Pa šta dobija sa S25U u odnosu na s24U? Nedostatak blututa kod olovke i dizajn A serije. 🤣Pa i nema neke veze ali ako sam dobro ispratio, za 100e više već ima novi 25 ultra tako da ne znam što bi sebi to neko radio.
Bolji antireflektivni ekran?Pa šta dobija sa S25U u odnosu na s24U? Nedostatak blututa kod olovke i dizajn A serije. 🤣
Ćiji si stavio?Promenio sam CSC zbog call recordinga i sada mi ne stiže avgustovska zakrpa. Jel moguće da CSC pravi problem?
Po meni je solidan nedostatak odsustvo bluetooth-a u olovci, meni je ipak to korisna stvar (iako ne koristim olovku 100x dnevno).@LMTD upravo to. Ali ako si nosio te "kockaste" ultre tipa 23 i 24 znaš koliko bode ruku tj dlan kada se drži i koristi tako da bi sam taj A oblik platio više. To što više ništa nije premijum kao nekad je (nažalost) druga priča.
Verovatno da moze samo je pitanje da li neko hoce da se mlati sa time.Nisam siguran da iko nakon update na Oneui 7 pa onda još jednog patcha loše nazad...
Ако конкретно причамо о ултрама, многима 24 није био апгрејд, јер се прешло са 10х оптичког зума на 5х,такође са закривљеног екрана на раван. Док другима ни 25 није апгрејд због заобљених ивица(ајфонизације Самсунга), недостатак БТ оловке, ружни прстенови око камера (верујем да су пластични?)...Svaka novija generacija je upgrade, samo je pitanje ličnih potreba i sviđanja. Mene samo čude oglasi a ima ih prilično gde je npr s24u skuplja polovna od s25u nove. Tako da ne znam kako sa telefona starog 2 godine preći na noviju seriju za 100e i još se razmišljati.
S25u ne izgleda lose naravno ali bas da ima plasticne prstenove oko kamere to je vec...Malo je nejasan taj potez, pa lakse bih se zlozio da tel bude skupljii 100e i da ima metalne prstrenove BT s-pen i punjac u paketu, taj koji daje pare za ovaj tel dace i tih 100e. Nekako mi to sakacenje uredjaja iz godine u godine da bi se ustedelo par dolara nikako nije logicno. Ja nisam video kako s25u izgleda uzivo na slikama mi ne deluje sada nesto privlacno kako su mi delovali prethodni modeli kada su se pojavili. Meni je i s22u lepsi po izgledu od s25u. ALi opet kazem ne znam mozda bi mi se uzivo dopao.Ако конкретно причамо о ултрама, многима 24 није био апгрејд, јер се прешло са 10х оптичког зума на 5х,такође са закривљеног екрана на раван. Док другима ни 25 није апгрејд због заобљених ивица(ајфонизације Самсунга), недостатак БТ оловке, ружни прстенови око камера (верујем да су пластични?)...
Свако цени више некуу другу серији, откуд и даље висока цена за 24U, а не заборавимо да је обећано 7 година ажурирања, тако да ће дуго бити актуелна цела ова серија.
То се и мени дешавало док сам имао Ѕ23 и на нету сам сазнао да има везе са Bluetooth-om и стварно кад искључим Bluetooth не појављује се тај курсор.Са преласком на One UI 7,дешава ми се да се појави cursor на екрану, и тако стоји по неколико секунди. Деси се и на закључаном екрану, и када је откључан, углавном ако телефон стоји(не чачакам ништа). Дешава ли се ово и осталима? Није се дешвало са претходном верзијом UI. Када направим SS, не види се.
Ako može da prodaš polovan S23U i doplatiš 100e za nov S24U nemoj da razmišljaš, vredi svakog od stotinu evaraČitam sada šta pišete i razmišljam da podam s23u koje je u fabričkom stanju i ima još 3 meseca garancije i doplatim nekih 100e za s24u, ali još vagam da li mi je s24u bolja kupovina, jer mi je s23u od starta bio lepši, ali bih sa s24u imao opet još garancije. Nisam pametan šta raditi.
Ma gde bre ima nov 24u za 100e više od polovnog 23u (ja moj sa 512gb prodao za 420e nedavno), nemoj da se zanosimo!?!Ako može da prodaš polovan S23U i doplatiš 100e za nov S24U nemoj da razmišljaš, vredi svakog od stotinu evara![]()
Sve ja to znam zato sam i napisao AKO, čovek je to naveo kao potencijanlu dilemu I jednačinu...Ma gde bre ima nov 24u za 100e više od polovnog 23u (ja moj sa 512gb prodao za 420e nedavno), nemoj da se zanosimo!?!
Procitaj jos jednom njegov post i pronadji rec "nov" uz 24 ultra? Takodje, za 100e doplate nece moci da dobije ni polovan osim ako isti nije izlupan uzduz i popreko.Sve ja to znam zato sam i napisao AKO, čovek je to naveo kao potencijanlu dilemu I jednačinu...
Dobro je Milka Canic, sa kim se svađaš? Ako sam ga I loše shvatio čemu drama? A inače evo cena na oglasima, razlika 90e.Procitaj jos jednom njegov post i pronadji rec "nov" uz 24 ultra? Takodje, za 100e doplate nece moci da dobije ni polovan osim ako isti nije izlupan uzduz i popreko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari