Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Sad gledam ovo u vezi promocije za S25 Fe. S25+ u Yettelu sa najnižim paketom izađe nekih 208.000 din, što mu dođe kao cena za S25+ (120.000) i plus S25Fe (80.000). Sam paket mu dođe besplatno.
Sad koliko sam video oni ne daju S25 Fe na licu mesta već kroz nekoliko meseci. Na sajtu stoji do određenog datuma ili do isteka zaliha, tako da ti niko ustvari i ne garantuje da ćeš dobiti telefon ako se desi da nestanu zalihe u međuvremenu?

Meni potvrdili danas da je poslat S25, trebalo bi sutra da stigne, pa da vidimo jel može Dijaspora

Neku rusku recenziju za Benks/Pitaka slučajno naleti I odlučio da probam Benks, za sada se nisam pokajao. Jeftinija, free shipping, bez dodatnih troškova za 13 dana isporucena.
Za S25 nemaju nista na stanju :(

Sta znam, Pitaka je 20g teska i ne oseti se kad se stavi... Ima li neki info kad na s25 Ultra stize zvanicni Ui8 i android 16? Negde sam procitao 19.9.ali nema sanse opet da nadjem to

Ova je teška 22.5g...mislim je zanemarljiva razlika, s obzirom da sam na s23 furao Pitaku, sem samog dizajna nema nikakve razlike, isto tanka, isti osećaj na dodir.

U računicu koliko će telefon na kraju koštati kad se uzima preko operatera se ne ubacuje i cena paketa, jer neki paket svakako moraš da koristiš. Dakle računica je sledeća: S25+ u A1 uz Neo Super tarifu (i popust od 15.000 din. za donošenje starog telefona) je 5350 din. x 24 = 128.400 (~1090€) i to je konačna cena telefona, a za tu cenu će dobiti i S25 FE na poklon.
tacno tako. ionako bi pretplatu placao 3000 bez telefona. meni odgovara. sve sam telefone uzimao kroz pretplatu i svake druge godine nov telefon a stari prodam i idemo dalje.

Sad gledam ovo u vezi promocije za S25 Fe. S25+ u Yettelu sa najnižim paketom izađe nekih 208.000 din, što mu dođe kao cena za S25+ (120.000) i plus S25Fe (80.000). Sam paket mu dođe besplatno.
Sad koliko sam video oni ne daju S25 Fe na licu mesta već kroz nekoliko meseci. Na sajtu stoji do određenog datuma ili do isteka zaliha, tako da ti niko ustvari i ne garantuje da ćeš dobiti telefon ako se desi da nestanu zalihe u međuvremenu?
Naravno da ako nestanu zalihe ne možeš da kupiŝ jer ih nema.
Ne odnosi se na zalihe S25 FE nego na modele u ponudi.
Ako ih nema nema ni FE.
Ne vidim nejasnost u publikaciji.

Poslao sam detalje za registraciju promocije upravo, pa ćemo videti.. Prošli put sam dobio potvrdu posle 2 dana

Da, ja sam skinuo ovaj samsungov stiker sa kutije.. dobio sam neki "nalog za odvajanje" gde je Tehnomanija u svim info ali stoji "mesto prodaje - web shop dijaspora". Fiskalni je Tehnomanija čist :)

Jos samo da prihvate promociju, to onda ispada da S25 FE u slucaju kada ti stigne se proda za nekih 450e, S25 ovaj prvobitni koji si kupio izlazi te 320e sto je u danasnjim cenama telefona van svake pameti da se takav telefon uzme potpuno nov sa 2 godine garancijeza te pare

Jos samo da prihvate promociju, to onda ispada da S25 FE u slucaju kada ti stigne se proda za nekih 450e, S25 ovaj prvobitni koji si kupio izlazi te 320e sto je u danasnjim cenama telefona van svake pameti da se takav telefon uzme potpuno nov sa 2 godine garancijeza te pare
Ja sam računao da ode za 400 i super..

Da li je neko gledao gde je najjeftiniji S25?
Pravim neku računicu posto mi treba nov telefon. Dal da uzmem pa da prodam s25fe......... Pc practic 97k.

A ona varijanta što je neko podelio da će ići i tablet pored 25fe sad za koji dan?!

Edit: sutra je live

Koja verzija s25 ultra se valja kod nas?Na oglasima sam nasao Vietnam i neka recimo arapska slova.
Aziska verzija funkcionise kod nas?

Poslednja izmena:

Na osnovu informacija koje sam dobio od mlađih (Facebook) korisnika pravila će biti objavljena na sajtu Samsung Srbija kada počne strim.

Koliko će ovo biti korisno ili isplativo zavisi od dva faktora:

-Koji će trgovci biti u igri (sa kojim uređajima i cenama)
-Koji će Tab A9+ biti ponuđen (5G, 4G ili wi-fi model i sa koliko memorije).

Može da se desi da ponude najjeftiniji tablet i najboljeg trgovca i onda nema svrhe uopšte gubiti vreme. Videćemo sutra veče.

U svim promocijama na poklon su bili bazni modeli, nista vise od toga.

Znači ako se poruci S25U 512GB za 1340 evra u tom dijaspora postoji šansa da se ne dobije ni S25 FE? 🤣
Tek za tablet ko zna sutra koje radnje
I dalje kontam bolje uzeti sa oglasa sa 2-3g garancije operatera za oko 900

Znači ako se poruci S25U 512GB za 1340 evra u tom dijaspora postoji šansa da se ne dobije ni S25 FE? 🤣
Tek za tablet ko zna sutra koje radnje
I dalje kontam bolje uzeti sa oglasa sa 2-3g garancije operatera za oko 900
Uvek piše u pravilima "dok ima zaliha".

Nazad
Vrh Dno