Šta je novo?

Kućna multimedija TV 50 do 500 evra (dobar upscale)

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Leckov

Slavan
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poena
345
Tražim neki tv (nebitno marka), mora 50 inča, do 500 evra, gledaće se najviše sport i filmovi na yettelu.

Ne znam šta je s novim televizorima, full hd od pre par godina pravio bolju sliku nego današnji s 1000 tehnologija koji ne znaju da se izbore sa lošim bitratom i da peglaju sliku.

Molim vas iskustva. Neka su i budžet varijante LG i Samsunga, nervira me mrljava slika igrača i loš motion kod sporta.

Hvala

"full hd od pre par godina pravio bolju sliku nego današnji s 1000 tehnologija"

колико си спреман да се одрекнеш од овако категорично негативних уверења ?

Проблем са предубеђењима је што негирају реалност.
Нпр, уколико наведем најбољи ТВ за 500е, човек са предубеђењем ће да ниподаштава предлог са подсмехом,
очекујући одговор који је сам претходно замислио.
Ништа осим потврђивања своје илузије, неће да га задовољи.

Zaboravi za te pare to što hoćeš.

Pošto si rekao nebitna ti je marka, prvi koji mi pada na pamet je TCL 50V6B, imaš ga za 300 evra
Taj sam naručio. Baš baš loša slika i upscale na yettelu. Mrljavo, mutno, slab motion. Negde mi je razmišljanje u pravcu c6ks, ali mi treba neko iskustvo :)
Zaboravi za te pare to što hoćeš.
Da li je moguće da je 500 evra malo za TV s korektnim upscalom i koliko-toliko fluidnim i jasnim sportom?
Ima li neko iskustva sa LG nanocellom ili Samsung crystal uhd? Vredi li neka Hisense serija (u7, e7, a7)?

Poslednja izmena:
tcl 55c765

нажалост, не прави се у мањој дијагонали од 55, и скупљи је за 100е.
вреди доплатити.

има. за нијансу слабији ц805 , и то за 500 ојра.
Али би морао преко КП

Poslednja izmena:
Za niže rezolucije i peglanje mogu i neki budzetski,peglaju vecina solidno.
Za sport i brzinu kadrova baš i ne.
Ja imam neki od 300e,58' korektan kod kanala,...sporta,fudbala baš i ne.

Nazad
Vrh Dno