Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ajd' da vidimo sta ce biti na kraju od toga. @liquid Sutra startuje promocija, jel tako?

Jel se isplati akcija za običan S25? Za koliko može da se utopi taj S25 FE posle? 😁

Kako neko može da zna da li se tebi isplati?

Meni se svakao isplati, jer sam pre neki dan hteo da kupim telefon, pa me kolega lepo zadržao.

S25FE ću pokloniti, a taj osećaj mi se uvek isplati :)

Kako neko može da zna da li se tebi isplati?

Meni se svakao isplati, jer sam pre neki dan hteo da kupim telefon, pa me kolega lepo zadržao.

S25FE ću pokloniti, a taj osećaj mi se uvek isplati :)
U smislu za koliko može da se utopi. Cena mu je jaka u odnosu na KP, pa u tom smislu kada se proda drugi telefon. Više akcenat na tome za koliko može da se zalivadi FE :D

Akcija jeste super,ali pre svega za one koji zele da kupe uredjaj iskljucivo u zvanicnoj prodaji,sa zvanicnom garancijom. Relno cene na KP su drasticno manje. Uzimajuci u obzir cinjenicu da taj s25FE nece stici pre Nove godine (a mozda i kasnije),cena s25 FE ce na KP i pasti do tada,pa i nece moci sad nesto tu mnogo da se zaradi.

Nece pre ng? Hahaha, ništa onda.

S25FE trenutno nema u ponudi, s obzirom da je S24FE recimo 400eur na KP i da S25FE nece moci nesto drasticno vise da se utopi kada se pojavi pa ajde i neka bude 500eur, to mu dodje da te recimo S25 najosnovnije sa eko popustom izadje 900eur, prodas S25fe u najboljem slucaju za 500eur i dolazimo do toga da te S25 izadje 400eur, trenutno se mogu naci na KP legalni za oko 500eur, tako da je to tu negde u 100eur razlika, da li se ispati cimati,cekati FE,za koji iskreno sumnjam da ce moci da se dobije tih 500eur koje sam naveo....Mislim da ova akcija vredi jedino onome kome zaista trebaju dva telefona ili onome koje zaista planirao da uzme S25, pa mu sada ovo dodje kao slag na tortu.

Eh, pre 2 nedelje sam uzeo S25 doduše ne kod ovih lopova Tehnomanija, Gigatron itd.. nego u radnji koja prodaje telefone po nižoj ceni tako da sumnjam i da bi pokrilo akciju al eto možda bi iskoristio ovu akciju

Pa poenta je da ga kupimo u zvanicnoj radnji po nerealno visokoj ceni, najvisoj u celom svetu i kao dobijemo kad tad poklon uredjaj, sta nije jasno...

Kod kog beše operatera izadje najpovoljnije s25, Mts?

Da li će i ostali sada neke akcije da pokrenu? Ne sećam se kako je bilo pre 2 godine sa s23 + s24fe beše...

Ne bi sigurno, ovo je samo za zvanične kanale. S25, vakum, 8/256 sa domaćom garancijom na KP je oko 600 evra, ima i za manje i za nešto više. Lepa je ovo promocija za nekoga ko hoće da pokloni telefon, osim toga, sa ovim prenaduvanim cenama mislim da se ne isplati ko hoće da ga proda i zaradi. Ne računam ljude koji ne mogu da iskeširaju nego na kartice, čekove, povrat pdv-a ili šta već. A i pitanje je za koliko će taj FE moći da se proda na KP za nekoliko meseci kad pokloni počnu da stižu a bude ih dosta na oglasima

Poslednja izmena:
Nece pre ng? Hahaha, ništa onda.
Pa uvek bude tako. Letos je isao na poklon uz s24fe dobijas jos jedan. Mislim da nikome jos nije stigao taj drugi,iako je akcija valjda vazila do kraja jula,a ako se ne varaj (ne uzimajte me za rec) pri registraciji je pisalo da do kraja novembra imaju fore da posalju poklone… tako da…
Kao sto rekoh super akcija za one koji zele da poklone telefon ili uredjaj kupe preko zvanicnih kanala.
Inace sto se MTS-a tice provereno dizu cene cim objave akciju,to uvek bude tako.

Uu znaci poklon se ne dobija odma, tu je zackoljica znaci 😅 I ne zna se kolilo se ceka?
@liquid Jel imas neki info oko ovoga ?

Gde se najpovoljnije može naći S25 ;) ?
Dijaspora Shop, rekao bih.
Preko sajta ne može da se naruči kao pravno lice, ali može preko call centra.

Pretpostavljam da će na računu pisati Tehnomanija, prodajno mesto Dijaspora Shop.

Uu znaci poklon se ne dobija odma, tu je zackoljica znaci 😅 I ne zna se kolilo se ceka?
@liquid Jel imas neki info oko ovoga ?
Kako se ne zna? Jel zakčio @r!sc! pravila promocije.
Piše:
Dostava Poklona, pod uslovom da je korisnik izvršio uspešnu registraciju kupovine Uređaja u skladu sa ovim pravilima, biće izvršena do 31.1.2026. godine

Pa uvek bude tako. Letos je isao na poklon uz s24fe dobijas jos jedan. Mislim da nikome jos nije stigao taj drugi,iako je akcija valjda vazila do kraja jula,a ako se ne varaj (ne uzimajte me za rec) pri registraciji je pisalo da do kraja novembra imaju fore da posalju poklone… tako da…
Kao sto rekoh super akcija za one koji zele da poklone telefon ili uredjaj kupe preko zvanicnih kanala.
Inace sto se MTS-a tice provereno dizu cene cim objave akciju,to uvek bude tako.
Ja sam kupio taj drugi koji je stizao kao poklon, bilo ih je na kp par komada samo, bar kada sam ja gledao i kupovao

Od ove akcije će najviše imati koristi oni koju budu želeli da kupe S25 FE tamo negde posle nove godine (pretpostavljam, nisam čitao kad počinju da ih šalju) kad budu počeli da stižu "poklonjeni" telefoni i 90% njih završi na oglasima po znatno nižim cenama od tržišnih u tom trenutku.

Naravno biće ih puno kao i s24 fe koji će pasti na 300, a ovaj na 400e.

Ja sam kupio taj drugi koji je stizao kao poklon, bilo ih je na kp par komada samo, bar kada sam ja gledao i kupovao
Verovatno nisi kupio taj koji je stigao na poklon vec onaj prvi koji je bio aktiviran samo radi poklona, a prvi kupac i dalje ceka na taj drugi S24FE

Nazad
Vrh Dno