Šta je novo?

LG Televizori

Društvo šta koristite kao bluetooth sluške za skupe fensi OLED TV?
Imam Soundcore Q20i, SteelSeries Nova 5x, na oboje sluški je jako slab zvuk za filmove
Postoje li neke bolje glasnije sluške za filmove? Često kasno uveče gledam i ne mogu da pojačam soundbar
Npr YouTube app na TV je nesto bolje na SteelSeries
Ti filmovi i razni formati, jbna gimnastika dobiti pravi zvuk
Na Samsung B660 soundbar bas toliko kida da ga nekad moram na -12 nije dosta ni -6 😂
Da li taj soundbar ima Night mode?

Stigo juce updejt na WebOS 25 na C4. I radi DV na mkv

Da ki vama posle ovog update radi Youtube ( onaj bez reklama, sto se instalira sa webos dev managera) ?

Registracija za produženu garanciju radi odlično, bukvalno za nekoliko sati dobikete mail sa potvrdom da je produžena garancija.

Takodje lepo pise:”Kampanja „ LG 2 + 3 godine sigurnosti “ važi 5 godina od datuma kupovine, i treba je produžiti svaki put.”

kada je Proizvod neispravan usled kvara u okviru perioda važenja garancije.

Zbog cega ovi noviji LG ne ocitavaju vecinu Audio kad se pusti film,a TLC sve zivo ocitava.LG iz 2010 ocitava najnovije sve zivo,a novi ne moze ?

Da ki vama posle ovog update radi Youtube ( onaj bez reklama, sto se instalira sa webos dev managera) ?
Ja cekam update na C3 pa cu javiti.
Jedno pitanje u vezi youtube, jel ti pocrni ekran dok ide neki video a ti pritisnes kursor na dole da odes na bar za premotanje ili da pregledas slican video sadrzaj koji je ponudjen ? Meni zvuk ide u pozadini ali se video ne vidi.

Ja cekam update na C3 pa cu javiti.
Jedno pitanje u vezi youtube, jel ti pocrni ekran dok ide neki video a ti pritisnes kursor na dole da odes na bar za premotanje ili da pregledas slican video sadrzaj koji je ponudjen ? Meni zvuk ide u pozadini ali se video ne vidi.
Meni je sasvim normalno radio, dok je radio, nisam primetio taj problem o kome pricas...sada vidim da se svi zale da na WebOs 25 ne radi...meni zamrzne ekran i nista ne mogu da uradim osim da izadjem iz aplikacije...

Nazad
Vrh Dno