broj istovremenog gledanja na više uređaja sa dva STB-a je 3, a maksimalan broj registrovanih uređaja na kojima možeš biti prijavljen je 6.Koliko je maksimalno moguće registrovati uređaja za tv uključujući i 2 stb? I koliko može istovremeno da se gleda?
Super sto ste se javili, kada cete izbaciti zakrpe za ovu nesrecnu novu tv aplikaciju koju ste najavili kao revolucionarnu?Maksimalan broj istovremenog gledanja na više uređaja sa dva STB-a je 3, a maksimalan broj registrovanih uređaja na kojima možeš biti prijavljen je 6.
Bolje da to direktno pitamo developere lično u Emiratima. Jedino oni to znaju...Super sto ste se javili, kada cete izbaciti zakrpe za ovu nesrecnu novu tv aplikaciju koju ste najavili kao revolucionarnu?
Pravo pitanje je zašto ne radi na Amazonovim uređajima i da li će i kada oni dobiti podršku.Jel neko pronasao nacin kako da se instalira aplikacija na amazon firestick?
Ne rade normalno ni na njihovim uređajima, a amazon će biti negde 2123.Pravo pitanje je zašto ne radi na Amazonovim uređajima i da li će i kada oni dobiti podršku.
Da li se i kod Yettela, kao npr kod SBB-a, razlikuju slotovi za TV aplikaciju i za ostale uređaje (mobilni telefon, tablet, web)?Maksimalan broj istovremenog gledanja na više uređaja sa dva STB-a je 3, a maksimalan broj registrovanih uređaja na kojima možeš biti prijavljen je 6.
Nije mi jasan ovaj deo. Zar ne bi mi box bio treći stream? Ili baš kao što sam pitao, TV aplikaciju računaju nekako drugačije?pored dva boxa koji rade istovremeno neces moci da koristis strim na recimo eon ili mi boxu vec na telefonu ili tabletu, ludilo mozga.
Ja sam trenutno na SBB-u ali mi uskoro ističe ugovorna obaveza pa gledam koje su mi opcije. Hvala ti puno svakako na ovim informacijama.Nisam probao na Smart Tv jer nemam takav tv, no ti mozes pa nam javi.
Možda su je privremeno povukli jer je aplikacija krš kršasti. Često ne ide dalje od početnog ekrana, a ako i krene kanali se menjaju po 50 sekundi, spora, koči se, a otkad ni zvuka više nema nisam je palio više. Prikopčao sam na LG android stik pa gledam preko android aplikacijeImam LG TV sa WebOS, ali nikako ne mogu u Apps da pronađem Yettel aplikaciju... Koliko sam čitao na netu trebala bi da postoji, možda je negde i spomenuta u okviru foruma... Svaka pomoć bi dobro došla! Hvala
Probaj da nadješ Hipernet app.Imam LG TV sa WebOS, ali nikako ne mogu u Apps da pronađem Yettel aplikaciju... Koliko sam čitao na netu trebala bi da postoji, možda je negde i spomenuta u okviru foruma... Svaka pomoć bi dobro došla! Hvala
Definitivno ne postoji ni Yettel app ni Hipernet appProbaj da nadješ Hipernet app.
Ali odmah isključi automatsko ažuriranje i nemoj sam da je ažuriraš.
Ja na boxu u dečjoj sobi koristim tu. Jeste da je verzija pre Yettel TV, ali vrši posao. Gledaš Arene, N1, Novu ili šta ti je volja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari