Ништа, не даје знаке живота и без ње.Za početak probaj da izvadiš bateriju, pa da upališ bez nje. Imao sam takvu situaciju na T460s.
moguce konektor punjenja ili neka elektronika brljavi.Proveri ako podrzava punjenje preko type c pa tako da napunis.Mozda je i punjac crkao treba sve proveritiОставио сам за ноћас на пуњачу, негде у пола ноћи видим иза светли лампица за пуњење. Узимам га јутрос, он на 100%, мало га користио без пуњача да скинем који проценат, пробам опет пуњач, не реагује. Не пуни и не светли лампица иза.
Не иде пре Ц пуњење нажалост.moguce konektor punjenja ili neka elektronika brljavi.Proveri ako podrzava punjenje preko type c pa tako da napunis.Mozda je i punjac crkao treba sve proveriti
Био је на 230w целу ноћ.Imao sam slične simptome (samo bez ubadanja punjača u neku budževinu sa trofaznom strujom) na T14s G2, ali tu je USB port za punjenje, tj oba TypeC porta su umrla i nije bilo moguće punjenje, srećom, bio je u ~30. mesecu garancije (od 36) pa je zamenjena cela matična u ovlašćenom servisu.
Ovde je stari kockica port za punjenje pa ne verujem da je ta problematika, i ja bih najpre posumnjao da je vrisnuo punjač, ali kaže čovek da je probao posle i sa nekim 45W punjačem, doduše, to je dosta slabije od stock 250W, ali bi morao makar da upali lampicu i vrati poruku da je punjač slabiji od predviđenog. Na kom punjaču je proveo noć, pa se napunio na 100%, originalnom ili tom 45W zamenskom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari