Kod nas u CG je total prodat Telemach u BiH,a m sat tv je kod nas čisto smece,i oprema i signal i sveUveli au ti baš Total a ne msat TV?
A zasto automatski znaci raskid?? U ugovoru se nisu obavezali da ce da pruzaju uslugu preko eutelsat@LFShadow0 ako napuste satelit, to automatski znači jednostrani raskid od strane Telekoma zbog neispunjenja tehničkih mogućnosti da ugovorenu uslugu pruže i to je to. Opremu ćemo razdužiti, to barem nije problem da uradi i onaj ko nije vlasnik ugovora, već da se vrati.
Zato što je zadužena oprema vezana za Eutelsat i mora da se menja u slučaju promene specifikacije usluga.A zasto automatski znaci raskid?? U ugovoru se nisu obavezali da ce da pruzaju uslugu preko eutelsat
Nijedna oprema nije vezana ni za jedan satelit,sto se totalove antene tiče,juče sama uhvatio (kako ne znam) i eutelsat i astru3b koju MTS koristi,imam onaj aparat,sto se opreme tiče m satova je nikakva,bolja je bila oprema od bbm(kablovska kao satelitska koja je bila u CG),a i ona je nikakva bila,znaci ako prelazite sa totala na m sat tražite da vam namještaj Totalovu za m sat jer je kvalitetnija.Zato što je zadužena oprema vezana za Eutelsat i mora da se menja u slučaju promene specifikacije usluga.
Ja da sam na vašem mjestu,prešao bih na kablovsku ako imate uslova,sve je bolje nego MTS(znam jer su isti kao kod nas mtel),a ako imate nekog u CG fino uzmete preko nekog total jes da nećete imam sve RTS ove kanale,i kad bude neka utakmice bit će kodirano,ali bolje i to nego MTS@Gogile jasno je meni to, ali Telekom tako ne funkcioniše. Uzeću za primer Super Exe pakete bivšeg Exe Net-a: ko je ostao na tim paketima, da bi korisnik gledao kodirane kanale, mora da pređe na Super Plan ili mu Supernova neće dati da zaduži Connax karticu (i CA modul). Isto to hoće da isforsiraju i za Total, tj. ako se enkripcija razlikuje, ne daju kartice za dekodiranje signala sa Astre bez prelaska na msat. Štaviše, već sam viđao u temi da je više članova prijavilo da ih je Telekom trajno isključio sa Totala i jednostrano raskinuo ugovor, nakon što su odbili migraciju na msat.
Nemamo, nažalost. Za sport nam u principu i treba rešenje, tako da ćemo se opredeliti za Antenu Plus ako nam otkažu Total. Problem su i poskupljenja, tako da će svakako da bude jeftinija od msat.Ja da sam na vašem mjestu,prešao bih na kablovsku ako imate uslova,sve je bolje nego MTS(znam jer su isti kao kod nas mtel),a ako imate nekog u CG fino uzmete preko nekog total jes da nećete imam sve RTS ove kanale,i kad bude neka utakmice bit će kodirano,ali bolje i to nego MTS
Od toga ništa nažalost.Jel se dobija kartica u novom total-mts risiveru? Pitam jer bih hteo da je ubacim i koristim u svom risiveru.
Na Anteni plus su u Max paketu dostupni samo Arena 1-8 i Arena Premium 1-3Nemamo, nažalost. Za sport nam u principu i treba rešenje, tako da ćemo se opredeliti za Antenu Plus ako nam otkažu Total. Problem su i poskupljenja, tako da će svakako da bude jeftinija od msat.
Onda total iz CG,jes da košta 14 eura mjesečno,ali ima sve kanale kao m sat a duplo je bolji,kod nas ima, mislim to kod nas se zove TVzaSve,d ide preko dvb T2 signala,sad ne znam postoji li to kod VasNemamo, nažalost. Za sport nam u principu i treba rešenje, tako da ćemo se opredeliti za Antenu Plus ako nam otkažu Total. Problem su i poskupljenja, tako da će svakako da bude jeftinija od msat.
Mislim da nisi u pravu, iz iskustva ti pričam. Takođe svaki tv mora da ima CI slot (upravo iz ovog razloga) i ulaz za digitalnu zemaljsku televiziju.Mislim da većina operatera i tamo nude svoju opremu gde je kartica uparena sa boxom i ne može da se koristi na drugom uređaju. Mnogo se promenila situacija po tom pitanju u poslednjih 10, 15 godina. Nekada je Total kartica radila van njihovog boxa ali odavno ne.
A sta je smesno? Tako rade od kad su preuzeli EON.U petak sam zvao da pitam za vracanje opreme.....teta koja se javila rece moze, vratite receiver, a nasi monteri ce doci da skinu tanjir......slatko sam se nasmejao...![]()
Kod nas u PG su tako lose antene,i total je imao isto jeedno vrijeme lose,kod nas zna po nekoliko dana vjetar jak da duva,i iskrivi antenu,pricao mi monter da je morao po dva tanjira da stavljaTako je, slazem se, u tome i jeste najveca tragedija toga sto rade. Opremu koja je za djubre uvaljuju kao novu. Sta moze biti gore od toga?
ako si imao total tv antena i lnb se ne vracaju,dok se za m sat citava oprema vracaJa sam raskinuo ugovor jos u aprilu. Navodno su trebali da dodju i za antenu ali ih jos uvek nema tako da ti ona mozda ipak ostane.
Prekida itekako.Izgleda da više ne nestaje ton na Arenama.
Gledao sam Zvezdu u utorak, a sinoć košarku.Prekida itekako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari