Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ja mislim da je bolja tarifa neo surf jer ima 30GB neta, ako ne troši mnogo minuta onda je bolja solucija neo surf. I mene takođe nervira što moraš da vodiš računa kada treba da uplatiš dopunu kako bi produzio mega plan, tako da i ja mojim klincima planiram da odradim prenos u Mts kako bi dali nešto povoljno, možda dobijem nešto povoljnije za 2 broja.
Нео сурф је већ доста дуго са 50гб нета.

Хоћу да одем из мтс са 4 броја.
Звао А1 кажу, само ако нађем 4 особе из А1 и они ми дају своје ваучере за 20% попуста могу добити 20% попуста , нема приче о 50%попуста.
Како до 50%?
За А1 кућни нет рекли нема попуста.
Звао сам ту њихову виртуалну продавницу.
Молим линк ка теми за агенте јер је не налазим.Хвала

Ja mogu da ti dam svoj vaučer za jedan broj, ali probaj da se izboriš za veći procenat, eventualno da ti mts ponudi nesto bolje

Хоћу да одем из мтс са 4 броја.
Звао А1 кажу, само ако нађем 4 особе из А1 и они ми дају своје ваучере за 20% попуста могу добити 20% попуста , нема приче о 50%попуста.
Како до 50%?
За А1 кућни нет рекли нема попуста.
Звао сам ту њихову виртуалну продавницу.
Молим линк ка теми за агенте јер је не налазим.Хвала
Imaš PP..

Možda će ovo biti mali off, nadam se da nećete zameriti...
Istekla ugovorena obaveza na jednom broju (imam ih više, za svakog ukućana po jedan), nisam dobio nikakvu ponudu za produženje i rekoh da pređem na prepaid. Dobih obaveštenje da Ratelovim izmenama ovaj broj mogu da prebacim najranije u roku od 60 dana. Blic pregledom na sajtu Ratela nenađoh ništa o tom roku. Takođe, ne sećam se toga ni na forumu. Da li je neko više upoznat?

Takodje ako nekom treba vaucer za prelazak u A1 neka se javi .

Standardna poruka za ovih par dana, evo je i od mene.:D
Ima i kod mene jedan kod za 20% ukoliko treba nekome pisite. Valja meni, valja vama 😂

Realno se dobija minimum 50% popusta ako se prenese broj iz druge mreže kod svih pa i kod A1.
Da ne zatrpavamo temu sa tim kodovima od 20% jer ih imamo svi, a i mislim da nije fer da nekome uvalimo da bi mi sami ućarili još 20% na tarifu.

i tih 20% se nece sabrati sa nasih 50% nema teoretske sanse da bi to dopustili

Ukoliko nekome treba A1 vaučer za 20% može mi pisati privatno.

Važi za:

Start, NEO 5, NEO Surf, NEO 30, NEO Super ili NEO Ultra

Popust se sabira ko ima 50% već aktivno.

Ја сам се у петак чуо да једним агентом из а1, питао за да ли може да пребацим број из мтса у а1 50х24 рекао је да може и да ће ме назвати сутра, ја сам се чуо са тим агентом у петак, требао је да је зове у суботу, међутим ништа од тога позива, још увек, можда ће да зове сутра у понедељак, видећемо!!!

… iskreno, ni ja ne verujem da može više od tih 50%… ne znam ni ko dobija kodove..?! Da li je neko sa 50% dobio i da li ga je sa nekim iskoristio…?

Ne znam mogu li popusti da se kombinuju, ali svakako ta računica ne izgleda dobro. Nisam još čuo da se neki popusti kombinuju sabiranjem popusta (jer bi bilo previše) nego množenjem udela koji se plaća. Konkretno, ko je prvo dobio 70% popusta, onda on plaća 30% pune cene. Ko na to dobije još 20% popusta, to znači da bi plaćao 80% već smanjene cene. Ukupno, plaćao bi 30% * 80% = 24% pune cene, što bi značilo da je efektivni popust nakon kombinacije 76% odsto, nikako 90%.

… slažem se, nema SABIRANJA popusta i sigurno je definisana maksimalna granica…

Malo pre me nazove agent, menadžer il šta je već sa broja 800-100-150 i ponudi mi da pređem iz A1(odakle im samo moj broj) u Mts. Nudi neograničene pozive i 400gb Interneta, i to 15 meseci za 1 dinar i 9 meseci za 3700 din. Inače u A1 isto toliko plaćam, a imam neograničene pozive i 20gb Interneta.

Možda tako i bude, ali onda bi trebao da imam pravo da raskinem ugovor.

"trebao" vrsi se neka polemika da su pokrenuli nesto da se nece moci raskinuti ugovor, koliko je tacno pitaj boga, ali znaj da je sigurno da ce mts dici cene

"trebao" vrsi se neka polemika da su pokrenuli nesto da se nece moci raskinuti ugovor, koliko je tacno pitaj boga, ali znaj da je sigurno da ce mts dici cene
Da, navodno se sprema Zakon po kojem operateri kada menjaju cene vise necemo moci da raskinemo ugovore bez penala.. Ja ne znam ima li to igde u Evropi i cemu onda ugovori itd..? Nego pitanje : vratim broj iz A1 u Mts i koliko moram da budem u Mts na prepaid-u da bih imao pravo da se vratim opet u A1 (ima razlog zasto to radim).. 2 meseca ili..?

Da, navodno se sprema Zakon po kojem operateri kada menjaju cene vise necemo moci da raskinemo ugovore bez penala.. Ja ne znam ima li to igde u Evropi i cemu onda ugovori itd..? Nego pitanje : vratim broj iz A1 u Mts i koliko moram da budem u Mts na prepaid-u da bih imao pravo da se vratim opet u A1 (ima razlog zasto to radim).. 2 meseca ili..?
Primer :

Ako je broj prenesen 01.09.2025. iz A1 u mt:s, zahtev za promenu mobilnog operatora mozete uraditi ( tek ) 02.11.2025.

Ako neko ima broj akvizicija nek mi prosledi u privatnoj poruci, od teme za to ništa

Nazad
Vrh Dno