Šta je novo?

Logitech MX Master 3/3S/4

Logitech MX Master 4 se pojavio na Amazonu po ceni od 120$

61bIDHJyvmL._UF894,1000_QL80_FMwebp_.jpg

71vjsmufqDL._UF894,1000_QL80_FMwebp_.jpg

Sve se znalo pa i cena :)

MX Master 4, will be available in Graphite and Pale Grey globally, and Black and Graphite Charcoal in North America and Europe. MX Master 4 for Business will be available in Graphite online and through authorized resellers. Priced at 120$ / 130€.

Poslednja izmena:
Dajte neke dobre izgovore zašto upgradeovati sa 3 (ne S)?

Imam 3 trojke... 2 se koriste, jedna je u rezervi... i sad nemam pojma kako da opravdam nabavku 4.

Bukvalno nema nekih bitnih izgovora osim usb-c bolta (na trojci je usb-a) - i ja ih tražim :D

Poslednja izmena:
ajme, ali ja koristim iskljucivo BT.

Haptics? Novo dugme? Anything? Give me anything!

Imam 3 trojke... 2 se koriste, jedna je u rezervi... i sad nemam pojma kako da opravdam nabavku 4.
Kod mene u firmi ostalo viska novca koji se mora potrositi do NG, da nam ne bi smanjili budzet, tako da sam danas narucio deset komada MX4, iako svi iz IT imamo 3s, neka ih... :ninja:

Ja imam 2 trojke kao da su iz rata izasle, sto puta ispadao na pod, izguljen sa svih strana, ali i dalje radi vrhunski.

Ja sam 10 godina koristio verziju 1
Pošto su crkli zamenio ih sa 3S verzijom koju koristim već treća godina
Vrhunski miševi, baterija drži i po 3 meseca
Pored klasičnog desktopa isti miš koristim i za tablet i laptop
Verovatno kako stvari stoje ove ću koristiti do pojave 6-te verzije ili čak možda i 7-me 😁

Да ли неко има исти проблем са 3s, када се кликне леви клик мало изнад, негде око лого-а, баш мусаво звучи?

Ladno su i dalje ostavili 125 Hz Polling rate. Bas steta. Inace cool mis, ali 125hz totalno bezveze. Znam da ce dosta ljudi reci da nije bitno za bilo sta osim za gaming da ima veci polling rate, ali kada sam presao sa 1000hz na predhodnom roccat-u na 125 hz na 3S bas se osetio downgrade, kako po pitanju glatkoce kretanja kursora tako i preciznosti u svakodnevnom radu u windowsu i programima koje koristim. Doduse roccat je zicani pa mi je mozda i ta wireless latencija na 3S uticala na preciznost.

Poz

Ladno su i dalje ostavili 125 Hz Polling rate. Bas steta. Inace cool mis, ali 125hz totalno bezveze. Znam da ce dosta ljudi reci da nije bitno za bilo sta osim za gaming da ima veci polling rate, ali kada sam presao sa 1000hz na predhodnom roccat-u na 125 hz na 3S bas se osetio downgrade, kako po pitanju glatkoce kretanja kursora tako i preciznosti u svakodnevnom radu u windowsu i programima koje koristim. Doduse roccat je zicani pa mi je mozda i ta wireless latencija na 3S uticala na preciznost.

Poz
Koristis ga mjesec dana i naviknes se

Kod mene u firmi ostalo viska novca koji se mora potrositi do NG, da nam ne bi smanjili budzet, tako da sam danas narucio deset komada MX4, iako svi iz IT imamo 3s, neka ih... :ninja:
Iskusno, tako se to radi! Raci mi jel ima silent klik kao 3s? ...meni je sama ta stavka vredela prelaska sa običnog 3, možda i kolegi @jorgovan može da znači. Mislim sa neću uopšte žuriti sa prelaskom na novi 4, 3s mi je bukvalno savršen miš ovakav kakav je.

@MegaSkot nisam ni mislio odma nego kad stigne pa isprobaš malo. Taman da čujem impresije i ima li vredno šta pomena da bi nas kojima firma ne kupuje znali da li se vredi isprsiti za novo

Poz

Po tom pitanju ga šije Razer DA Essential od 15 eur koga sam koristio kao backup miš kada Apple Magic Mouse bez najave ostane bez baterije.
Prešao posle na MX Master 3S, a i dalje se vidi koliko je bolji Razer... I to se primećuje na Apple Studio Display koji je 60Hz...

Šteta da nisu više unapredili MX 4... Isti prekidači, čak je i 10g teži, polling rate 125Hz. Zabrinjava i pozicija gesture dugmeta pošto će ga biti teže dohvatiti, a gestures se dosta koriste na Mac-u ko je prešao sa Magic Mouse-a...

Poslednja izmena:
Jel vredi preći sa obične 3 na 4?

Jasno mi je da je sa 3S na 4 samo USB-c razlika. A da obične 3?

Uuun sad gledam, ovaj dial ring će sigurno produktivnost da digne na sledeći nivo...pitanje samo kako će uticati na bateriju ta konstantna vibracija, trenutni zaboravim kad sam punio poslednji put.

Ima taj ring i na 3S
Pojma imo nisam iskreno...doduse nikad ne instaliram logi+ aplikaciju posto mi onemogucava iz nekog razloga u steam-u da skrolujem levo desno kroz library.
Kakva USB-C razlika, nisam razumeo, 3s ima usb-c.
Ma Deki, beskoristni bolt dongle, sada se ne ubada u usb-a nego u usb-c port...samim tim je nesto manji i laksi, a sa druga strane ce dodatno da smanji broj dostupnih C portova.

Dobro, taj kabl i ne vadim iz kutije, ionako pune ladice kablova(kablO) :LOL: a docking station uvek na stolu.

Nije kabel u pitanju...kako god, ajd da ovako predstavim pa ce verovatno svima biti jasno...

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    10.5 KB · Pregleda: 9
Nazad
Vrh Dno