Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Treba mi case sa magnetom za S25U koji cu uzeti ovih dana pa dok ne naručim Nillkin Frosted shield magnetic pro koji mi je savršen case sem 2 sitnice, previše lufta oko kamera i na S23U ne prilazi skroz uz staklo, skuplja se prašina.
Može li na neki case bez magneta sa extra gripom da se zalepi magnetni prsten unutar futrole I da se dobije isti efekat za držač u kolima? Koliko sam video svi ti magnet prstenovi su predviđeni da se lepe spolja na case ili direktno na telefon.
Probao sam sve žive držače ovo mi je bukvalno savršeno, samo naslonim i uzmem.
Ili mozda jos neka futrola sem Nillkin Frosted shield magnetic i Ringke Onyx magnetic za koji znam da mu je grip na moje suve ruke nikakav

Prilozi

• Screenshot_20250918_232111_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250918_232111_AliExpress.jpg
    432.1 KB · Pregleda: 77
  • Screenshot_20250918_232126_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250918_232126_AliExpress.jpg
    435.5 KB · Pregleda: 19
  • Screenshot_20250918_232313_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250918_232313_AliExpress.jpg
    314.3 KB · Pregleda: 33
Sumo sumarum na kraju dana, baterija identicna kao i ranije. Promene su kozmeticke prirode, i vrv 'under the hood' poboljsanja, nekako deluje da je sve malo vise 'glatko' nego ranije, mada nije iskljuceno ni da se tripujem jer eto, bio je update.. 😅

Baterija klasika, oko 10% po sat SoT-a. Ultra je u pitanju. Slobodno azurirajte.

Prilozi

• Screenshot_20250918_232435_Device care.jpg
    Screenshot_20250918_232435_Device care.jpg
    62.5 KB · Pregleda: 49
Sumo sumarum na kraju dana, baterija identicna kao i ranije. Promene su kozmeticke prirode, i vrv 'under the hood' poboljsanja, nekako deluje da je sve malo vise 'glatko' nego ranije, mada nije iskljuceno ni da se tripujem jer eto, bio je update.. 😅

Baterija klasika, oko 10% po sat SoT-a. Ultra je u pitanju. Slobodno azurirajte.
Koliko od toga ja na wifi a koliko na 4G?
Toliko je meni baterija trajala kad sam uzeo nov S23U sa OneUI 6

Sa novim update-om preko noci skinuo samo 3%- obecava...

Ne vidim nikakve razlike, čak ni kozmetičke. Neko je rekao da se nešto kod sata promenilo, ali to nisam uspeo da nađem

Štancaju UI kao blesavi. 8.5 već upload-an za S25 Ultra.

Na lock screenu sada moze datum da bude iznad sata, jedina promena koju sam primetio 😂 a mozda je to bilo i pre 😂

One Ul 8 Android

Prilozi

• Screenshot_20250919_110626_Software update.jpg
    Screenshot_20250919_110626_Software update.jpg
    95.6 KB · Pregleda: 52
  • Screenshot_20250919_110601_Software update.jpg
    Screenshot_20250919_110601_Software update.jpg
    89.6 KB · Pregleda: 65
Da li uopšte uzeti telefon uz koji ide samo fiskalni od operatera? Nema kopije ugovora
To mi deluje ne daj bože crkne uređaj ili treba zamena ne znam ko je vlasnik nemam kontakt.
Ili po IMEI se to nađe kod A1?

Ako mora ceo da se menja, onda bez ugovora nemaš ništa. Ako se menjaju delovi, fiskalni u ovlašćenom je dovoljan.

I pitanje je ako je vlasnik uzeo preko operatera na rate i prestane da ih otplaćuje, bićeš u problemu kao svojevremeno kolega sa foruma.

Mi kupili Flip preko oglasa na KP, kupljen kod operatera u vreme promocije sa fiskalnim i ugovorom koji smo dobili. Kutija vakuum, netaknuta, isekli nalepnice kod kuće, fabričke folije, pomislili smo da imamo sreće da će nas "munuti june" da dobijemo i FE i da vlasnik nije znao za promociju, ali prilikom registracije pisalo da je IMEI već registrovan za promociju.

Dakle, ne mora se registracija raditi sa novog uređaja, očigledno da može i sa nekog koji se već koristi. Za one koji kupuju da bi prodavali eto da znaju, da probaju sa sadašnjih telefona.

^

Da potvrdim ovo.

U dva navrata mi se prošlog meseca ukaže prilika da povoljno kupim preko KP oglasa Samsung S24FE.
Oba neotpakovana, ono što neko naziva "vakuum pakovanje", ali oba ISKORIŠĆENA za registraciju promocije.

Nije to bio razlog što ih nisam kupio već što su bili kupljeni uz ugovor kod operatera (vlasnik treće lice).

Poslednja izmena:
Isti razlog.
Nema leba preko pogače. 😁 Dosta je legalna garancija, postojanje pouzdanog čoveka čiji je ugovor u slučaju "nesreće" kao i top cena, u odnosu na onu sa promocije.

Evo novine u 8.0, vezano za Secure folder
Uklonjena je opcija “Auto-Lock” “Each time I leave an app”
Nekada si mogao da postaviš da Secure Folder automatski zaključa svak put kad izađeš iz aplikacije.
Sada toga više nema, skrooooz bzv

Mi kupili Flip preko oglasa na KP, kupljen kod operatera u vreme promocije sa fiskalnim i ugovorom koji smo dobili. Kutija vakuum, netaknuta, isekli nalepnice kod kuće, fabričke folije, pomislili smo da imamo sreće da će nas "munuti june" da dobijemo i FE i da vlasnik nije znao za promociju, ali prilikom registracije pisalo da je IMEI već registrovan za promociju.

Dakle, ne mora se registracija raditi sa novog uređaja, očigledno da može i sa nekog koji se već koristi. Za one koji kupuju da bi prodavali eto da znaju, da probaju sa sadašnjih telefona.
.... Može se registrovati samo preko aplikacije Samsung members jer čita imei broj sa telefona , .... A ta "vakum" pakovanja evo pogledaj dole sliku sigurnosni stikeri se se prodaju na internetu tako da se lako može kupiti telefon "vakum" a da je korišćen.

Screenshot_20250919_173817_AliExpress.jpg

Ima tih stikera i na KP. Služe isključivo za prevaru i nije mi jasno zašto prevaranti ne trpe popsledice ili zašto se takav oglas barem momentlno ne izbriše.

.... Može se registrovati samo preko aplikacije Samsung members jer čita imei broj sa telefona , .... A ta "vakum" pakovanja evo pogledaj dole sliku sigurnosni stikeri se se prodaju na internetu tako da se lako može kupiti telefon "vakum" a da je korišćen.

Pogledajte prilog 505704
Da ovo postoji je užasno. 😔
Samo što ovaj telefon koji smo kupili nije mogao biti korišćen jer su fiskalni kao i ugovor iz A1 štampami samo 1 dan pre naše kupovine. Nije kupljen od preprodavaca već lično osobe koja je na svoje ime uzela telefon.

Evo baterija na UI8.0 ... Slično je . Primetio sam da su malo lepše animacije ima i tu nekoliko novih stvari vremenska prognoza nekih novih AI funkcija , ko koristi swipe mnogo je fluidnije nekako mekša animacija a i ovaj fabrički interaktivni wallpaper je dobra fora ,sve u svemu malo šminke verovatno je ispod haube "ispolirano" .

Screenshot_20250919_212126_Device care.jpg

u ponedeljak 15.09. kupio s25+ kod a1. popodne registrovao preko samsunga sa tog telefona i dobio da ce se rezervacija s25fe potvrditi kad odrade neke provere koje traze tokom registracije. videcu kad odgovore pa javim.

Nazad
Vrh Dno