To znam jer S25 može da povuče maks 25W nego pitam da se isplati uzimati za A36 ovaj od 45wIsto ce ti se s25 puniti sa 25 i 45 w ako je 25 w fabricki maksimum sa kojim se s25 puni...Testiraj kad vec imas oba, 20-100% bi trebalo da napuni taj s25 za sat i 10-20 minuta bilo koji od ta dva punjača,isto je...
Ako taj A36 podrzava brzo punjenje ili ti 45W Logicno da se isplati jer brze napuni telefon,Kako tebi odgovara da li zelis da ti se brze telefon puni ili sporijeTo znam jer S25 može da povuče maks 25W nego pitam da se isplati uzimati za A36 ovaj od 45w
Ја бих од свих наших радњи, најпре одабрао G, ипак ми делују најозбиљније,и ја сам имао доброг искуства са њима, мада су ови горе поменути поставили лествицу јако ниско.Zivimo u takvoj drzavi da je pouzdanije kuputi preko KP nego u nekoj prodavnici, ja godinama uzimam samo preko KP, ovo sad je druga prica i idem preko firme. Kad vidim iskustva ljudi sto su kupovali u winwin/tehnomanija/dijaspora i slicno, plus ne znam kakvo je stanje sa ovlascenim servisom u Srbiji za Samsung? U sustini ako je telefon nov i u vakum pakovanju ne bi trebo biti problema, ako na primer se uzme u dijaspori gde je najjeftinije trenutno, iako ima losu reputaciju po ovom forumu. Oni samo prodaju proizvod koji je valjda u vakumu i nov, posle ako se nesto desi ide odma u ovlasceni servis, ne bahcem se sa njim?
Ne isplati se, razlike su mizerne, S25U se sa 45W napuni do 10 min brze nego sa 25W.Ako taj A36 podrzava brzo punjenje ili ti 45W Logicno da se isplati jer brze napuni telefon,Kako tebi odgovara da li zelis da ti se brze telefon puni ili sporije
U Krajnjem rezultatu sve zavisi do Korisnika da li on to zeli ili ne,,Primer radi moj obicni s25 da podrzava punjenje 45W ja bi ga punio na 45W a posto ne moze Punim ga sa 25W.Ne isplati se, razlike su mizerne, S25U se sa 45W napuni do 10 min brze nego sa 25W.
znaci ide na offRam plus je klasicno svapovanje.Ram telefona je mnogo brzi od rom memorije.Zamazivanje ociju.Uvek iskljucim RAM plus.
Ako ti nešto znači ide uz 25+Jel se akcija moze ocekivati za sve S25 modele ili samo + i ultra? Previse mi je dobra ponuda da ide sa obicnim base 12/128 modelom
Sacekaj, bice nesto sigurno i za base modelJa planiram da kupim s25, znaci da ne cekam akciju da to da obavim ove nedelje
Nadao sam se da ce biti i za obicne modele
Tek je izašao. Svi imaju napuhane cijene na početku. Zato je preporuka izbjegavat kupovat mobitele u njihovih prvih pola godine.S25 FE na KP na par oglasa ima značajno veću cenu od S25... Zar ne bi trebalo da bude jeftiniji model? Ili to prvi oglasi pa zato skupo toliko?
20g laksi, manji bezeli, tanji telefon i chipset koji je isao u S24+ / S24, uz ovu akciju koja ce biti za S25+ i S25 ultru, ako na kp bude bio 400-450e bice savrsenTek je izašao. Svi imaju napuhane cijene na početku. Zato je preporuka izbjegavat kupovat mobitele u njihovih prvih pola godine.
Za očekivat je da će doći na cijenu približnu onoj na kojoj je sada S24 FE, ali se treba načekati do tada.
Inače kod S25 FE mi se sviđa napredak po pitanju težine, 20 grama lakši od S24 FE.
Na istoj je težini kao skuplji S25+
Anker 322 MagGo je jedini koji sam našao u radnjama kod nas pre mesec dana. Na Pitaka UltraSlim klacka onaj ćošak desno od kamera. Na Pitaka PinButton naleže lepo celom površinom.Da li može neka preporuka za magsafe power bank koja paše za S25U i da može da se kupi kod nas, ili na KP , nebitno ...
U AT S25U 256gb 850e + gratis Galaxy Watch 7 44mm ili 40mm ili Galaxy Buds3 Pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari