Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Pročitaj post ponovo. Vidi se na zaključanom ako tapnem 2 puta, makar kod mene. Ako tapnem 1, onda samo ikonica. Postoji razlika izmedju Show AOD i zakljucanog ekrana. Isključi AOD u potpunosti (čak i tap to show).

Jel ima neko problem sa notikacijama na zakkjucanom ekranu na One ui 8. Uopšte mi se ne prikazuju kartice nego samo ikonica. Sve je podešeno kao pre, ništa nije dirano.
Ovo su podešavanja samo za viber i tu podesavas da li dozvoljavas da se uopste prikazuje na zakljucanom ekranu, ne i kako se prikazuje, idi u podesavanja > obavestenja > zakljucan ekran, i tu izaberi kartice. Nadam se da to resava problem.

Prilozi

• Screenshot_20250925_211711_Settings.jpg
    Screenshot_20250925_211711_Settings.jpg
    50.6 KB · Pregleda: 67
Ovo su podešavanja samo za viber i tu podesavas da li dozvoljavas da se uopste prikazuje na zakljucanom ekranu, ne i kako se prikazuje, idi u podesavanja > obavestenja > zakljucan ekran, i tu izaberi kartice. Nadam se da to resava problem.
Upravo je tako i kod mene podešeno ali ne znam iz kog razloga ne izbacuje karticu nego samo ikonicu za bilo koju aplikaciju ne samo za viber

Prilozi

• Screenshot_20250925_223017_Settings.jpg
    Screenshot_20250925_223017_Settings.jpg
    56.2 KB · Pregleda: 59
Ista stvar i kod mene bila. U postavke, aplikacije i onda npr. WhatsApp -> notifikacije i ovo što sam označio upaliti. Od tada sve opet vidim na zaključanu ekranu

Prilozi

• 7118.jpg
    7118.jpg
    54.9 KB · Pregleda: 56
Našao konačno crni S25U
Dal se uopšte zezati sa Smart Switch oko nekih podešavanja jer mnogo toga sam odradio kroz GoodLuck module na S23U sa OneUI 7
Galerije cu naravno prebaciti
Apps od nule naravno većina svakako ne moze preneti naloge zbog sigurnosti.
Još neki savet eventualno za prebacivanje sa S23U na S25U?

Našao konačno crni S25U
Dal se uopšte zezati sa Smart Switch oko nekih podešavanja jer mnogo toga sam odradio kroz GoodLuck module na S23U sa OneUI 7
Ja sam prenio sve preko Smart switch-a, bez ikakvih problema

Da li kabl koji dolazi sa telefonom (S25+) podrzava punjenje sa punjacem od 45W ili je potrebno da kupim drugi kabl?

Da li ima ko podesno na telefonu defaultno opciju velicina i stil fonta,nesto sam cackao,pa nisam bas siguran dal sam sve vratio na default,ako moze screnshot?

Da li ima ko podesno na telefonu defaultno opciju velicina i stil fonta,nesto sam cackao,pa nisam bas siguran dal sam sve vratio na default,ako moze screnshot?
Pa pogledaj na Google koja je default veličina fonta ili testiraj ovako na oko
Koliko se sećam u startu je sve užasno veliko, tekst, ikonice kao da smo ćoravi

Da li kabl koji dolazi sa telefonom (S25+) podrzava punjenje sa punjacem od 45W ili je potrebno da kupim drugi kabl?
Podržava naravno, naravno zavisi od punjača, temperature uređaja, na koliko je % baterija, jako kratko se puni na 45W.max 10tak minuta.
Kažu da je za data transfer loš jer je USB C 2.0 što je oko 10x sporije nego neki 3.0 ili koliko suludo su 3.1 3.2

Našao konačno crni S25U
Prebaci sve sa smart switch ne pati se. Posle samo aplikacije banke i šta baš moraš da ispodešavaš brzinski

Pa pogledaj na Google koja je default veličina fonta ili testiraj ovako na oko
Koliko se sećam u startu je sve užasno veliko, tekst, ikonice kao da smo ćoravi
Ma gledao sam,ali mi je nekako sve drugacije u odnosu na prije,kao da je stil fonta drugaciji a podeseno mi je na default.

Prebaci sve sa smart switch ne pati se. Posle samo aplikacije banke i šta baš moraš da ispodešavaš brzinski
Mogu da probam 1 turu dok ne pređem skroz na S25U čisto da vidim iz prve ruke kako sve to odradi.
Nisam ljubitelj toga bas sve prebaciti, neki bug sta već povuče iz starog telefona i eto battery drain čas posla.
Mnogo lep crni uživo iako sam uzeo neki shit case dok ne stigne Nillkin, ne kapiram forsiranje te 3 svetle boje, prepuni oglasi, crni čim se pojavi nestane.
Ma gledao sam,ali mi je nekako sve drugacije u odnosu na prije,kao da je stil fonta drugaciji a podeseno mi je na default.
Imaš i u Goodluck nekom modulu gomilu dodatnih podešavanja oko izgleda UI

Šta podrazumevaš pod sve? Mnogo stavki se bira na Smart Switch
Sve, sve app, sve podatke, 124gb, Samsung pass, I export Google passwords I bukvalno ko da nisam mijenjao telefon, gestures, sve do sitnih detalja, samo secure folder Sam morao da eksportujem u galeriju pa da prebacim pa da vratim u secure folder

A prebaci li Smart Switch GoodLuck module i ta podešavanja?
Kako je uopšte najbrže to da se odradi? Ne znam dal je brži wifi direct ili preko kabla?

A prebaci li Smart Switch GoodLuck module i ta podešavanja?
Kako je uopšte najbrže to da se odradi? Ne znam dal je brži wifi direct ili preko kabla?
Ja sam preko kabla, pisalo mi 1h7 min, prebacilo sve za oko 50 min(valjda jer nije prebacivalo famozni secure folder), mislim, ne tvrdim jer ne znam, no logički, da je brže kablo, sve mi je prebacilo kažem ti, lockscreen kako sam ostavio sa lockstar tako sam ga našao, probaj, ako ti se ne svidi, brisi 🤷🏻‍♂️😄

Divota, ne vidi mi S23U S25U preko Smart Switch ni preko wifi ni preko kabla
Stavim da skeniew QR code ne reaguje 🤣
U čemu je fora? Ne traži mi S25U wifi pre Smart Switch
I onda kažu laganica menjati telefon, lupio bi ga o zid tačno sad

Imam jos jedno pitanje vezano za obican S25, gledao sam po netu, negde pise tacno je, negde nije. Da li je tacno da je na verziji od 128GB UFS 3.1 a ne 4.0, i ako je tacno da li se razlika uopste primecuje?

Koliko je retardiran Smart Switch iz nekog razloga
Uglavnom morao sam da upalim S23U kameru da skeniranje QR code na S25U i onda radi 🤣
Prvo smara one Google account gluposti, da podesiš fingerprint, face unlock to se ne prenosi.
Pa onda nasilno natrpa Samsung bloatware apps uporedo sa Smart Switch transferom

Nazad
Vrh Dno