Procitao sam sve odgovore , hvl svima na odgovoru , vidim da su misljenja podeljena .. ja tek dva dana koristim ovaj telefon jos uvek sve podešavam , treba malo vremena da se sve slegne , a pre njega sam imao Samsung A71 , ovo je za mene veliki pomak , jer za mene je ovo prvi skuplji telefon koji sam kupio za keš , treba mi sledece godine za neka video snimanja za instagram u mojoj šumi , izgledam kao mešavina Vikinga i Tarzana i instagram mi je isti takav , pa me mozda budu primetili ovi iz Netflixa za neku novu Vikinšku seriju , verovatno cu morati uzeti i neki DJI manji dron 😆🪓 ...
p.s šalu na stranu , telefon je stvarno odlican , i stvarno neverovatno izgleda , pogotovo u ovoj mojoj titanium black boji koja po meni izgleda vise kao neka tamno siva boja .. Drzao sam pre nekoliko dana i s24 U i s25 U u ruci i iskreno meni s24 U izgleda nekako vise premijum nego s25 U u svakom smislu te reči , i vise mi se svidjaju ravne ivice nego ove zaobljene na s25 U , nekako mi cela serija samsunga iz 2025 izgleda slicno od A do S serije kada se gleda ekran od napred u nekoj radnji kod nasih operatera , i sve vise mi izgleda kao ajfon , ali ok , to je samo moje misljenje .. sacekacu jos malo i necu za sada nista azurirati bar do nekog sledeceg veceg apdejta i dok ne vidim sta kazu ljudi kakva su im iskustva i da li je sve ok , sacekacu naravno da vidim i da li ce neko ovde jos nesto da kaze na ovu temu