Pozdrav ljudi.
Pisao sam ranije za neke druge laptopove ali nisam ih tad uzeo, sad je definitivno vreme da uzimam novi, prvenstveno mi treba za neometanu obradu fotografija (najnoviji Photoshop), i umereno za CapCut i PremierePro.
Moozda da bi mi služio ali bas retko, ponekad za neki NBA ili Fifu-u...
Neki moj budžet je tu oko 70-ak hiljada, možda ~75k max.
Moj izbor je pao na sledeća dva modela pa me zanima mišljenje nekog ko ih ima ili ko se razume da mi kaže kakve su specifikacije oba, da li nešto fali, da li su dobri za to sto mi treba i kakvi su generalno?
A moze i preporuka nekog drugog u tom rangu oko 75k (ne mora striktno)
Ovaj Acer A715-76G ima u nekim prodavnicama za oko 67k rsd.
ananas.rs
Acer NITRO.
Hvala unapred
Pisao sam ranije za neke druge laptopove ali nisam ih tad uzeo, sad je definitivno vreme da uzimam novi, prvenstveno mi treba za neometanu obradu fotografija (najnoviji Photoshop), i umereno za CapCut i PremierePro.
Moozda da bi mi služio ali bas retko, ponekad za neki NBA ili Fifu-u...
Neki moj budžet je tu oko 70-ak hiljada, možda ~75k max.
Moj izbor je pao na sledeća dva modela pa me zanima mišljenje nekog ko ih ima ili ko se razume da mi kaže kakve su specifikacije oba, da li nešto fali, da li su dobri za to sto mi treba i kakvi su generalno?
A moze i preporuka nekog drugog u tom rangu oko 75k (ne mora striktno)
Ovaj Acer A715-76G ima u nekim prodavnicama za oko 67k rsd.

Acer Gaming laptop Nitro ANV15-51, 15.6" FHD IPS, i5-13420H, 32GB, 512GB SSD, RTX2050-4GB/FPR, backlit, DOS, Crni | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: Acer Gaming laptop Nitro ANV15-51, 15.6" FHD IPS, i5-13420H, 32GB, 512GB SSD, RTX2050-4GB/FPR, backlit, DOS, Crni online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!

Acer NITRO.
Hvala unapred