Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Poslednja izmena:
Koliko vidim,to je sa 50% popusta. Ne znam sto uporedjujete babe i zabe? Da je kod nas prava konkurencija,bilo bi bolje. Rumunija na zacelju po brzini interneta,njima bas tesko da daj unlimited. . Nasli jednu ponudu i to je pokazatelj? Ajde da se ne igramo,ako hocete to ,morate se seliti , ovde smo osudjeni da pilicarimo samo se ne zna ko je gori,mi ili operateri. Odvratno ali ne ide drugacije.

Ovo je na brzinu, čega se setih… sve je to provereno i tako je kako piše, verovao ili ne… :) da se selimo…?! Odlično ti je rešenje…

… nude, zato što i sami znaju koliko su im cene, za 4G, naduvane…

Zasto bih ja kao stari korisnik bio manje cenjen od onoga ko prebacuje broj njihovu mrezu? Meni nude 300 din. popusta na tarifu (10%) a novima 50%. E nece da moze. Kako Yetel moze da nudi 50% i starim i novim korisnicima.
Pa znas i sam da je tako kod svih,internet,televizija,telefon. Kod nas je sve polovicno,naravno da treba da ulazes u nove korisnike ali su ti stari kao staro vino,njima posebno titras.
Ne znam zasto je kod nas tako. Vracamo se na ono pilicarenje od kojega mi je muka ali oni su nam nametnuli,nase je da se snalazimo.
Ovo je na brzinu, čega se setih… sve je to provereno i tako je kako piše, verovao ili ne… :) da se selimo…?! Odlično ti je rešenje…
Onda menjaj nesto ali ne iza tastature. Ja sam umoran a i mator da bi se trtio ali podrzavam onoga ko je spreman😉

… tražio si, nadjoh da vidiš o čemu se radi… pa, ti odluči - ja se ne selim! :)

Ja cu pilicariti,ostajem i ja🤣🤣

Koja smejurija. Prilikom obnove ugovora nije moguce iskoristiti i 300 din. popusta na Neo super i 20% iz ove promocije nego se bira jedan od ta 2. 😂 Videcemo sutra da li ce me pustiti u drugu mrezu ili ce mi ipak dati neki veci popust. Yetel mobile M sa popustom izadje 2150 din. a Neo super sa 20% popusta 2400 din. Kako god okrenes kostaju mnogo s obzirom da sam Neo neo placao 1352 din.

Koja smejurija. Prilikom obnove ugovora nije moguce iskoristiti i 300 din. popusta na Neo super i 20% iz ove promocije nego se bira jedan od ta 2. 😂 Videcemo sutra da li ce me pustiti u drugu mrezu ili ce mi ipak dati neki veci popust. Yetel mobile M sa popustom izadje 2150 din. a Neo super sa 20% popusta 2400 din. Kako god okrenes kostaju mnogo s obzirom da sam Neo neo placao 1352 din.
Trazi im 12 meseci 0 a 12 meseci 50%
Ili 70 posto na celu ugovornu obavezu.
Uz Neo super to je skroz pristojna ponuda.
Istina da moras platiti neo neo 4500 dinara ali i dalje uz ovaj popust izadje oko 1000 dinara mesečno neo super kad se razdeli po mesecima i to je OK ponuda

Juce podneo zahtev za prelazak u Yettel, danas zvali i ponudili bilo koji paket 3 meseca bez pretplate ostalih 21 na 50%. Uzeo sam NEO Super. Prethodni paket NEO NEO na 50%.

Au brate, Kirgistan. 🤣🤣🤣 . Kirgistan. Njima plate 10e,pa koliko da im bude mobilni?🤣🤣🤣 . Nemoj ,molim te, te ekonomske gigante😁

427 dolara je prosečna plata u Kirgistanu.
Barem tako Ai kaže.

427 dolara je prosečna plata u Kirgistanu.
Barem tako Ai kaže.
Sve i da nije duplo veća plata u Srbiji, u Nemackoj je na primer autoput besplatan, gorivo jeftinije, hrana i roba je kvalitetnija u najmanju ruku pa se poredimo sa njima. Znaci da mozemo i mi za 5 eura da imamo mobilni i besplatne auto puteve.

Koliko vidim,to je sa 50% popusta. Ne znam sto uporedjujete babe i zabe? Da je kod nas prava konkurencija,bilo bi bolje. Rumunija na zacelju po brzini interneta,njima bas tesko da daj unlimited. . Nasli jednu ponudu i to je pokazatelj? Ajde da se ne igramo,ako hocete to ,morate se seliti , ovde smo osudjeni da pilicarimo samo se ne zna ko je gori,mi ili operateri. Odvratno ali ne ide drugacije.

Imaš pogrešno viđenje sveta. Mi korisnici smo ti koji plaćaju, mi treba da diktiramo pravila. Ne zarađujemo mi od njih nego oni od nas.
Čuj, "ne zna se ko je gori, mi iko operateri"
Svašta...

Može preko agenta bez problema da se dobije 50 posto popusta to je sigurno do kraja avgusta za posle se još ne zna ništa meni ističe ugovor sa jetelom 15 septembra pa videću tada sa agentom šta može ali verovatno će moći i tada da se dobije 50 posto popusta

Ok, cekam onda da se jave jer sam popunio formu

Dobio sam ponudu 400 din popusta na Neo Super i 30 hiljada dinara popust na telefon (15 hiljada za reciklažu i 15 hiljada za prelazak iz MTS). Da li se moze dobiti vise?

Nesto je malo tih 400 din a ti najbolje znas jel 120e igra ulogu za telefon. Ako uzimas telefon od 100€, onda bas i ne.

Poslednji obračunski period mi ističe danas. Ugovor ističe 07.09. Šta da radim da izmirim tu razliku pošto odmah osmog prenosim broj u MTS a ne sme biti dugovanja? I da, nikakva kontra ponuda me neće vratiti pošto su mi bukvalno rekli da moram da podnesem zahtev za prenos pa će onda zvati. Da se cimam neću.

bato ti ces morati da podneses zahtev za prenos svakako i dobices verovatno kontra ponudu koju mozes odbiti.

Vrh Dno