Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

I meni je Nigerija ok, preko Adguard vpn-a reobnovljen nalog, tražili su neko ponovno logovanje.

Prosla seca mirni smo par meseci pa u krug🤣

Evo ja probao Netflix preko Nigerije kako ste naveli i nece pa nece...Samo mi kod polacanja izbaci gresku.

Sad Amazon Prime sam uspeo preko Egipta za nekih 60rsd samo me zanima kad se bude obnavljao da li ce po toj ceni da mi obnovi ili ce po punoj ceni u Srb?

Evo ja probao Netflix preko Nigerije kako ste naveli i nece pa nece...Samo mi kod polacanja izbaci gresku.
Android, Nigeria Turbo VPN, prvo paket Mobile jer ne traži broj telefona, pa nakon što se pretplatiš prebaciš na željeni?
Sad Amazon Prime sam uspeo preko Egipta za nekih 60rsd samo me zanima kad se bude obnavljao da li ce po toj ceni da mi obnovi ili ce po punoj ceni u Srb?
Obnoviće po egipatskoj ceni.

Evo kupio sam Netflix 4k ovaj najbolji paket koliko kapiram imam mene i jos 4 profila.
Ako neko hoce da upadne u familiju nek se javi.
Uplata na 6 meseci da se ne igramo svaki cas :) po mojoj racunici je to 240 rsd i ne igram se sa Nigerijom, Tunisom i ostalo :)

Koliko znam, ne može Netflix više da se deli, mora da se registruje domaćinstvo i da se koristi samo na toj lokaciji. Pišu kolege ovde da manje ili više uspešno uspevaju još uvek da dele, ali uz stalno cimanje sa potvrđivanjem domaćinstva, po meni se to nikako ne isplati, naročito ne sa 5 osoba.

Ako niko ne bude hteo famili koristicu ga ovaj mesec i to je to...Vec imam Hbo Max, Prime ne moram i Netflix, kad su stignem sve :)

A iskreno mozda sam lud ali najbolji kvalitet slike mi na Prime, ono stisnem ctrl+alt+shift+D i izadje mi da Netflix i Prime reprodukuju u 4k na desktop apk ne na browseru i dalje mi Prime bolje slika izgleda, mozda sam lud...

Nisi lud, Netflix koristi vecu kompresiju. Probaj da pustis na nekom boljem smart tv-u. Noviji televizori imaju bolje procesore i algoritme koji bolje procesiraju sliku nego kada pustis na pc-u. Takodje problem sa deljenjem Netflixa van domacinstva je sto ce drugi korisnici pre ili kasnije da dobiju poruku da nisu deo domacinstva. Ako pustaju na racunaru, taj problem se moze nekako resiti ali na TV-u je to veoma komplikovano, zato retko ko deli vise Netflix nalog.

Мени је рецимо преко Шаоми бокса на тв-у слика на Нетфликсу одлична, али зато на лаптопу, иако је ''14 екран, види се да може боље иако је ок за гледање, на телефону је тек компресовано.

Mnogi laptopovi nemaju podršku za Dolby Vision, čak i oni skupi od par hiljada €...
Samsung je po tom pitanju najtvrdoglaviji jer guraju svoj format HDR10+ umesto DV, a kod ostalih je to pitanje kvaliteta displeja i uštede (neće da plate licencu) :)

Koliko znam, ne može Netflix više da se deli, mora da se registruje domaćinstvo i da se koristi samo na toj lokaciji. Pišu kolege ovde da manje ili više uspešno uspevaju još uvek da dele, ali uz stalno cimanje sa potvrđivanjem domaćinstva, po meni se to nikako ne isplati, naročito ne sa 5 osoba.
Isplati se onima koji se grebu za nalog. Svaki drugi/treci dan potvrdjujem domacinstva ekipi...

Isplati se onima koji se grebu za nalog. Svaki drugi/treci dan potvrdjujem domacinstva ekipi...
vpn server podignuti ko ima static ip i zakaciti se kad trazi domacinstvo.I ponovo otvoriti netflix dok si konektovan na vpn tako meni radi

Nord Meshnet je bila možda i najjednostavnija opcija za zaobilaženje potvrde householda, međutim, čini mi se da su juče objavili da se Meshnet kao opcija gasi 1. decembra 2025.

Pišu ljudi da je alternativa Tailscale, nisam stigao da probam, kad probam javljam rezultate.

Nord Meshnet je bila možda i najjednostavnija opcija za zaobilaženje potvrde householda, međutim, čini mi se da su juče objavili da se Meshnet kao opcija gasi 1. decembra 2025.

Pišu ljudi da je alternativa Tailscale, nisam stigao da probam, kad probam javljam rezultate.
Ja sam davno probao oba, meshnet je daleko jednostavniji za korišćenje. Preporučujem da se koristi on ako mora.

Nisam ovo najbolje razumeo. Pojasni.
Ako imas staticni ip moze da se podigne vpn server ako imas na cemu od hw.I onda se svi kace na taj vpn kako bi im bila ista ip kao i tebi i onda radi nalog bez problema

Šta se dešava ako se postojeći nalog prebaci na Nigeriju, pa ga posle isključe/blokoraju/šta-li-već-rade? Jel se gubi taj nalog ili može da se vrati na Tursku?

Gde sada ima povoljnih Gift kartica za turski Netflix?
- turgame je baš preterao sa provizijama od 50% same kartice. Bukvalno mi za 2 kartice od po 300TL umesto 12,6€ uzeo 18,88€. To mu dođe ~12€ mesečno (turska pretplata je sada 380TL) umesto 8€. Bolje mi onda da se vratim na Srbiju ako nema kartica bez bezobranih marži.

Meni je danas istekla srpska pretplata i uz pomoc Nigerija VPN-a na mobilnom sam bez problema obnovio pretplatu preko Nigerije. Savetujem da izaberete prvo manji paket,
a da zatim izvrsite konverziju na 4k premium. Ako se desi da vam otkazu pretplatu izgubicete manje para :D

Šta se dešava ako se postojeći nalog prebaci na Nigeriju, pa ga posle isključe/blokoraju/šta-li-već-rade? Jel se gubi taj nalog ili može da se vrati na Tursku?
Ne blokiraju oni nikad nalog, vec samo bez otkazu pretplatu i obrisu karticu sa naloga bez ikakave poruke ili email-a. Pretplata se moze aktivirati opet preko druge zemlje uz rizik da ponovo otkazu pre ili kasnije ili da nastavis pretplatu preko svoje zemlje bez rizika od otkazivanja.

Nazad
Vrh Dno