Kako sam shvatio .Ako vam nešto znači pokloni idu u nekoliko ciklusa do završnog termina promocije,nema pravila nekom posle 30dana nekom posle 100
Tako je, taj prvi uredjaj sto si aktivirao promociju vec tada mozes da poklonis ili prodas, tebi svakako stize S25FE kroz koji mesec.Kako sam shvatio .
Znači pre pokretanja i aktivacije uređaja sam uređaj ponudiće registraciju na sajt Samsunga za registraciju za nagradu .
Isto tako čim se sa uređaja uradi registracija taj telefon je moguće pokloniti nekome jel svi podaci su uvezani preko e-mail (a), koji je već evidentiran kroz registraciju .
Otprilike koliko se čeka posle za poklonTako je, taj prvi uredjaj sto si aktivirao promociju vec tada mozes da poklonis ili prodas, tebi svakako stize S25FE kroz koji mesec.
Što bi bilo jednostavno u životu kad može komplikovano ?😃Jel treba da stigne mail sa potvrdom ili je ovo dovoljno?
Do 31.01.2026. je rok da se dobije ali u postovima iznad vidis da je liquid ispisao da ide u par ciklusa deljenjeOtprilike koliko se čeka posle za poklon
SE 25 Fe ?
Podaci za poklon ne ostaju na telefonu o dakle sam isti registrovao ?
Zbog otvaranja kutije i aktivacije uređaja prepolovi će mi cenu uređaja .😃Do 31.01.2026. je rok da se dobije ali u postovima iznad vidis da je liquid ispisao da ide u par ciklusa deljenje
Tu gde pise confirmed treba da pise approved na sledecem e-mail-u, e onda cekas poklon.Jel treba da stigne mail sa potvrdom ili je ovo dovoljno?
Da li znate za koje vreme odgovore tom potvrdom ?Tu gde pise confirmed treba da pise approved na sledecem e-mail-u, e onda cekas poklon.
Ne isplati ti se da vijas S25 FE kroz poklon da ga koristis sebi, bolje da gledas onda na kp oglasima ili kad krenu pokloni da uzmes od nekoga ko je dobio isti na poklon. Ovako je samo dobar za nekoga ko hoce S25/+ i onda da proda neotpakovan S25 FE kada mu stigneZbog otvaranja kutije i aktivacije uređaja prepolovi će mi cenu uređaja .😃
Pa to ću i uraditi .Ne isplati ti se da vijas S25 FE kroz poklon da ga koristis sebi, bolje da gledas onda na kp oglasima ili kad krenu pokloni da uzmes od nekoga ko je dobio isti na poklon. Ovako je samo dobar za nekoga ko hoce S25/+ i onda da proda neotpakovan S25 FE kada mu stigne
Vredi 500 evraKoliko se po trenutnim cenama uopste isplati s25 fe?Nije mnogo bolji od s24 fe ,samo je cena veca.
Manji bezeli, tanji i laksi, 45w punjenje i isti procesor koji je isao u s24+, iskreno meni se za nekih 100e vise u odnosu na s24fe se bas isplatiKoliko se po trenutnim cenama uopste isplati s25 fe?Nije mnogo bolji od s24 fe ,samo je cena veca.
Pa koliko ide Samsung S25 256Manji bezeli, tanji i laksi, 45w punjenje i isti procesor koji je isao u s24+, iskreno meni se za nekih 100e vise u odnosu na s24fe se bas isplati
Ja mislio oko 600 ?550€ kod svercera.
Pa koliko može da se traži za uređaj ?Oko 530-550e je kod svercera 128gb, 256 je oko 600. Pricam za ovog iz Apatina i ove iz Subotice, barem je ovde blizu mene takva cena. Ko ima viska para vise se isplati da uzme u prodavnici uz promociji pa da se prodaje s25fe za 450-500 kada stigne kao poklon. Cekamo kolegu da javi kakva je situacija sa dijasporashop da li ce mu proci promocija jer je tamo s25 128gb 88 hiljada, a 256gb 97 hiljada
5g je u pitanju, već sam pominjao gore, zbog prirode posla i lifestyle-a recimo da 80% vremena godišnje provedem na 5g..Isti telefon a toliko razlike u sot-u.
Meni uglavnom skida 1h 10% sat povezan 24h, aod isključen jer nema potrebe za njim kad je sat tu. Možda je krivac kod tebe 5g. Ja sam imao s23u ranije ali ovde je baterija bolja nego na novom s23u.
Meta servisi na disable (ima ih 3). Facebook uninstall. Ako ti je i dalje isto, skloni i Instagram, MyInsta umesto njega.Nema šanse da preskoči 5h30, doduše evo dva dana galaxy watch ultra povezan 24/7.. blago razočaran jer ovo stvarno nije daleko bolje ako nije i isto kao što sam imao na s23u... 😐
Pa ne znam tacno ali nedelju dana recimo, mozda desetak dana.Da li znate za koje vreme odgovore tom potvrdom ?
Prije po sata sam pogasio meta servise, pa ću testirat do sjutra to, da ako bude bolje , živ bio 😄Meta servisi na disable (ima ih 3). Facebook uninstall. Ako ti je i dalje isto, skloni i Instagram, MyInsta umesto njega.
Nesto tu ne stima, nesto u pozadini crpi. Takodje, ne znam kako koristis osvetljenje, ali spominjes da je retko kad preko pola. E sad, ako ga u proseku drzis na 40-50%, bice da je to. Meni je u proseku 90% vremena na 10-15%, i to su redovni uslovi, zatvoren prostor, vestacko osvetljenje, jedino na direktnom suncu ili gde je bas previse svetlo pojacava svetlo.5g je u pitanju, već sam pominjao gore, zbog prirode posla i lifestyle-a recimo da 80% vremena godišnje provedem na 5g..
Isto bez aod, osvjetljenje rijetko kad više od pola.. ne znam, očekivao sam više iskreno, uzimajući u obzir iskustva korisnika što sa foruma, što poznanika, baš to što kažeš oko 10-12% za sat sam očekivao, i to bi mi bruka odgovaralo iskreno 🤷🏻♂️😅
A vjerovatno nešto crpi, evo viđećemo oće li biti bolje sad kad sam pogasio meta servise.. prosjek osvjetljenje je max 30ak % .. i ja vidim da nešto tu ne štima jer stvarno đe god se okrenem za bateriju samo riječi hvale 🤷🏻♂️😄Nesto tu ne stima, nesto u pozadini crpi. Takodje, ne znam kako koristis osvetljenje, ali spominjes da je retko kad preko pola. E sad, ako ga u proseku drzis na 40-50%, bice da je to. Meni je u proseku 90% vremena na 10-15%, i to su redovni uslovi, zatvoren prostor, vestacko osvetljenje, jedino na direktnom suncu ili gde je bas previse svetlo pojacava svetlo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari