Šta je novo?

A1 optički internet

Sad bas gledam, da li je moguce da su se i ovi iz A1 prodali i da nema u ponudi Nova, N1, Insider i ostali normalni programi ....ili ja to nisam dobro video??
Ne verujem, mislim da su pokusali da dobiju prava da emituju ali da im nisu dali zbog neke ekskluzivnosti ili ko zna cega vec :<

Iz izvora bliskim A1, imaju svoju mrežu, tamo gde nemaju idu preko mts-a ali samo i isključivo preko svojih splitera (zato je ograničeno i nije dovoljno da postoji mts optika). Do kraja godine treba da dobiju i bitstream mrežu (da se kače na mts optiku bez svojih splitera) za ceo Beograd a sledeće godine cela Srbija

… da li koriste isključivo MTS ili postoji slućaj da su koristili Supernova optiku…?! U mojoj zgradi tražili su saglasnost, pustili priču i od tada ih više nema…

Gde mogu da vidim kako izgleda A1 box za tv? Voleo bih da ga uporedim sa EON ili OrionTV, da li je bar priblizno isto. Kako ste vi zadovoljni koji posedujete isti?

OK, to sam video ali kakav je realno u radu. Kako se brzo motaju kanali, da li baguje, kakva je slika itd itd?

@Swiper ne znam za Orion ali bolji je od mog Eon sdmc boxa. Za razliku od njega ima noviji cipset i vise memorije 2/32. Ima i podrsku za Netflix. Jedino minse daljinski ne svidja,ali radi Eon daljinski na njemu.
Sama xplore aplikacija ima lepu sliku,kanali se brzo menjaju. Meni je lepsa slika nego na Eon boxu i Move boxu koje imam.

To kazes sto se tice samo uredjaja, hvala. A app kakva je?

app je isti ko i na boxu jer ATV.
Ergo na sto bolji uredjaj stavis bice jos bolje.
Ja cu staviti na Nvidia Shield TV i na LG C1 recimo.

Mislio sam kako radi sama aplikacija u odnosu na EON :D

za app postoji posebna tema u podforumu "online servisi" pa vidi tamo

Došli juče monteri, spojili sve i žurka može da počne.

Uzet Net 600, promo period, samo ne znam da li smem da čačkam oko imena i šifre mreže?

Pitanje imam Yettel optiku preko MTS instalacije u zgradi, A1 uveo optiku u zgradu, kad Yettel ugovor istekne, i hoću da predjem na A1 da li mogu da postojeću optiku u stanu vežu na svoju ili moraju da vuku novu optiku i stan i kutiju

A1 i MTS koriste jedan uredjaj dok Yettel koristi dva.Svakako moze da se iskoristi instalacija u stanu bez naknadnog busenja i provlacenja optickog kabla.

Pozdrav dva pitanja da li je ruter solidan sto se tice signala jer je mts-ov dobar po meni, dok sam kod ranijih provajdera bas imao losu pokrivenos u kući a uvek je na istom mestu bio. Drugo pitanje jel kasni prenos na TV-u zbog utakmica (to mi je najvažnije od svega)
Hvala

Kasni prenos jer je u pitanju OTT usluga.

Jedino EON koji je povezan na coax kabl, Move koji je povezan na coax i Iris koji iako je povezan lan kablom nije povezan na internet be kasne.

Move i EON koji nisu povezani na Coax i svi ostali kasne.

Znači iris je brzi sa lanom od A1Xplore sa lanom pih... Ističe mi ugovor sa MTS-om i ide mi se od njih ali bar je prenos bio relativno brz

Vrh Dno