Nisam uspela da nađem to sto mi treba pretragom na netu..![]()
Kancelarijski papir | Uporedi cene | ePonuda.com
Sve cene za Kancelarijski papir na jednom mestu. Najbolje prodavnice i promocije u Srbiji. Uporedite cene i uštedite. Pronađite najbolje ponude za proizvod koji kupujete.www.eponuda.com
papir za stampu vizit kartica
Rade samo veleprodaju preko firme, meni treba da kupim kao fizičko lice..Ovde imas apsolutno sve zivo sto mozes da zamislis.
Kontaktiraj ih, pa ce ti poslati uzorke ili idi vidi sam, reci sta ti treba
Europapier - europapier.rs
www.europapier.rs
običan 300 g
Svraticu, blizu sam, hvala.Ja bih prošetao do Papir Color u Golsvordijevoj ako si blizu centra. Možeš pogledati i neku drugu prodavnicu slikarskog i hobi materijala u komšiluku. Uzmeš šta ti se dopadne, isečeš, pa probaš. Verovatno te i oni mogu posavetovati koji bi mogao eventualno u štampač.
Na Guglu piše da su trajno zatvoreni.grafotehna
Vidi stvarno, imaju blokadu od ko zna kada. Bili su mesto broj 1 za kupovinu papira i materijala za stampu.Svraticu, blizu sam, hvala.
Na Guglu piše da su trajno zatvoreni.
mislim da primaju kartice. kako god, vrlo su povoljni. a i pored su 2 restorana, od kojih veći ima veliku baštu. mana te radnje je radno vreme, 8-15hKoliko znam, ne primaju kartice, ali trebalo bi proveriti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari