E vidis ,to i jeste problem vecine u vezi ove stolice ,blind buy.Zbog preporuka,odredjenih komentara,reditu ljudi sticu odredjenu iluzionu sliku i prave vec u startu odredjeni hajp i da je ovo best bang for your back.I mene je jedino zapravo kjuriozitet i povukao pre par godina da je uzmem ,takodje.To probanje u radnji je nedovoljno,steknuti neku grubu sliku o tome na osnovu 15min sedenja i nije merodavno kao i samo koriscene iste posle u kucnim uslovima od 2-3+ dana gde se uvidi vec i stvori prava slika.
Ta stolica ima tu satro lumbalnu podrsku,koja je plus na stolici,samo zbog specifikacija iste.U realnosti,vise ti ne odgovara nego suprotno.Jer nismo sve iste dimenzije,a stolica je univerzalna i taj deo je fiksan i imao sam vise osecaja da me zulja i nesto konstantno probada ,nego li pomaze.Headrest takodje,prakticno ne postoji i nije primenljiv sem ako neces bas ono da zavalis glavu unazad,i gledas neki video/film.Arm rest takodje, prakticno u mom slucaju neupotrebljiv,kockast i fix,sto opet znaci da nece odgovarati ako aktivno radis nesto na racunaru.
Sam sitz mi je takodje zbog onog stof materijala popustio posle svega nekoliko nedelja koriscenja,pa sam na neki nacin non stop propadao i klizio na dole sto se opet kosi sa onim pravilnim nacinom sedenja.
Sve u svemu ,iz moje perspektive gledista,tu stolicu moze hvaliti samo neko ko i sam jedino opravdava gresku kupovine iste.Apsolutno stolica nema nijednu svetlu tacku ,a o duzem sedenju ne bih ni trosio reci...
Jedino sto sam zapravo uspeo sa njom je da je prodam u roku od 2 dana ,izgleda bas zbog tog nekog izlizanog hajpa iste,kao sto ce i sam ajfon otici uvek dosta brze od nekog kineza primera radi