Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Beta verzija brže izvuče bateriju. Bar za 20%. Drugih problema za sad nema. Nema trika koji bi pomogao da se vratim na stabilnu. Pitao sam i Honor UK, Honor IT, Honor Sr... Na kraju će u servisu morati to da urade. Totalna budalaština!

Beta verzija brže izvuče bateriju. Bar za 20%. Drugih problema za sad nema. Nema trika koji bi pomogao da se vratim na stabilnu. Pitao sam i Honor UK, Honor IT, Honor Sr... Na kraju će u servisu morati to da urade. Totalna budalaština!
Zašto da izlaziš iz beta programa. Svodi se na ono baba dala banku da uđe u kola ,a dve dve da bi izašla...

Zašto da izlaziš iz beta programa. Svodi se na ono baba dala banku da uđe u kola ,a dve dve da bi izašla...
Zato što neću moći da se vratim na stabilnu čak i kad se pojavi MagicOS 10 Final. U tome je jedini problem. Na kraju krajeva glupo je da su zakukuljili tu opciju. To je sasvim normalno. Nestabilna beta na primer ili lošija baterija - hoću da se vratim na stabilnu. Kao kod Pixela na pr.

Zato što neću moći da se vratim na stabilnu čak i kad se pojavi MagicOS 10 Final. U tome je jedini problem. Na kraju krajeva glupo je da su zakukuljili tu opciju. To je sasvim normalno. Nestabilna beta na primer ili lošija baterija - hoću da se vratim na stabilnu. Kao kod Pixela na pr.
Kad bude dosla finalna verzija i beta se zavrsi dobijes dobijas regularnu verziju, ne mogu bez tvoje prijave da te ubace u testiranje npr OS 11 sistema

Mozda oni nisu razumeli tvoje pitanje ili sta vec.
Ali kad se zavrsi beta faza, svi ucesnici dobijaju konacnu verziju, do pojave neke druge (tako je bilo sa drugim brednovima gse sam bio beta).
U Kini je vec pustena finalna verzija, tako da je i mi mozemo ocekivati za 3 meseca.

Izašla je nova 106Beta za kinesko tržište. Nadam se da će i za naše kroz koji dan. 105Beta je kod nas izašla dan kasnije nakon kineske verzije.

Nazad
Vrh Dno