Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Za klince koji nisu gledali Alien serijal moguće da je i remek delo, ja sam pogledao dve epizode i odustao.
Trenutno završavam serijal Homeland koji sam nekada davno već odgledao…8 sezona po 12 epizoda.
Možes da pokušaš sa 5 epizodom ona je po dešavanju pre prve 4 i najslicnija je filmovima. Možda te posle povuče mada ako ti momenat sa decom ne odgovara onda ... meni taj vajb Aliena i ne mislim na Xwnomorpha već SF setting Aliena dovoljan i mogu u njemu da gledam bilo šta

Skidam, pa ću da probam još jedared...

Peta je najgluplja ali ipak ok jer nema jos glupljih klinaca.
Istrazivacki naucni svemirski brod ima laboratoriju kao stalu. Svako se setka po njoj, jede, pije...Okce ne bi pobeglo ni iz KBC Bezanija gde otpada plafon i fasada po ljudima a ovde ga drze u tegli za tursiju.

Jes vidiš nisu uzeli to u obzir kad su prijavljivali ovaj naučno istraživački rad komisiji za realizam i renesansu 😅

A nisu ni mene nista pitali sto im blago zameram. Uglavnom Okce je jedina interesantna stvar.

Meni je Alien Earth sasvim ok serija.

Pokidao novi Dexter, dobar je i kraj sezone, jedva čekam narednu sezonu.

Zavrsio BSG waaaawaaaweewee, fenomenalno. 9/10.
Bas ima mracnih, depresivnih i tragicnih momenata sto me je odusevilo. Malo ima Deus ex machine sto otvoreno i forsiraju kroz seriju, malo soapy trenutaka, ali sve u svemu odlicno. Progutao sam sve cetiri sezone brzo.
Drama, filozofska pitanja, metafizika... Svega ima 😁
Ali kraj
kada Šestica se šeta u crvenoj haljini u masi, ako to nije referenca na matrix i mracnu buducnost onda ne znam sta je,
brrrr.
Žao mi je samo što su mi pre par godina delimično spoilovali kraj, ali svakako uživanje maksimalno.

Izgleda nismo gledali istu seriju.
BSG mini serija 8/10, BSG ostatak 6.5/10.

Mini-serija zasnovana na istinitim događajima. Prati beg dvojice zatvorenika iz strogo obezbeđene zatvorske ustanove u državi Njujork.
Zaprepastio sam se kad sam video na šta liči Patriša Arket :) Ražija u potpisu Bena Stilera, tu su još Benisio Del Toro, Kris iz Sopranovih itd itd.. i definitivno za 18+ generaciju

https://www.imdb.com/title/tt5618256/?ref_=ext_shr
Krimi-dramatizacija zasnovana na stvarnom FBI lovu na ozloglašenog „Unabombera“. Negde tipa za vreme "Zodijaka".
ps odgledana samo prva sezona, nisam stigao do druge

Ne bih menjao imdb ocene ni za jednu ni za drugu.

Dexter očekivano odličan.
Za kraj sezone jedan gif

Prilozi

• 2025_09_08_20_17_58(1).gif
    2025_09_08_20_17_58(1).gif
    2.3 MB · Pregleda: 98
Ja sam taj šok momenat imao kad sam je 2013. video u Boardwalk Empire.
Boardwalk empire upravo gledam.. ili je nisam provalio ili se verovatno još nije pojavila.. na sredini druge sezone sam.. Zato je Džimijeva keva poput Patriše u mlađim danima 😃 ne baš kao Patriša ali sličan cal.
Prpkleti Dekster sinoć umesto da spavam gledao do 1. Odlična sezona svaka im časz na vaskrsnuću. Biće odličan lov u sledećoj sezoni.
Sve su im sezone dobre ne računajući krajeve originalnog i first blood-a.. možda su malo prenapumpali ocene epizoda na imdb-u ali dobro.. čekamo sledeću sezonu svakako 😃 i sutrašnju epizodu aliena ;)

Koji se Dexter gleda prvo posle onog faila od sezone gde su ga na kraju ubili u onoj šumi?

Original sin može ako ništa drugo zbog prvih par minuta jer se direktno nastavlja na ono iz šume pre nego što krene prequel.

Na sliu zavrsih drugu sezonu The last of us. Sta smecari uradise od serije ....

Wednesday druga sezona- sasvim solidno vredi pogledati, mada mislim da je prva sezona bolja.

Šuri Alien

Ko je gledao a ima surround

au kada arthur tootlesa izvlači a facehuger protrci iza ledja gledaocu a arthur pogleda u desno, pakao kako me cimnulo bukvalno mi je progmizao iza ledja

Alien Earth počinje ozbiljno da vređa inteligenciju
Jel to neke ometena deca pišu scenario?
Pogledao sva 4 Alien, prva 2 dela i dalje masterpiece, treći nikad nisam voleo, 4ka nije loša da se odmori mozak

Gleda neko Peacemaker? Druga sezona na gorim drogama od prve 😂
Foundation solidna treća sezona.
Chef of War rastura.

Nazad
Vrh Dno