Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Kog vraga je "izjava o saobraznsoti" na pola oglasa na KP?
Jel to daju operateri kad zamene uređaj koji je crkao u garanciji?

Prodao sam pre neki dan iPhone 11, a za 3-4 dana mi ističe ugovor u mts-u i prelazim u A1. Ovih par dana kao prelazno rešenje koristim ubigi A10 :LOL: kog sam izbunario iz fioke, kakva agonija je koristiti ga, jezivo. Ovih dana vagam da li da uzmem S25 kod kog mi se sviđaju kompaktne dimenzije ili ipak da idem na Ultru. Svestan sam svih razlika između njih, ali mislim da ću ipak uzeti S25U.

Poslednja izmena:
Neko reče da su izbacili adaptive charging, kod mene je još tu, ažurirao na osmicu
1000005749.jpg

u ponedeljak 15.09. kupio s25+ kod a1. popodne registrovao preko samsunga sa tog telefona i dobio da ce se rezervacija s25fe potvrditi kad odrade neke provere koje traze tokom registracije. videcu kad odgovore pa javim.
Znaci da se duze ceka na potvrdu o uspesnom ucestvovanju u promociji u odnosu na S24FE 1+1. Da li je neko dobio vec da mu je prihvacena?

Razmisljam da uzmem S25 i da iskoristim ovu akciju gratis S25 FE. Ali posto se spominje da akcija traje "ili do isteka zaliha" zanima me da li mogu da im vratim telefon S25 pre isteka dve nedelje ako ga kupim online u slucaju da dobijem odgovor da su zalihe istrosene, jer u tom slucaju se ne isplati kupiti u radnji regularno.

Razmisljam da uzmem S25 i da iskoristim ovu akciju gratis S25 FE. Ali posto se spominje da akcija traje "ili do isteka zaliha" zanima me da li mogu da im vratim telefon S25 pre isteka dve nedelje ako ga kupim online u slucaju da dobijem odgovor da su zalihe istrosene, jer u tom slucaju se ne isplati kupiti u radnji regularno.
Mislim da su bas male sanse da dodje do tog “isteka zaliha” tako da slobodno naruci telefon i kada stigne prijavi se za promociju. Ja sam narucio sa dijaspore pa cemo videti kakva je situacija kada stigne

Pozdrav, recite mi zasto ne valja da se kupuje telefon od nekog na kp ko je uzeo kod operatera

A sada moze da se podesi do kog procenta ce se puniti. Nije vise fiksirano na 80%.
Није било ни прије фиксно, ја сам још на 7 и на 90% ми је подешено

A njima se isplati da im se vrati korišćen telefon?

Kad zalihe budu istrošene, neće se više reklamirati akcija, hoću da kažem ako vam prihvate narudžbu dobijate taj FE kasnije 99%.

Jedna konsultacija ...
Želim da prodam Samsung S25 kupljen preko provajdera a čovek koji bi uzeo telefon mi dozvoljava da pokrenem telefon i aplikaciju ...
Šta je potrebno da mu dam a šta da ostavim za sebe , da bi regularno dobio Samsung S25 Fe !?
Ako neko zna ...
Hvala puno

Ništa ne treba da ostaviš, registruješ promociju i to je to, telefon stiže tebi

Prodao sam pre neki dan iPhone 11, a za 3-4 dana mi ističe ugovor u mts-u i prelazim u A1. Ovih par dana kao prelazno rešenje koristim ubigi A10 :LOL: kog sam izbunario iz fioke, kakva agonija je koristiti ga, jezivo. Ovih dana vagam da li da uzmem S25 kod kog mi se sviđaju kompaktne dimenzije ili ipak da idem na Ultru. Svestan sam svih razlika između njih, ali mislim da ću ipak uzeti S25U.

Ja tako završih na 25+.

Iste je dimenzije kao moj trenutni telefon.
A na 25, koji mi je bio prvi pik, mala baterija. Ultra jeste samo malo veća od plus, ali taman toliko da mi je višak.

Ne znam koliko vremena dnevno provodite na instagramu i tiktoku ali mali s25 ima sasvim dovoljnu bateriju za ceo dan, čak i dan ipo normalne upotrebe. E sad ko provodi na društvenim mrežama po 5+sati njemu neće biti dovoljno.

Ne znam koliko vremena dnevno provodite na instagramu i tiktoku ali mali s25 ima sasvim dovoljnu bateriju za ceo dan, čak i dan ipo normalne upotrebe. E sad ko provodi na društvenim mrežama po 5+sati njemu neće biti dovoljno.
Daj ga meni i neće izgurati dan
Max 1h dnevno budem na all hepines mrežama
Postoje apps za posao koje kidaju bateriju slično kao to smeće od Instagram app

Vrh Dno