pa avatar i jeste prezentacija, lol.Simpatičan ti je sarkazam Marko, ali film ne može da ide u više od 24/25fps i tačka. 60fps više nije film već video prezentacija, ili nešto treće, film nije.
Tacno, nesto kao ogavni True Motion na LG televizorima, ima i Samsung nesto slicno, samo pod drugim imenom.Simpatičan ti je sarkazam Marko, ali film ne može da ide u više od 24/25fps i tačka. 60fps više nije film već video prezentacija, ili nešto treće, film nije.
Druže skini nešto u hfps sve će ti biti jasno. Film preko 24 izgledao kao amaterski kamerom da je snimano. Isto kao onaj filter na tv za sport kada ostane uključen pa kada pustiš film izgleda kao sapunica neka. Probaj nema šanse da ne vidiš o čemu se radi.pa avatar i jeste prezentacija, lol.
pokahontas je vec isprican pre samog avatara tako da ostaju samo vizuelni efekti kojima ne smeta 60fps.
zezanje na stranu, naravno da nije svaki film za 60 fps, al probajte neki sa vremena na vreme.
ja sam se iznenadio koliko crno belih filmova funkcionise odlicno u ~50 fps i jace (24x2) i koliko im daje neki nov sarm.
da ne pricam o anime-u koji konstantno ima jedva 15 fps i kome vise nenormalno prija.
E to taj true motion zlo i naopako. Ima klip sa Tomom gde je gledaoce zamolio da to pogase na svojim televizorima.Tacno, nesto kao ogavni True Motion na LG televizorima, ima i Samsung nesto slicno, samo pod drugim imenom.
Ready player one, po ko zna koji put. 9/10.
A animira i predator kako ti se on svidja?nema sta da probam, ja pojedine filmove i gledam u ~50fps i odlicni su narocito oni visual effects based filmovi.
Plus ko kuca uz malu opasku da je predators gledljiv i to samo jer su ozbiljnije i ok prikazali deo yautja lore-a tj konkretno klanove.postoje samo 2 predatora, iz 87` i 90`.
sve ostalo su abominacije i oni koji su ih odobrili i sproveli u delo bi trebali da se samozapale iz principa.
Nisam pitao zbog umetničkog dojma već zbog animacije. Kada pustiš sve će ti se kasti. Ako si ljubitelj fluidne animacije pripremi čašu vode i šećera.postoje samo 2 predatora, iz 87` i 90`.
sve ostalo su abominacije i oni koji su ih odobrili i sproveli u delo bi trebali da se samozapale iz principa.
Takodje sam se isto osećao...To veče umro sam u bioskopu i kleo konja na kojem sam došao. Bačenih 3 sata, Skorsezi vrći pare
haha pokusao sam ali neee... izgledao je kao da mi je pozoriste tu pred ocima a ja daltonista.Mislim da je niža ocena jer si gledao u 50fps 😉
Tako i jeste otprilike. Potpuno zbrzano u drugoj polovini.Dune: Part Two 7.5/10
Nekako mi je ostavio skroz mlak utisak. Ne smeta mi što je spor u prvoj polovini, već mi je nekako zbrzan pri kraju. Prvi deo sam gledao jedanput, ali mi je ostao u lepšem sećanju.
Da sam gledao u bioskopu, verovatno bi doživljaj bio drugačiji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari