Pretpostavljam da su noćili... mada je to manje bitno u celoj priči. I kod mene kada dođe društvo da npr. gledamo neku tekmu to vece - aplikacija krene da zeza (vrti krug, izbacuje da sadržaj ne može biti učitan, izbacuje nekakvu grešku, radi super dok ne uzmem da premotam malo unazad i onda zabaguje,...) što je "odlična" anti-reklama za Yettel jer to ne gledam samo ja. Nije tako uvek i svaki put ali nije ni retkost.Izvini ali ne mogu da odolim.
Došli ti gosti, ti gledaš tv i oteraš ih u drugu sobu!
Izvinjavam se na ovom postu ali stvarno nisam mogao da odolim
Od početka Yettel ima isti problem, a to je da usluga varira drastično od korisnika do korisnika - pri tome, to nije geografski (kao recimo SBB je super na Vidikovcu, ali očajan u Rakovici), nego bukvalno - jedan korisnik ima jedan bag u tri dana, njegov komšija ima greške svaki put kad vraća program unazad.
Ja sam, srećom, u grupi onih kod kojih sve radi relativno dobro, pa i nova aplikacija, ali je prosto neverovatno da u ulazu ima ljudi koji viđaju P0001 30% vremena prilikom menjanja kanala.
Živo me interesuje kako Yettel-u to uspeva 😁
Neću da hvalim eon jer su svi dosadni sa njime, ali mogli su staru lepo da ispeglaju, a oni pustili novu koja ne valja, isključili opcije koje su ljudi koristili, a mi kunići ispaliKod mene danas ne radi ni obicno gledanje tv. Svako malo "ovaj sadrzaj nije moguce prikazati". Imam i eon, sreca, na njemu je sve moguce, i trenutno. Iskustvo sa novom app je stvarno novo, i nevidjeno, bukvalno.
Ja sam u protekle 2 ipo godine imao manje problema sa starom aplikacijom nego sada sa ovom novom. Koliko manje? Pa recimo 70-80% (više od 50% svakako), sada probleme imam skoro pa svaki drugi dan. Uglavnom je vecina problema vezana za vraćanje gledanog sadržaja unazad - premotavanje, ili kada vraćam-listam čitave emisije-filmove satima i danima unazad. Ukoliko ništa ne vraćam danima -- i problema ima mnogo manje (ispada da sem što ne mogu da snimam sada ne mogu ni da vraćam nazad da bih pogledao). S tim da sada imam i problem prilikom prebacivanja-pregledanja kanala napred-nazad - toga ranije skoro da nikad nisam imao - a sada redovno ili izbacuje nekakve greške ili poruku da sadržaj ne može biti učitan.Od početka Yettel ima isti problem, a to je da usluga varira drastično od korisnika do korisnika - pri tome, to nije geografski (kao recimo SBB je super na Vidikovcu, ali očajan u Rakovici), nego bukvalno - jedan korisnik ima jedan bag u tri dana, njegov komšija ima greške svaki put kad vraća program unazad.
Ja sam, srećom, u grupi onih kod kojih sve radi relativno dobro, pa i nova aplikacija, ali je prosto neverovatno da u ulazu ima ljudi koji viđaju P0001 30% vremena prilikom menjanja kanala.
Živo me interesuje kako Yettel-u to uspeva 😁
A tek kad uđeš u EPG pa vraćaš unazad, vrh, treba večnost više pokvariš daljinac nego koristi. Ja lepo vratio staru aplikaciju.Ja sam u protekle 2 ipo godine imao manje problema sa starom aplikacijom nego sada sa ovom novom. Koliko manje? Pa recimo 70-80% (više od 50% svakako), sada probleme imam skoro pa svaki drugi dan. Uglavnom je vecina problema vezana za vraćanje gledanog sadržaja unazad - premotavanje, ili kada vraćam-listam čitave emisije-filmove satima i danima unazad. Ukoliko ništa ne vraćam danima -- i problema ima mnogo manje (ispada da sem što ne mogu da snimam sada ne mogu ni da vraćam nazad da bih pogledao). S tim da sada imam i problem prilikom prebacivanja-pregledanja kanala napred-nazad - toga ranije skoro da nikad nisam imao - a sada redovno ili izbacuje nekakve greške ili poruku da sadržaj ne može biti učitan.
Drastično veće poskupljenje ili? I da imam Yettel L paket?.Promeniš paket na ove nove što su izmislili i automatski ti se poveća i račun.
Pa hajde sad, ja ne bih, ali se i ja trostruko izvinjavam što moram da elaboriram svoj privatni život, da me strašni sud ne proglasi za nečoveka. Pojam gosti može dbaš da se odnosi na svašta nešto. Stvarno nisam želeo da ulazim u to kakvi gosti. Ali, idemo: Ovo su bili ljudi koje vidim svaki drugi dan, na moju veliku žalost. TO su bili ljudi koji su došli, jer sam im ja bio najbliži, kako bi gledali žreb za ligu Evrope. Dakle, ništa kafa, ništa ostajanje, ništa druženje. PRema tome, molim lepo. DObili su sobu i TV. Sad, štoYettel ne ume da ispoštuje to, šta da radimo. Sreća, tu imam i IPTV aplikaciju sa nekom učitanom listom, pa sam ih do kraja ispoštovao. Nije mi palo na pamet da prekidam ono što gledam zbog ljudi koje 15 godina viđam svaki drugi, treći dan. eto, valjda sam izneo dosta materijala u svoju odbranu. Takve goste verovatno niko drugi ne bi ni trpeo. 😂😂😂Izvini ali ne mogu da odolim.
Došli ti gosti, ti gledaš tv i oteraš ih u drugu sobu!
Izvinjavam se na ovom postu ali stvarno nisam mogao da odolim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari