Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Ne može, već smo to apsolvirali. Čekaću istek ugovorne obaveze.

Aham ok, mada ako se zalis u zakonskom roku nakon promene stavki u ugovoru...Po iskustvu sam tako se nekad raskidao ugovor vrlo lako. Ne znam sad kako se na to gleda...Pretrazicu temu, ali ste se mnogo raspisali :)

i za sada, bar kod mene, samo na aplikaciji, na tv-u nista ( preko kabla ). Mada jos nisam dobio potvrdni mail o promotivnih 6 meseci.

Koje max brzine imate na wifi sa sbb ubee na laptop na metar dva od rutera po speed testu

Ja imam u paketu 200, mi box 2 izvlači svih 200, tel samo 150 na 5ghz. Ako ti nešto znači

Juce me zvali da nude svasta a zapravo ništa i skontam u razgovoru da su premium arene samo u premium paketu a u basic obične arene. Sad sam gledao na sajtu i tako je. Zar nisu prve 3 premium bile i u basic paketu?

Имаш старе и нове пакете.

za optiku ne znam, za stari dobri koaks nema problema
Na sajtu pise da moram do njih sa licnom kartom i nekim racunom sa nove adrese a kontam da je ova procedura potrebna zbog racuna da stize na novu adresu.

Sto se tice hardware-a, kabal ide preko bandere pa u kucu, pretpostavljam da je obican koaksijalni. Opremu znam sam pobezati, samo je pitanje da li oni nesto moraju aktivirati...

Mada na kraju, svakako moram do njih zbog racuna i adrese...

Radi oprema ali kao što si i sam rekao kontaktiraš da te u sistemu prebace. Verovatno će neki tehnicar izadje i proveri mada kad već dolazi neka ti on spoji. Pre nekokiko godina sam tako selio opremu a keva skoro ali su njoj dali sve novo i staru opremu joj nisu tražili ona htela da baci pa sam joj rekao da vrati i razduži da je posle ne cimaju.

Moj komsa nije vratio opremu u roku i naplatili mu mislim oko 30.000...On isao da vrati, oni mu rekli da je zakasnio i nece da prime... Danas koga zvati da produzim UO..Cene su iste, samo da li je Yetel sad kvalitetniji, ima opticki NET..Vredi se seliti sa SBB?

U pravilima je negde pisalo ako se ne vrati u roku od nedelju dana, oprema se ne prima nazad nego plaća.

Pod ugovorom sam ali na drugoj adresi je svuda razvucen kabal, prethodni vlasnik isto koristio SBB, raskacio svoju opremu i odneo, samo da nakacim moju.

Bio sam u SBB-u, podneo nalog za preseljenje opreme, oni svakako izlaze na teren sto zbog prikljucivanja opreme ako neko ne zna sto zbog potpisivanja novog aneksa zbog promene adrese.

Receno mi je da ako je tu vec bila SBB oprema, da prikljucim moju i da bi sve trebalo da radi bez ikakvog podesavanja sa njihove strane.

Potpuno ista situacija je bila kao kod tebe.
Na tavanu u objektu ušao koaks i razvučen po objektu. Kad su došli monteri, skontali da se zbog modema mora spustiti napon, šta je tu bilo kod prethodnih vlasnika, nemam pojma, ali zbog modema je moralo to da se stavi za obaranje napona.

Da li jos nekom radi Arena Premium 4 Arena Premium 5 Arena Adrenalin i Arena Tenis meni radi na Digitalnom Eon Premiumu da li su oni to nesto promenili sto ja neznam ili sta moze neko nesto vise da mi kaze

Sta sam propustio preko leta?
Mislim da sam na nekom eon full recimo. Videro sam za tenis onomad kad je trebalo da bude finale Sinsinatija ... Arena tenis ... Nemam.
Sta ce ici na tim AP4 i 5? Nemam pojma da li su pisali, trazili/nudli nesto, preko leta me ne zanima nista.

EDIT: evo vidim danas motogp samo na 4 ili 5 ...

Poslednja izmena:
Primetio sam da utakmice naše lige, uvek idu i na Areni10, pored neke Premium. Pretpostavljam da je Arena 10, za druga tržišta, kao što je nekada radio Sportklub.

Nazad
Vrh Dno