Šta je novo?

AliExpress igre: Merge boss - invites I ostalo

Kisobran je na midle.
I midle se ne isplati ,mnogo su poostrili za stare slavodobitnike.
sad je gotovo... da, midle je... ako budu zakidali prestacu da zalivam. Juce sam na easy imao 10% i prebacim na midle odmah spustilo na 4%. Al kapiram da je bolje u startu izgubiti malo nego da sa 90 spusti na 30%. Mislim psiholoski efekat je slabiji, a svodi se na isto :D

Napokon lampa :D Vec je i poslao Brus Li. Za sad sledeca stavka kisobran :)
Ja ih čekam oba da stignu.
AliExpress - Collect water, grow a tree, and win big.

Koj kisobran ne vidimga , ovaj fen neisplati se ,previse vode i vreme treba
Pogledajte prilog 504865
Fen je stigao, kao i kod drugih, kutija potpuno raskupusana i izgleda dosta jadno i lagano, kad se setim da su ranije davali Xiaomi sličan fen.

Jel i vama zalivanje lose radi. Daje mi da kliknem na 300 kapljica(onaj kao bazencic) i kao shatro mi da to ali mi ne uracuna u konacan zbir kaplica za zalivanje. Primetio sam da mi to krade sve cesce.

Jel i vama zalivanje lose radi. Daje mi da kliknem na 300 kapljica(onaj kao bazencic) i kao shatro mi da to ali mi ne uracuna u konacan zbir kaplica za zalivanje. Primetio sam da mi to krade sve cesce.
Da, isti slucaj, cesto ni samo zalivanje ne obracunava kako treba, svako drugo trece ignorise

Nije bre, nego ja prekucavam link na racunar, i vase linkove u aplikaciju i onda me zeza to zadnje slovo nekada je to veliko i, a nekada malo L. Tako i kad kucam vase linkove samo izmenim ta dva slova i pogodim :D Poslacu uskoro novi link samo da nadjem gde sam bacio aplikaciju hahahah

Nazad
Vrh Dno