Fotball life 25Gde može da se skine sve to da instaliram kod mene na kompu? Koliko sam razumeo, PES21 je poslednja verzija starog dobrog PES-a dok nisu zeznuli grafiku, kretanje i ostale stvari, pa je sve više ličio na FIFA? Ja bih samo klasičan 2021 sa dobrim patch-om, ove retro stvari mi nisu potrebne. Hvala na odgovoru.
Postoji varijanta preko steam remote play togheter opcije....igrao sam vec neke online turnire tako, ako govorite o PES21/Football Life igri. Ista je to tehnolohija povezivanja kao i preko Parseca, ali pouzdanija, sa generalno boljom konekcijom i jednostavnija. Samo trebe izdvojiti vremena za proceduru da se steam prevari misleci da pokrece igru koja ima po difoltu tu steam remote opciju.@emaremare to je taj...To ću probati, jer dosta mi je zanimljivije da igram protiv nekoga koga poznajem. Onda kreće nervoza kao nekada u igraonama i kućama kada se okupimo uz pravilo da pobednik ostaje.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari