Šta je novo?

Hisense televizori

E pa ***... Izdržao sam deset dana bez ažuriranja...znam da ništa dobro doneti ne može. Međutim *** neka nervoza, sam kući i eto mene da kvarim...ali dobro... Xiaomi box mi se baš sviđa, oslobađa TV...il se meni bar čini

Наравно, тв онда ради само слику.

U7QF upravo odradio apdejt. Ne znam šta se dešava jer je podrška za ovaj model trebalo da je davno prestala...
Verzija je V0000.01.00W.P0305

ne pita za pretposlednju generaciju :)

Još ništa Yettel za Vidaa sistem a toliko obećavali iz Vidaa direkcije za Balkan

Kakav je Hissense n8q ? Da li zna neko kakav mu je upscaling i generalno kakav je tv posto nije bas jeftin

Mozda je pitanje ipak za ovu temu, ne za "Koji tv izabrati", pa cu samo prekopirati.

Posto sam totalno ispao iz pracenja trzista televizora, nadam se da cu dobiti dobar savet.
Do sada sam koristio stari Hisense H43A5100 i za moje potrebe je vise nego odlican.

Video sam da za nekih 35000 ima u ponudi model 50A6N, pa me interesuje da li je ok izbor za taj novac, ili mozda postoji jos neki model te velicine za isti novac?
Smart mi je totalno nebitna stvar, bitno je da ima VA panel.
Video sam u Hisense temi da se spominje 50E7KQ model, pa eto ako je neko ima priliku da isproba oba modela, da mi kaze razliku izmedju ta dva.

A6* je osnovni, najslabiji 4K model u poslednjih nekoliko generacija. E7*Q je više gejmerski orijentisan, pogotovo E7*Q Pro. K je generacija pre N, a N je prethodna generacija.

da li je dobra kupovina i da li ima nešto drugo za te pare - ovo uopšte nije tema za to.

• Like
Reagovanja: ale
Onda sam ipak pogodio temu :ROFLMAO:
Pih, ne bih bas najslabiji model, a ne treba mi ni gejmerski.
Koji model od 50 inca bi bio neka sredina?

Nestala struja u mojoj ulici.Kada je dosla U7QF ukljucen.Do sada koiko ga vec imam,podesen je tako da se ne ukljucuje sam od sebe.Sta se desilo,imate li savet?

Pa vidi u opcijama da li ima negde autorestart ili nešto slično...

Gledah recenziju na benchmark za novi 65u8q i deluje sve super. Međutim na jednoj stranoj recenziji spominje se probijanje pozadinskog u dnu ekrana pre tamnim scenama. Imam opciju da uzmem taj tv ali me ta činjenica plasi

ako je bilo neko ažuriranje, moguće je da je to nešto promenilo u podešavanjima

ako je bilo neko ažuriranje, moguće je da je to nešto promenilo u podešavanjima
Nista se nije promenilo u podesavanjima?Simulirao prestanak napajanja iskljucenjem preko osiguraca.Sve bilo kako i treba posle ukljucenja.Prvo je tv bio ukljucen,iskljuceno napajanje,vraceno,tv ugasen.Drugo tv iskljucen,iskljuceno napajanje,ukljuceno napajanje ,tv ugasen?Ajde sada,mora da je neka "frcokla" za sve kriva?

Па било је пре неки дан ажурирање при чему није све протекло глатко код мене, јер је то ажурирање потрајало сатима...

Па било је пре неки дан ажурирање при чему није све протекло глатко код мене, јер је то ажурирање потрајало сатима...
Stvarno nisam primetio bilo kakvo azuriranje kod mene.Sigurno je da cu tv skinuti sa napajanja kada ne budem kuci nekoliko dana.

Evo malo realnosti o hissense novom u8q koji je crn u mraku . Malo sam googlao i istraživao strane recenzije..Malo je sramno reći da je skoro isti ko neki Oled... nemam nista protiv nove tehnologije! Ali plaćene reklame ljudima štete i ne daju realnu sliku

Prilozi

• Screenshot_20250919_230658_YouTube.jpg
    Screenshot_20250919_230658_YouTube.jpg
    67.8 KB · Pregleda: 79
za početak: koja dijagonala U8Q (55" i 75" imaju kontrast 2000:1 a 65", 85" i 100" 5000:1) i link ka sadržaju (i Shorts i ovo što se prikazuje na screenshot-u)

za početak: koja dijagonala U8Q i link ka sadržaju (i Shorts i ovo što se prikazuje na screenshot-u)
Evo linka! Benchmark nije objektivan! Dobija novac da reklamira ne objektivno brendove kao i mnogi strani kanali! To je tako zašto bi oni besplatno preporučili ovaj tv? Obrisaće mozda post ali ja cu da sačuvam objavu!

Poslednja izmena:
to što si okačio uopšte nije crne boje. okačio si deo interfejsa VIDAA U sistema. mogao si da uradiš screenshot kada je pokrenut Apple TV+. ja sam pauzirao i uradio screenshot dela koji prikazuje Apple TV+
1000011303.png
inače, zamolio bih te da ne troluješ

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno