Znaci i kod njih skupo.Cene su slične kao u Nišu maltene na Maxi nivou.
Stvarno misliš da je to skupo? Ima jeftiniji doručak od toga? A koliko je hleb, mleko, jogurt ...Jaja su bas skuplja pa sam odustao od doručka sa jajima,3.6e su 12 komada
Aman ne pominji jaja, dobiće nako ban zbog tebe ako ti napiše odgovor kako treba i poveže sa bivšim M. 😅Jaja su bas skuplja pa sam odustao od doručka sa jajima,3.6e su 12 komada
Pa ti jedino ako jedeš 30+ jaja za doručak, pa da ispadne mnogo za tih 10ak dana koliko si na odmoru.pa jedem već 6meseci jaja za doručak najviše mi odgovaraju.
Verujem da ima na akciji opet u smeštaju nemamo bas najbolji tiganj za prženje pa i ne ganjamo akcije
***a ja bar pola meseca jedem domaća jaja koja me ništa ne koštaju šalju moji pa mi 4e mnogo ,🤣
supruga i ja 5 za doruccak, kao sto rekoh nismo ni imali uslove da spremmao a obedovanje po redtoranima trenutno nije izvodljivo zbog mlađeg deteta.Pa ti jedino ako jedeš 30+ jaja za doručak, pa da ispadne mnogo za tih 10ak dana koliko si na odmoru.
Prošle godine bio dve nedelje u Maiori (Amalfi coast) i Capri.Trenutno u Italiji, dan 13. Još uvek nisam probao lošu picu, a jeftinije su nego u Beogradu solidno. Zapravo da preformulišem, i dalje nisam naišao na picu koja nije bolja od najbolje koju sam probao u BG. Pojeo sam ih 6-7 sigurno. Sirevi brutalni, mocarele, burate, straćatele, 10x bolje nego kod nas a jeftinije. Parmezan, grana, pekorino, svaki dan nešto novo probamo i oduševljeni konstantno.
Najveći problem nam je što restorani ne rade preko dana, a ručak im je ranije nego kod nas pa se 95% restorana zatvara od 14.30 do 19.30.
Gde u Italiji? Kontam da se za 13 dana obislo vise gradova?Trenutno u Italiji, dan 13. Još uvek nisam probao lošu picu, a jeftinije su nego u Beogradu solidno. Zapravo da preformulišem, i dalje nisam naišao na picu koja nije bolja od najbolje koju sam probao u BG. Pojeo sam ih 6-7 sigurno. Sirevi brutalni, mocarele, burate, straćatele, 10x bolje nego kod nas a jeftinije. Parmezan, grana, pekorino, svaki dan nešto novo probamo i oduševljeni konstantno.
Najveći problem nam je što restorani ne rade preko dana, a ručak im je ranije nego kod nas pa se 95% restorana zatvara od 14.30 do 19.30.
Znaci oko 20e za jaja i toku celog trajanja odmora. U odnosu koliko bi potrošili na isto u srbiji, mislim da nije strasno uopšte.supruga i ja 5 za doruccak, kao sto rekoh nismo ni imali uslove da spremmao a obedovanje po redtoranima trenutno nije izvodljivo zbog mlađeg deteta.
Ono sto nismo nasli to su domaći sirevi, maslinke ,voće, to je bila ženina ideja da jede.
Nije da smo nesto previse istrazivali i tražili, po prodavnicama nismo nasli
Salento, da kažem štikla. Obišli smo prilično, a nije još gotovo, u petak se vraćamo za Srbiju, idemo trajektom do Dubrovnika pa nazad kolima. Kampujemo pa je odmor svakako specifičan, prešli smo do sada oko 500km kolima po regiji, plus jako puno biciklima, ne znam da procenim tačno ali recimo 50-ak (imajući u vidu da smo sa klincem od 4g, i previše). Ako te interesuju konkretne preporuke, reci, ima dosta da se piše, ali ne znam koliko je zanimljivo ljudima, nije nešto na šta će se ljudi lako odlučiti. Nema drugih ljudi iz Srbije u kampu, a kažu da se "sećaju da je nekad neko iz Srbije bio".Gde u Italiji? Kontam da se za 13 dana obislo vise gradova?
Hvala, ali mi ta regija nije previse interesanta za obilazak. Tj ima dosta opcija koje su mi na listi (u i van Italije), tako da mi je stikla za preskakanje. Plus ta kombinacija kolima preko Jadranskog mi nije nesto primamljivaSalento, da kažem štikla. Obišli smo prilično, a nije još gotovo, u petak se vraćamo za Srbiju, idemo trajektom do Dubrovnika pa nazad kolima. Kampujemo pa je odmor svakako specifičan, prešli smo do sada oko 500km kolima po regiji, plus jako puno biciklima, ne znam da procenim tačno ali recimo 50-ak (imajući u vidu da smo sa klincem od 4g, i previše). Ako te interesuju konkretne preporuke, reci, ima dosta da se piše, ali ne znam koliko je zanimljivo ljudima, nije nešto na šta će se ljudi lako odlučiti. Nema drugih ljudi iz Srbije u kampu, a kažu da se "sećaju da je nekad neko iz Srbije bio".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari