Imam vrhunske čarape UYN superleggera, super fast, genijalna čarapa ne znam dal mogu biti bolje od njih.Ja sam preživljavao sa tim skupim nekako, ali glavno je bilo da smanjim treninge.
Prevencija za žuljeve dobre čarape. Mislim da sam ove uzeo kad me upropastio Mach X2. Sreća, samo jednu ahilovu petu, druga ništa. Sa ovim ostalim patikama nisam imao žuljeve, sem po prstima odozgo posle LR od 30+km. Nemilosrdni su treninzi za 42, tako da ću možda da batalim, makar privremeno.
Gde imaš problem?
To to ja sam 41g za koji danZaboravljaš sa kojom gerijatrijom imaš posla.
Čekaj te Adidas RC4 su 50 evra?Što ste toliko škrti,ja ugazih skoro 2000 km u Adizeru RC4 i noge se nisu žalile 🤣
Pogledajte prilog 504212
To što ne primećuje ne znači da je nema. Koliko je težak i koje kilometraže su mu u treninzima?
Moje su dobre preko 800km, i imaće i preko 1000km, ali nisu više za long run ili bar tako ja mislim. Vidi se i spolja da je pena nagnječena, a imaju odmore od po više od 4-5 nedelja. Ja razliku primećujem, iako je patika zasad najdugotrajnija koju imam (izvesno će Skyward X da je prešiša). Samo za @PJ ću sledeće sedmice da udenem 18km sa Mach X, jer mi je forma polovična, pa da vidimo šta će da se desi.
Za HIIT verovatno je Mach 6 skroz ok. Juče sam istrčao veoma produktivnih 10 x 400m, isprašio sam ih baš kako treba, sa Mach 5. Patika ne deluje da ima naročit, ako ikakav, bust, ali lagana je i sa njom uspevam poprilično brzo da trčim kratke intervale.
RC bile na sniženju oko 60 e nekada,ja sam ih uzeo za rotaciju odlična i jako lagana patika cena bagatela.Inače godina tu negde malo iznad 25Imam vrhunske čarape UYN superleggera, super fast, genijalna čarapa ne znam dal mogu biti bolje od njih.
Nisu mi žuljeve napravile patike I trčanje nego planinarenje i tehnička cipela plus uspona 1100m, svaki put me pokida jer imam izbačenu petu, dal je haglundova peta, deformitet sta već ne znam ali idem ovih dana na pregled u Beofizio dobio sam preporuku da su dobri za te stvari.
Ako imate još nekog dajte preporuke.
To to ja sam 41g za koji dan
Ti i PJ verovatno jos stariji
Čekaj te Adidas RC4 su 50 evra?
Koliko ti imaš leta 25? 👀
Ima li neki naš forum vezano za trčanje?
Volim da istražim oko obuće i opreme, a ovde je samo nas par aktivnih.
Nešto sem npr Reddita?
Kakav je đon na njima mek tvrd?Dobra je i Mach X2 sad kad se razgazila, ali dotle moraju deblje čarape nazad. Jutros sam odradio žestok piramidalni fartlek sa njima.
@PJ ko što sam obećo jutros poranio i jeste malo mrtva X, ali odradio sam 18km, prva polovina po kiši, posle prijatan vetrić tako da je moglo da se ubrza blizu MP u drugom satu, ali sve je to sa rezervom za svaki slučaj. I ovako mrtva je bolja od novog Clifton 9 za moje pojmove.Doza opreza je bila prisutna, jer od maratona nisam trčao preko 12km, a ovo je 50% preko plus najizgaženija i najstarija patika koju imam.
Na oko 5km je počelo da me žiga oko desnog kuka, a čim sam počeo da trčim u prednjem delu levog stopala je bila čudna. Korekcija mehanike i sve je to prestalo. Moguće da ove bolje i novije patike dozvoljavaju više frljanja. Kad sam se naštelovao sve je bilo ok.
@marko_ns Dođe mi da odem do uzun mirkove. Ovo je dobra cena, i vidim da su petu vratili kakva je i bila pre.
Da li bi ti meni prodao te Bondi patike? Nije bitno koji su broj.Bondi posle gaženja 6 dana za redom, od intervala, threshold, long run, recovery, ponaša se kao mrtva patika tj đon
Oko 350 km
Odlična patika da se trči 2x nedeljno 5km
Pa u čemu da trčim kad je ovde izbor nulaNe treba ni sa jednom da trčiš dan za danom, a posebno ne 6 dana zaredom. Imaš previsoka očekivanja od Bondi.
Ja ću da iskuliram X3, imam u čemu da trčim. Ostaviću X za kraće treninge, dok ne zaokruže hiljadarku, onda u penziju.
Imate Hoku na popustu u N Selection-u
Lol Imaju 3 modela Hoka, još jadnija ponuda nego u ISImate Hoku na popustu u N Selection-u
Anyway, ima i Rocket X3 u mom broju, ali izgleda da ću da je preskočim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari