Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Stigao, javljam utiske uskoro :)
Da se citiram:
Utisci za sada odlični, još se navikavam na Android posle skoro 8god iOS-a. Kameru ću testirati kad prođu kišni dani ovde.
Uređaj je brz kao đavo, sve leti, baterija obećava. Stigli futrola i staklo rekordno brzo preko Amazona.

567AA66A-969F-49B8-9B42-C28ADAF8BBC1.jpeg

Pozdrav. Danas sam kupio s25+ u yettelu. Zna li neko sta prilazem kao dokaz kupovine pri registraciji za poklon telefon?

trebalo bi sa tog telefona da se registrujes samsung members i da pratis korake kod registracije. uz put trazi email adresu,sliku imei telefona i sliku fiskalnog.
stavljeno staklo xsmart 9d na spensu u novom sadu. jedino sam morao ponovo da registrujem otisak prsta preko stakla i sad radi kako treba

Uzeo sam Spigen magsafe futrolu, ima dosta izmena kod Secure foldera, o bateriji bih svašta napisao, samo da sačekamo da svi registruju, dobiju i prodaju telefon, a onda da se bacimo na s26.
Tema s25 je definitivno samo promocija s25fe :(

Kad već neće niko drugi, napraviću thread za promocije, pa tamo smarajte svaki čas o istim.
ima dosta izmena kod Secure foldera, o bateriji bih svašta napisao
Piši utiske o telefonu, oni su svakako dobrodošli i korisni, pogotovo onim koji planiraju da nabave neki od modela iz S25 serije.

Kakvi su utisci na S25U naspram S23U sto se tice grejanja dok se puni i generalno na suncu? Da znam sta me čeka 😂

Da li je to uopšte dobar prelazak? Ja bih prešao sa S23U na manji neki (S25+ npr) ali dvoumim se, najbolje ne dirati ništa.

Ma samo ultra, ali prvi dan gasim system updates, nece me vise Samsunže vozati
Na S23U sve bilo dobro do najave OneUI 7
Kad sam napolju i slabiji signal imam SoT 2h....
U početku lagano 6h pre 2g

Sigurno 70%
10-15% baterija oslabila, ostalo su napredni Samsung updates 😂
Čekajte sa OneUI 8 čim izađe S26U biće plakanja

Pa ti prvi radiš update i posle kukaš na Samsung 😂

Kakvi su utisci na S25U naspram S23U sto se tice grejanja dok se puni i generalno na suncu? Da znam sta me čeka 😂
Napisao sam gore, prešao sam sa 23 ultre na 25 ultru i imam utisak da sam bacio novac. Bukvalno isti telefon, osim ravnog ekrana. Moje mišljenje je da, ko ima S23 ultru nema potrebe da prelazi na 25, ako mu je samo do performansi telefona, kamere, baterije itd.
Ko voli da ima nov telefon, to je onda okej

Ma jok
Nisam imao Samsung od S9 egde ili kako se zvao
Čitao sam temu većina radi update kao sve super radi i dobijem -70% bateriju na 4G
Nikad više updates
Kao jedan od aktivnijih članova u temi, a i generalno na forumu. Ako si to tek sada provalio, onda ne znam šta da kažem.

Ima, znam.
Ironičan si, a nisi dovoljno pametan da procitaš "Magsefe", tako da bi bilo za ovu temu a ne za maske.
A sad nastavite da smarate za promociju, mada ne znam šta nije ponovljeno najmanje 20x
Kao prvo nisam ironičan, nego kažem da ima tema, neko skoro nije znao. A kao drugo, ne može se samo o sot-u pričati. Nekada je ovaj forum bio kao virtuelna kafana, svašta se pričalo i niko nije smarao kako je nešto "offtopic" ili dosadno. Otvorite temu "SOT na mom telefonu" pa tamo smarajte o tome.

Odradio sam prelazak jos u februaru, realno nikakve prakticne razlike nema sem u obliku telefona.
Cak mislim da mi je S23u slikao bolje nocne slike u pokretu nego sto sada slika S25u...

S25+ mogu da punim samsung 5V 1,2A adapterom ili rizikujem dunistim nešto njime (telefon ili bateriju)?

Baterija mi možda čak i malo bolja na OUI8 i lepši je finder.

Sada sam gledao recenziju OUI8.5 i baš ima dobrih stvari, pogotovo što se može izbrisati što želiš od stavki u quick control meniju.

Uvek sam slušao kako ljudi koriste One Hand Operation+ ali nikada nisam probao, do preksinoć.

Sada vidim zašto ljudi hvale ovaj mod.

Stvarno mi je mnogo olakšalo i ubrzalo korišćenje telefona, baš mnogo.

Menjao bih ja često Samsung, ali stvarno ne mogu bez OUI za sada, daleko najbolji sistem za moj ukus i potrebe.

Danas i juče ceo dan telefon u džepu sa ključevima, nema nikakvih ogrebotina, a nemam masku ili foliju/staklo.

Base model S25
Dobra optimizacija na OneUI 7, baterija se dobro pokazala za 4000mAh.

OneUI 8 sigurno neće uništiti S25 seriju jer je još uvek aktuelni flagship, treba samo sačekati Oct ili Dec patch kako bi se ispravili eventualni bagovi.

Nemoj o futrolama, nemoj o staklima, nemoj o promociji uz S25 seriju, nemoj o SoT, pa o čemu da se piše? 🤣
Samo slojevito i umereno pisanje o svemu,u granicama..
A ne samo o promociji 10 strana, pa posle toga zaredja se 7 strana samo maske... Pa nova verzija softvera i sta donosi.
Pa naredne 23 strane kmekanje i kuknjava,sabotaža korisnika od strane Samsung rukovodstva...
Dakle najbolje da se izmiksa, malo jedno, malo drugo, na taj nacin niko od osetljivih forumaša nece biti ugrožen..
Mnogo su osećajni..
🙄

Jel ima neko problem sa notikacijama na zakkjucanom ekranu na One ui 8. Uopšte mi se ne prikazuju kartice nego samo ikonica. Sve je podešeno kao pre, ništa nije dirano.

Prilozi

• 1000008864.jpg
    1000008864.jpg
    206.8 KB · Pregleda: 70
  • Screenshot_20250925_190914_Settings.jpg
    Screenshot_20250925_190914_Settings.jpg
    76.1 KB · Pregleda: 70
Kod mene je isto tako, bas sam malopre promenio i čudno mi je što je tako. Doduše meni je sama ikonica samo na AOD a veće obavestenje kad upalim ekran

Na AOD i treba da bude samo ikonica ali na zaključanom ekranu treba da bude kartica. Da li je ovo neki bug na One ui 8 ili je svima sad ovako

Meni je isto na UI 7, ali tako i treba da bude. 1 klik show AOD samo ikonica, dupli klik kada se pali ekran kartica.
Ako nekome radi drugačije neka napiše.

Nazad
Vrh Dno