Jesu li napisali da Exynos ima 10 jezgara, a A19 Pro 6?Samsungov Exynos 2600 na benchmark nadmašio Appleov A19 Pro!
Samsungova dugogodišnja borba s konkurencijom u segmentu mobilnih čipova upravo je doživjela povijesni zaokret. Najnoviji Geekbench 6 rezultati otkrivaju da je Exynos 2600 u multi-core performansama brži za čak 15,5% od Appleovog A19 Pro čipa – što je scenarij koji je malo tko mogao predvidjeti.
Ех и ти сад залазиш у детаље 😂Jesu li napisali da Exynos ima 10 jezgara, a A19 Pro 6?![]()
Једни другима узимају шта ваља, или шта мисле да ће заокружити производ. Многи су се међусобно копирали за разне ствари, али опет доста тога је довело до тога да имамо заокруженији производ.Koliko vidim novi ui će im i izgledati kao ios. Sramni potezi Samsunga
Tu si upravu bas se lepo zaokruzuje, od Note 9 modela oni stalno zaokruzuju.Једни другима узимају шта ваља, или шта мисле да ће заокружити производ. Многи су се међусобно копирали за разне ствари, али опет доста тога је довело до тога да имамо заокруженији производ.
Да мораш бираш између практичнијег и комплетнијег телефона а без неке препознатљивости или између тако оригиналног а ограниченог телефона који би изабрао?
Питам за друга? 😉
По тој логици онда онај ко је први убацио камеру је једини требао да је има? Нико не би требало сем iPhone да има екран на додир?Tu si upravu bas se lepo zaokruzuje, od Note 9 modela oni stalno zaokruzuju.
Mene lincno Iphone nikada nije proilvaclio. Mozes ti na osnovu imena i stare slave neko vreme da budes profitabilan ali neko reme, onaj ko kupuje telefone duzi niz godina pogotove te najbolje modele ce naravno ocekivati napredak a ne downgrade. Nije problem da li neko nekog kopira, problem je da se upravo nekom ne dopada iphone i apple fazon i hoce nesto drugo. Note 8 Nnote 9 po meni su bili vrhunksi uredjaji. Imali su mnogo intersesantih stvari. Pogedaj samo njihovo pakovanje i sta je sve islo uz te telefone. Ali posto je glad za profityom neutoljiva oni pokusavaju da ti daju manje a da te marketisnkiom trikovima ubede da su ti u stvari dali vise. Ne stranu sa modernijim procesorima i AI mogiucnostima koje vecina koristi kao igracku. Peglanje fotografija i sl. to je besmlenno gubljenje i suldo koriscenje AI-a koji ni cemu ne sluzi. Te AI funkcije i generlano i AI ljudi koristre za z....iju. I njihva prakticna primena je diskutabilna. Ai je odlicna alatka samo sto vecina to ne vidi tako.По тој логици онда онај ко је први убацио камеру је једини требао да је има? Нико не би требало сем iPhone да има екран на додир?
Неке ствари козметичке природе мождс више подсјећају на друге и дјелује да губе идентитет. Корпорацијама је једино битно да ли су профитабилне или не, то је њихов идентитет.
Колега на на Xiaomi телефону убсвио iOS тему, а није прва особа да то ради. Значи да то пролази код људи. Да не лажемо сами себе iPhone је увијек изгледао моћно са овим бочним дизајном, сви су то узели јер и они хоће то. Сад на iOS можеш да ставиш иконицу гдје желиш 😂 зар треба оптужити њих да копирају?
Корисници купују, С25У се продавао супер, а iPhone је хтјели ми то или не увијек најпродаванији. Зашто би Samsung нудио алтенративу за 5% корисника и розиковао са профитом?Mene lincno Iphone nikada nije proilvaclio. Mozes ti na osnovu imena i stare slave neko vreme da budes profitabilan ali neko reme, onaj ko kupuje telefone duzi niz godina pogotove te najbolje modele ce naravno ocekivati napredak a ne downgrade. Nije problem da li neko nekog kopira, problem je da se upravo nekom ne dopada iphone i apple fazon i hoce nesto drugo. Note 8 Nnote 9 po meni su bili vrhunksi uredjaji. Imali su mnogo intersesantih stvari. Pogedaj samo njihovo pakovanje i sta je sve islo uz te telefone. Ali posto je glad za profityom neutoljiva oni pokusavaju da ti daju manje a da te marketisnkiom trikovima ubede da su ti u stvari dali vise. Ne stranu sa modernijim procesorima i AI mogiucnostima koje vecina koristi kao igracku. Peglanje fotografija i sl. to je besmlenno gubljenje i suldo koriscenje AI-a koji ni cemu ne sluzi. Te AI funkcije i generlano i AI ljudi koristre za z....iju. I njihva prakticna primena je diskutabilna. Ai je odlicna alatka samo sto vecina to ne vidi tako.
lepo je ime. Ko voli ime neka placa ime.Корисници купују, С25У се продавао супер, а iPhone је хтјели ми то или не увијек најпродаванији. Зашто би Samsung нудио алтенративу за 5% корисника и розиковао са профитом?
Не кажем ја да су сјајне ствари, има замјерки али није то тако проблематично како доста људи овдје жели да истакне.
Да, дају батерију од 5000 већ годинама, други их шишају на папиру, а пракса? Икам с25у и батерија иако је 5000 mah је феноменална. Зашто бих ја јурио иновацију од 7000 mah и те "нови технологију" ако у пракси не доноси ништа? Ја бих прије рекао да је то маркетинг. Овај екран је феноменалан, антирефлњктивни премаз ради бруталан посао. Брзина телефона је феноменална. Да, има бољих "фотоапарата" али људи моји, за регуларне кориснике који су велика већина купаца то су небитне ствари. Гледајт мало објективније, не праве они телефоне за тебе или мене, или неке ентузијазисте којих је јако мало ( у фирми имам троје колега са с24у и користе га "out of box", ништа од посебних опција и тих ствари не користе, нису свјесни да постоје те ствари а ипак су купци као ти, ја или било ко од нас овдје).
Вјероватно ти имаш мишљење да их ја браним и да сам очаран њима, немој се заваравати и ја бих више а за мање новца али будмо мало реални...
Xiaomi телефоне сам користио око 6/7 година и добри су и увијек као нешто иновативно уводе и све је то супер али ништа од тога није неки game changer.
Реално просјечан корисник гледа име, поузданост и цијену, а продаја Samsunga и iPhone ти доказује да они то успијевају најбоље да задовоље.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari