Šta je novo?

GREE klima uredjaji

Ta Amber 9 Premium bila u prodaji samo izmedju 2017-2019! Koliko sam zaznao 2020/21 imalo je jos negde po magacine itd.
Nije se nesto prodavala, sto ljude kad vide 9btu misle odmah da je to slabo, a ovamo je jaca od mnoge 12btu ;)
*** moja greska sto nisam tada (2017) uzeo odmah dva komada i nebi nikad cuo za ovaj forum! :D

@DjoleMC
Gree ne ide u 10m2!
Svaka ce ti radi u prelaznom periodu kao on/off!
Da li kinez, japanac ili vanzemaljac to tesko da izbegnes u 10m2!

Treba mi za grejanje zimi, u prelaznom periodu je više nego dovoljna i ova jedna (dovoljna je i zimi, ali ne i ako se zatvore vrata od sobe, logicno)

Ta Amber 9 Premium bila u prodaji samo izmedju 2017-2019! Koliko sam zaznao 2020/21 imalo je jos negde po magacine itd.
Nije se nesto prodavala, sto ljude kad vide 9btu misle odmah da je to slabo, a ovamo je jaca od mnoge 12btu ;)
*** moja greska sto nisam tada (2017) uzeo odmah dva komada i nebi nikad cuo za ovaj forum! :D

@DjoleMC
Gree ne ide u 10m2!
Svaka ce ti radi u prelaznom periodu kao on/off!
Da li kinez, japanac ili vanzemaljac to tesko da izbegnes u 10m2!
Nije se prodavala zato sto je 12ica kostala 5-10k vise tada. Ja sam uzeo 4 Amber Premium 12ice, od kojih samo jedna ima poente, druge rade u bas malim kvadraturama, sve 3 do 30m2. Ok, ja sam ih uzeo jako jeftino, ali o 9ci nisam ni razmisljao za tako malu razliku u ceni.

Nazad
Vrh Dno