Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ako bude kao Returnal ok, preživećemo, samo da ne bude teže od toga.

Pričali su da će biti lakši Saros, posle smrti svet se menja kao Returnal, ali ne počinješ od nule, ostaju resursi i upgrade.

State of Play anyone?
Saros je Destiny/Returnal wannabe naslov što i nije tako loše. BF6 konačno 🙌, Nioh3, CodeVein2 me je baš zaintrigirao, Crimson Desert, wireless speakers zanimljivo ali nepotrebno? 🤔 Za Wolverine ima da se načekamo ali ne deluje loše uopšte. Da li sam ja ili je ovo jedan od boljih state of Play u zadnjih nekoliko godina koji sam ispratio 😏

Baš su bili naglasili da Saros nije sequel Returnal 2, i očekivao sam nešto malo drugačije. Ovo izgleda kao reskin reciklirani Returnal, mislim da je zvuk alt-fire identičan, što mi je ovako na prvu bilo odbojno jer sam očekivao nešto novo, ali u suštini ja obožavam Returnal i igraću sigurno, samo mi je iznenađujuća tolika sličnost.

Najveći šok je svakako sam koncept što dobijamo Microsoft Flight Simulator za PSVR2, AAA Microsoft naslov za polumrtvu PSVR2 platformu koju je Sony maksimalno zapustio.

Pravi State of Play ce biti kad dobijemo 5 naslova kao sto je Wolverine, a ne jedan posle koliko vremena preklinjajuci Playstation, i onda naravno izlazi za 100 godina. Sta cemo do tog Fall 2026 da igramo, tako da, jos jedan u nizu meh prezentacija. Mislim da nikad necemo ni da dobijemo nesto bolje nego sto nam se plasira.

Ocigledno idu putem jedna godina, jedna solidna PS "exluziva". Prosle Astro Bot, ove godine Yotei, sledece Wolverine itd.

Vrlo mlako i nezanimljivo. Apsolutno ništa me nije zainteresovalo osim Nioh, mada su to već bili najavili ranije tako da i nije novitet.

To je igra ne samo za sledecu godinu, nego za naredne 10-15. :)

Vrhunac ovog state of play je deus ex remaster, ali izgleda kao doom 3 sa onim plasticnim texturama :D

Wolverine ce da bude predobar! Nioh 3 i Soroš zanimljivi, ostalo meh...

BF 6 nesto citao,da su neki razocarani SP. Jer prije svega prioritet.
A nesto nemam vremena da bakcem sa Mp,
Tako ipak cu sacekati da izadjem,da ga ne uzimam u preorderu

Uglavnom kao znak podrške developerima, ostalo zavisi od igre do igre. Nekad daju neki ingame bonus ili pristup dan ranije ili čak i sniženu cenu.

Ja kontam podrsku "developerima" kad je neki mali tim, ali ovi timovi od milion ljudi, kakvi crni developeri... nista oni tu ne osete od podrske preorderima.

Dajte neke preporuke za klinca od 9 god a da nije Mortal Kombat :) :) Skroz sam ispao iz forme.. Samo Pes i Crash znam da igram :)

Dajte neke preporuke za klinca od 9 god a da nije Mortal Kombat :) :) Skroz sam ispao iz forme.. Samo Pes i Crash znam da igram :)
Iznecu jedno nepopulatno misljenje switch je mnogo bolji za klince. Preporucio bih ti za PS5 ratchet and clank, Astrobot, Lego igrice, Minecraft, Kena bridge of spirits, TMNT Shredders revenge

Upravo tako uzmeš Switch V2 ( ne dvojka nego V2 kec) čipuješ ga i bog da te vidi.

Astro novi, Sack Boy, Move Out, It Takes Two, Minecraft, Roblox (ako dozvoljavaš) Monsterboy and Cursed Kingdom, PES uvek PES (ako imas na PC javi se na PM za pečeve).

Naravno Lego naslovi, moj je Lego Ninjago prešao 3 puta sigurno. Svaki put na drugom sistemu. Kako ga negde instaliram.on ga oredje 🙂

Ono na šta mislim je podržavaš developere i korporacije čije igre voliš. Da je bilo više podrške pohlepnim EA shareholderima 2023. sad bismo čitali o Dead Space 2 Remake.

Igrica za decu nema puno, Sack Boy i Overcooked, možda u paru It Takes Two i Split Fiction, sve su couch co-op. Možda Fall Guys.

Podrška se valjda računa i nakon izlaska igre? Ili moraš da preorderujes prvi deo igre, da bi oni odlučili da naprave drugi? 😄

Najveći deo prodaje igre ostvaruje se odmah nakon izlaska. U praksi, ključne metrike se posmatraju u prvim danima i nedeljama (launch day, prvi mesec), jer te brojke često određuju dalji razvoj ili podršku igre. Kriva prodaje gotovo nikada nije uzlazna. Čest obrazac je nagli skok u startu, a zatim postepeni pad tokom vremena. Kasnije kupovine postoje, ali one retko imaju presudan uticaj na strateške odluke vezane za naslov

Kad kazem "kasnije" mislim nakon izlaska igre, tj nesto sto vise nije preorder. Mozda sam se loše izrazio, ali na to sam mislio. U prevodu, sačekaj da izadje igra, pogledaj neki review, utiske, pa onda kupuj ako se ispostavi da vredi.

Ako daju zolju u GTA 6 preorderu ima da padne preorder 😁, realno pašće svakako.

Nazad
Vrh Dno